25.08.2014. Mlad Mesec u Devici

Ići dole

25.08.2014. Mlad Mesec u Devici

Počalji  Astrotanja taj Pon Avg 25, 2014 11:35 pm

25.08.2014. MLAD MESEC U DEVICI

25.08. u 16.13. je otpočela faza Mladog Meseca u Devici, koja će se osetiti tokom ove nedelje. Mlad Mesec nagoveštava promene i novine, a kakve će one biti dobrim delom, možda i najvećim zavisi od nas. Prvi dan Mladog Meseca traje do 26.08. u 6. 41. minuta. To je najpovoljniji je dan za vizualizaciju , maštanje o onome što želite ovog meseca da privučete. Osnova tih događanja kreće iz vaše glave prvog lunarnog dana, pa je dobro imati jasnu predstavu o tome šta je to što bi ste želeli ovog meseca da zašpočnete. Najbolje je ako vam Mlad Mesec padaju prvoj, a to je ako vam je podznak u Lava ili na samom početku Device 0-4. stepena, onda promene treba da budu vezane za vašu ličnost, spoljašnji izgled, zdravlje, ako vam je Mlad Mesec u drugoj natalnoj za promenu načina ishrane, može i za dijetu, ili za neku novu aktivnost koja vam može doneti zaradu,u trećoj za nova poznanstva, novine u komunikaciji, nova učenja, u četvrtoj za novine u domu, porodici, ili privatnom poslu, u petoj novu ljubav, ili novi hobi, ili novi vid kreativnog izražavanja,ili novine vezane za decu, u 6. za novine vezane za posao, bilo novi posao, ili nove radne obaveze, ili nove terapija, promena načina lečenja,ili neka druga aktvnost vezana za zdravlje. U sedmoj može da donese promene vezane za odnose sa drugim ljudima, nekad i novo poslovno partnerstvo, ili emotivno, ili izlazak u javnost, ili posao vezan za rad sa drugima itd,

Ono što trebate da izbegavate danas od 16. 41, do sutra ujitru u 6. 41 su konflikti i svađe, jer s e oni mogu produžiti celog lunarnog meseca. Zato budite odmerene i kako je Mesec u Devici manje kritični i skloni gunđanju i zanovetanju.

Nastojte da prebrodite strahove i brige, koje su vezan eza Mlad Mesec u Devici i da krenete promišljeno, pripremljeno u novine.

Povoljno je dans poslati molbu, ili zahtev za nešto, ali ne započinjati neku novu aktivnost. Nju trebate da preduzmete, ili da budwete otvoreni i uočite priliku koja sama po sebi bude doššla 26,08. Što god bude bilo ozubiljno razmotrite tu mogućnost. Najpovoljnije vreme za početke je 9.-12. 30. kada je Mesec u trigonu sa Plutonom u Jarcu. Što može omogućiti da imate energiju,ili podršku neke moćne osobe, ili finansijsku podršku za ostvarenje promene. Drugi povoljno vreme je oko 20.-23. kada će Mesec u Devici biti u sekstilu sa Satrunom i Marsom u Škorpiji. To omogućava da bude aktivni i uporni, dobro organizovani. Dispozitor Mladog Meseca je Merkur u Devici. On će omogućiti da planovi budu osmišljeni, da se veća pažnja posvtite detaljima, da s e unese znanje i dobro oragnizacija u sprovođenju plana.

Otovrite se za promene i krenite da ih ostvarujete, ili ih prihvatite ako vam se ukaže neka nova mogućnost. Promene će biti pre svega vezane za nešto šmože da ima praktični smisao i primenu. Što može da donese promene na fizičkom planu posebno vezne za zdravlje i posao, za kvalitetniji život. Zato nauružajte se strpljenjem i budite spremni za rad i odgovornost, kao i izvesnu disciplinu i red i promene sa kojima krećete se mogu povoljno odraziti i na bolje promeniti vašu svakodnevnicu.

Srećno sa promenama!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu