16.07.2014. JUPITER ULAZI U LAVA, SUNCE U RAKU JE U TRIGONU SA MESECOM, MESEC U TRIGONU SA SATURNOM U ŠKORPIJI

Ići dole

16.07.2014. JUPITER ULAZI U LAVA, SUNCE U RAKU JE U TRIGONU SA MESECOM, MESEC U TRIGONU SA SATURNOM U ŠKORPIJI

Počalji  Astrotanja taj Uto Jul 15, 2014 11:52 pm

16.07. 2014. Jupiter ulazi u znak Lava i svi oni koji su rođeni u ovom znaku, ili tu imaju Sunce, Mesec, natalni Jupiter, podznak, ili Mc mogu da se raduju njegovo dolasku i budu otvoreni za značajne promene i prilike koje su dugo očekivali i koje mogu da ih unaprede, posebno ako su spremni za napredak, ili ulaganje u sebe (podznak u Lavu i u Strelcu) i svoju budućnost, jer će se tek za 12 godina Jupiter naći u ovom znaku.

Sunce koje vlada Jupiterom u Lavu biće u Raku, kada on bude
ušao u ovaj znak i nagovestiće da će prosperitet i novine koje on bude doneo prvih dana svog kretanja kroz Lava biti vezana na neki način za porodicu, ili dom, roditelje, ili za neka emotivna dešavanja. To potvrđuje i dispozitor Sunca uRaku, Meseca koji će biti u Ribama, vodnom znaku u trigonu sa Suncem u Raku -4, kada Jupiter bude ušao u Lava. To donosi mogućnost da se mnogo toga pozitivno dogodi, jer su dve najvažnije energije, koje potiču od Sunca i Meseca usklađene i nagoveštava da će mnogo dobrog proistići uopšteno za sve ulaskom Jupitera u kraljevski znak, u Lava.

Ovaj dan je povoljan i za dugoročne dogovore i početak veze koja može dugo da potraje i to kada Mesec u Ribama bude u trigonu sa retrogradnim Saturnom u Škorpiji u ranim jutarnjim satima 5-9.s

Iako se ovaj dan naziva -Pauk- i nosi mogućnost da potpadnete pod uticaj lukavih ljudi, ili da se nađete pod delovanjem negativnih astralnih uticaja, povoljni uticaji Meseca će to umanjiti, posebno ako osluškujte svoju intuiciju i Merkur u Raku ulazi u trigon sa Neptunom i omogućiće vam da intuitivno sagledate druge i da ako se oslonite na svoju emotivnu intelignciju donosite bolje odluke i sprečite da vas neko obamane.

Ovo je povoljan dan za izučavanja ezoteričnih znanja i za otkivanje budućnosti, predviđanja.

Dobro je ovog dana najpre očistiti svoju dušu i savest. Kada nju pročistite, onda očistite svoj dom i izbacite sve što je suvišno, kako bi nova , pozitivnia energija ušla i donela mogućnost pozitivnih promena. 19. lunarni dan je već počeo 15.07 i trajaće do sutra uveče. Nakon čišćenja doma dobro zapalite sveće i pročisite ga vatrom.

Toplota i svetlost pozitivno deluju ovog lunarnog dana i pomažu da se neutrališu negativni uticaji ako postoje.

Ovaj lunarni dan je specifičan i po tome što doprinosi da oni koji su jaki postnu još jači, a oni koji su slabi prepuste svojoj slabosti. Savet je da se ne prepustite nemaru , jer to može da ima negativne posledice i izazove prebacivanja od drugih i druge neprijatnosti. Važno je da nastojite da uložite bez obzira na okolnosti napor , da dozvolite da vas najpre pokrenu osećanja, jer ona dok je Mesec u Ribama mogu biti najjači pokretač, pa onda i volja, koja će biti jača u večernjim satima, kada Sunce u Raku bude bilo u trigonu sa Mesecom u Ribama. Tada će početi i 20. lunarni dan povoljan za novine, koji omogućava da se ono što se započen i ostvari, ako verujemo u to, jer je Mesec u Ribama, Jupiter ulazi u Lavu, koji svojim entuzijazmom i optimizmom pomaže put ka priznanju, ljubavi, pobedi, prestižu, ili luksuzu.

Dočekajmo sa radošću Jupiter u Lavu i verom da će nam doneti nešto veliko i važno, kako to već on ume, učeći nam pri tome ponešto što treba da nas nauči! Very Happy 

Svoj natalni, godišnji,poslovni, uporedni horoskop, karmički, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.Usmeno i pismeno tumačenje horoskopa, za periode i od pola godine i kraćih od nekoliko mesec do nekoliko dana.
TAROT TUMAČENJE U IZUZETNO POVOLJNOJ CENI. Telefon 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu