20/21.06. Mesec u Ovnu u kvaratu sa Plutonom, opoziciji sa Marsom i u konjukciji sa Uranom do 27.06.

Ići dole

20/21.06. Mesec u Ovnu u kvaratu sa Plutonom, opoziciji sa Marsom i u konjukciji sa Uranom do 27.06.

Počalji  Astrotanja taj Sub Jun 21, 2014 1:05 am

20. na 21.06. u noći Mesec u Ovnu je u kvadratu sa Plutonom i u opoziciji sa Marsom u Vagi, a ulazi i u konjukciju sa Uranom, koja će se oetiti u jutarnjim satima 21.06. Veliki T-kvadrat u kardinalnim znacima, između Plutona u Jarcu koji je u kvadratu sa Mesecom i Uranom u Ovnu i Marsom u Vagi deluje naročito ove noći i biće događanja aktivnosti, samoptvrđivanja, izazova, opasnosti, uzbuđenja koji donose veliko trošenje energije, borbu, pojačane ljubavne strasti, koje mogu iz sukoba da pređu i u rizik ili opasnost, kod impulsivnih i vatrenih osoba, ali i da donesu nešto uzbudljivo i posebno.

Budite oprezni i ne ulazite u neporomišljene i rizične stvari, a posebno ovih dana do 27. 06. dok je Mars u opoziciji sa Uranom izbegavajte neizvesnost i nešto što može da bude opasno, bilo to sukobi, ili poslovi koji su rizični, ili neke aktivnosti koje mogu da dovedu čak i do povreda.

Ove noći je Mesec u opoziciji sa Marsom u Vagi i u kvadatu sa Plutonom i u konjukciji sa Uranom , što posebno može da bude rizično, jer se brže možete uzbudititi, naljutiti, reagovati strasnije, egositično i smelo. Kuda će va to dovesti, zavisi ne samo od vas , nego i od drugih osoba, jer je Mars u Vagi.

Dobro bi bilo da tu energiju koja je velika iskorisite na aktivnosti, koje traže više zalaganja, koje nose duh novina, koje podstiču samodokazivanje, ali na pozitivan način, kroz rad, fizičku aktivnost, ili kreativnost, koja stvar nešto novo i uzbudljivo , jer se Mesec bliži Uranu.

Druženja i ljubavni susreti ako odišu smelošću,a ne agresivnošću mogu da budu zanimljivi i posebni, zbog konjukcije Meseca i Urana.

Ako morate da putujete budite znatno više oprezni u saobraćaju, jer je i Merkur retrogradan,a Mars u izazovnim aspektima.

Manje borbe, više aktivnosti. Takmičenja i nadmetanja izbegavajte, jer lako mogu da se pretvore u sukobe i svađe.

Avanture duhovne mogu da vam donesu jedinstvene događaje, ali i više od toga. Opreznošću i bez žurbe lakše ćete prebroditi ove izazovne aspekte, ili ih pretvoriti u neko neponovljivo iskustvo.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu