POVRATAK MUZA

Ići dole

POVRATAK MUZA

Počalji  kjarag taj Uto Jul 22, 2014 8:18 pm

iMALI SMO DIVAN BRAK,ZAJEDNO SMO 9 GODINA NISMO MOGLI DA IMAMO DECU IMALA SAM DVA SPONTANA POBACAJA.U MAJU SE ISELIO IZ KUCE I NECE DA SE VRATI KAZE NEMA NIKAKAV OSECAJ ZA NAS. JA SAM GA MOLILA DA SE VRATI I JAKO ZELIM DA MI SE VRATI.DA LI IKO MOZE DA MI KAZE HOCE LI SE VRATITI IKADA?UZASNO SAM TUZNA.
UNAPRED HVALA
JAON
SINASTRIJA

kjarag

Broj poruka : 9
Datum upisa : 22.07.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  kjarag taj Čet Jul 24, 2014 9:15 am

Da li je moguće da baš nikp nema odgovor na moje pitanje. ;(

kjarag

Broj poruka : 9
Datum upisa : 22.07.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  logos taj Čet Jul 24, 2014 11:11 pm

Mislim da je Asc na 29° Jarca a Desc na 29° Raka te bi vreme rođenja bilo 18:44.

Mesec i Jupiter su bitni za praćenje trudnoće a oni su u opoziciji što ukazuje na teškoće u održavanju trudnoće. Mesec je u kvadratu sa Uranom (rastave, razvodi, prekidi) i inkonjunkciji sa Suncem (osoba) što ukazuje na mogućnost da to jednog dana bude uzrok prekida veze. Tome treba dodati da je Uran većinski vladar Asc (osoba) a Sunce VII kuće (brak, partner) i u opoziciji je sa Asc što ukazuje na probleme u braku i da će partner jednoga dana poželeti slobodu koju donosi prekid veze.  

Vrh V kuće (prva trudnoća, deca) je u znaku Blizanaca a vladar Merkur je u lošem aspektu inkonjunkcije sa Neptunom (infekcije, lečenje, lekari). Obzirom da je VII kuća (druga trudnoća) dobrim delom u znaku Device to je Merkur, takođe, jedan od njenih vladara pa kako je Merkur u kvadratu sa Plutonom (fatalno, tragično) to ukazuje upravo na tragične krajeve obe trudnoće uprkos angažovanju lekara (Neptun).

Vrh VII kuće (brak) na 29° („stepen plača“ ) ukazuje na ne baš sjajnu perpektivu ovog braka. Sunce u VII kući i svom sedištu u znaku Lava i u sekstilu sa Marsom koji je drugi vladar II kuće (vrednosti) položenom u VIII kući (novac od drugih) u znaku Vage gde je u izgonu (slab položaj) može ukazivati na partnera koji ima visoko mišljenje o sebi (Sunce, Lav),  koji voli da mu se ugađa i koji želi finansijsku podršku od partnera. Sunce je preko inkonjunkcije sa Mesecom u vezi sa opozicijom Meseca i Jupitera i sa kvadratom Meseca sa Uranom što ukazuje na mogućnost da su problemi u iznošenju trudnoće jedan od razloga prekida bračne veze. XI kuća je njegova derivatna V kuća (ljubav, zabavljanje), počinje u znaku Strelca (inostranstvo) i u njoj je Neptun (tajno, skriveno) koji je u opoziciji sa Venerom (ljubav) iz njegove derivatne XI kuće (prijatelji) pa je moguće da on ima ljubavnu vezu sa osobom koja je u nekoj vezi sa inostranstvom a koja mu je možda u početku bila prijateljica.

Tranzitni Uran iz znaka Ovna (odlučnost, sad i odmah) je u kvadratu sa natalnim Merkurom i opoziciji sa natalnim Plutonom čime se aktivira pomenuti natalni kvadrat Merkura i Plutona a to ide u prilog sumnji da su prekidi trudnoće (Merkur u kvadratau sa Plutonom) uzrok prekidu veze (Uran). Tranzitni Neptun je već duže vreme na natalnom Mesecu pri čemu je aktivirao natalnu inkonjunkciju Sunca i Meseca koja osim problema sa trudnoćom ukazuje i na nedostatak emocija (Mesec vladar VII kuće) od strane partnera (Sunce u VII kući) i na iluziju da će biti kao do sada. Tranzitni Neptun je preko trigona sa natalnom Venerom (ljubav) iz V kuće (ljubav, zaljubljivanje) aktivirao i natalnu opoziciju Venere i Neptuna koja ukazije na sklonost da osoba gubi realnost (Neptun) pri zaljubljivanju i da je sklona maštanju i sanjarenju. Tranzitno Sunce i Jupiter su na vrhu VII kuće, uskoro će biti i na natalnom Suncu što može ukazivati na kakav-takav optimizam (Jupiter u izgonu u Devici) da se može nešto uraditi po pitanju opstanka partnerske veze ali pomenuti jaki tranzitni Neptun (u svom sedištu u Ribama) simbolizuje sumnju i zabludu (Neptun) u tako nešto.

Sinastrijski gledano dva Sunca u VII kući u znaku Lava u opoziciji sa tvojim Mesecom iz znaka Riba simbolizuju velike probleme u suštinskom prilagođavanju partnera, naročito sa njegove strane. Njegov Saturn na tvom Jupiteru takođe u VII kući ukazuju da on suštinski ne prihvata tvoje stavove i ubeđenja. Njegov Mars na tvojoj Veneri u tvojoj V kući u opoziciji sa tvojim Neptunom i njegovim Mesecom i Neptunom simbolizuju veliku obostranu privlačnost, tvoju emotivnost (Mesec) i obostranu iluziju do opijenosti (Neptun).

On u svom horoskopu trenutno ima tranzit Plutona (stradanje i regeneracija) što ukazuje na neminovnost velikih i radikalnih promena u njegovom životu. Tom se prilinom aktivira neugodna natalna inkonjunkcija (velika prilagođavanja) Sunca i Asc a da i on to doživljava kao veliku neprijatnost ukazuje tranzit Sunca preko svog natala u VII kući partnerskih odnosa.
Astrološki gledano nisam siguran u opstanak vaše veze jer je za to bilo potrebno mnogo više prilagođavanja (inkonjunkcije) i više realnosti i razumevanja (Neptun) preko potrebnih za opstanak vaše veze. Iskreno bih više voleo da nisam u pravu i da me u narednom periodu oboje demantujete.

logos

Broj poruka : 561
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  kjarag taj Pet Jul 25, 2014 12:05 am

Pre svega veliko Hvaaaaaala za vreme koje ste izdvojili za mene. Uglavnom ste u pravu. Ali ja sam jednu bebu izgubila 98god a jednu 2012.god.Nisu pobacaji razlog razlaza. Za ovu njegovu vezu sam mozda nesto i posumnjala ali nisam bas sigurna da bi to mogla da bude neka ljubav. Nisam ni sama pametna jer ja 9 godina čvrsto verujem da je to prava prava ljubav. Negde sam se nadala da ako smo i on i ja lavovi a jupiter ulazi u nase polje braka da ima nade za nas ;( da li se vidi i treca trudnoća sa njim? Ja nikako ne bih zelela da se razvedem U svakom slučaju presrećna sam što ste mi odgovorili i bar malo poogli.

kjarag

Broj poruka : 9
Datum upisa : 22.07.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  kjarag taj Pet Jul 25, 2014 1:16 am

Evo opet sam iscitala ceo tekst i svo vreme u njemu trazila bar nesto pozitivno..... Pored tih silnih losih natal ih aspekata nasa ljubav je bila cvrsta i lepa ne razumem ako je sve tako loše kako je uopšte trajalo? Ima li uopšte pozitivnih aspekata? A kad sam se udavala za njega astrolog mi je rwkao divan karmicki brak bez aspekata za razvod sa karmickim cvorom u 7 polju i da smo mi sudjeni jedno drugom?! Nisam pametna....

kjarag

Broj poruka : 9
Datum upisa : 22.07.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  logos taj Pet Jul 25, 2014 11:32 pm

kjarag ::A kad sam se udavala za njega astrolog mi je rwkao divan karmicki brak bez aspekata za razvod sa karmickim cvorom u 7 polju i da smo mi sudjeni jedno drugom?! Nisam pametna....

Severni čvor je natalno u kvadratu sa jakim (egzaltiran u Škorpiji) Uranom (rastave, razvodi, prekidi) i u kvadratu sa Hironom (ranjeni iscelitelj, rana koja ne zarasta) formirajući snažan fiksni T-kvadrat sa fokusnom tačkom na Severnom čvoru. Možda je astrološki gledano veza karmička ali pri tome treba platiti dug iz prethodne karme kroz simboliku Hirona i Urana. Uran osim navedenog simbolizuje i prijatelje, slobodu, nešto neuobičajeno u partnerskoj vezi pa bi možda vredelo pokušati svoje stavove korigovati u tom smislu mada bi se u tom slučaju više potencirala simbolika Hirona kroz lično žrtvovanje. Možda za to nije kasno?!

logos

Broj poruka : 561
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  logos taj Sub Jul 26, 2014 12:01 am

I u jednoj i u drugoj karti je naglašena aktivnost Hirona (ranjeni iscelitelj, rana koja ne zarasta) kod tebe ima sedam aspekata a kod njega deset što ukazuje na velike žrtve da bi se veza održala. Malo je više kod njega. Kod tebe je to u simbolici III kuće (komunikacija, braća i sestre, bliža okolina, itd.) a kod njega je to vezano za IV kuću (dom, porodica, roditelji).

logos

Broj poruka : 561
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  kjarag taj Sub Jul 26, 2014 12:20 am

Pa ja se stvarno ne razumem u to ali ako Vam kazem da je meni umro rodjeni brat a moj muž je živeo u mojoj. Kući i verijem da se tu nikad nije osećao prijatno možda i to ima neke veze sa mojom 3. A njegovom 4.kućom?Vama u svakom slučaju veliko Hvaaaaaala i da znate da mi znači Vas savet. Ja sve ćuste mi napisali shvatam kao da je razvod neminovNost samo da sacekam da vidim kako ce proci tranzit jupitera. A i nisam luda da se razvedem na svoj rodjendan. Wink u svakom slučaju puuuno Hvaaaaaala

kjarag

Broj poruka : 9
Datum upisa : 22.07.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  logos taj Sub Jul 26, 2014 10:52 pm

kjarag ::Ja sve ćuste mi napisali shvatam kao da je razvod neminovNost samo da sacekam da vidim kako ce proci tranzit jupitera. A i nisam luda da se razvedem na svoj rodjendan.

Mislim da se previše oslanjaš na astrologiju. Svi mi imamo slobodu izbora u okviru naše urođene sklonosti i sposobnosti a to se kroz astrologiju samo malo bolje može razumeti. Generalno, u astrologiji nikakav tranzit bilo koje planete neće doneti ništa više od onoga što je u natalu, tj. u životu prolazimo onako kako nam je rođenjem dato. Ako smo talentovani, recimo za muziku, kad-tad će nam se taj talenat ispoljiti, samo ako taj talenat otkrijemo ranije i nešto po tom pitanju preduzmemo, ima šanse da budemo neko i nešto u svetu muzike a ako smo inertni prema tom talentu možemo se muzikom baviti u slobodno vreme, onako za sebe i one oko nas. Dakle, treba otkriti ko smo, šta smo, za šta smo predisponirani i preduzeti nešto da se razvijemo prema tim talentima jer to može doneti bolji, lepši, ispunjeniji i srećniji život nama i onima sa kojima živimo.

Lepo je baviti se astrologijom ali ima nas raznih pa zato oprezno (natalno ti je Venera vladar III kuće u opoziciji sa Neptunom, Neptun u inkonjunkciji sa Hironom iz III kuće i inkonjunkciji sa Merkurom vladarom prirodne III kuće). Što reče naš čuveni astrolog Mile Dupor: "Ne vjerujte, provjerite".

logos

Broj poruka : 561
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  kjarag taj Ned Jul 27, 2014 5:46 pm

Nisam Vas bas najbolje razumela sta ste hteli da mi kazete u vezi ove venere i hirona iz poslednjeg posta?

kjarag

Broj poruka : 9
Datum upisa : 22.07.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  logos taj Ned Jul 27, 2014 9:35 pm

kjarag ::Nisam Vas bas najbolje razumela sta ste hteli da mi kazete u vezi ove venere i hirona iz poslednjeg posta?

Neptun (nejasnoće, zablude, prevare, skriveno, podsvesno, iluzije, nerazumevanja) je u sve tri navedene kombinacije u kontaktu sa III kućom komunikacija pa bi trebalo voditi računa o svemu tome jer su sve opcije moguće, kako kad.

logos

Broj poruka : 561
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  kjarag taj Pon Jul 28, 2014 9:46 pm

Hvaaaaaala..... Sve u svemu ja sad stvarno nemam pojma sta ce se desiti Wink a možda je tako i najbolje. Ja cu Vas sve obavestiti pta se depava čisto da vidite kako deluju aspekti.... Mada za sad mogu da Vam kažem da sam Jupitera PREVIŠE očekivala. Smile

kjarag

Broj poruka : 9
Datum upisa : 22.07.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: POVRATAK MUZA

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu