Nedeljni horoskop 1-8.09.2014.

Ići dole

Nedeljni horoskop 1-8.09.2014.

Počalji  Astrotanja taj Uto Sep 02, 2014 12:05 am

1.-8.09.2014. NEDELJNI HOROSKOP

Ovo je nedelja promena, koji počinju već od danas ulaskom Meseca u znak Strelca.Dobrog raspoloženje i pozitivne energije će biti u porastu. Mesec u Strelcu je večeras u sektilu sa Merkurom, a sutra 2.09. će oko 12.-15. sati biti u sekstilu sa Jupiterom u Lavu. Ovo je povoljno vreme za sve stvari koje mogu da rastu i šire se, kako vezane za znanje i učenje, tako i za putovanja, za osećaj pravednosti i dobrotu, kao i životne radosti koja će biti veća nego uobičajeno. U večernjimm satima Mesec će biti u kvadratu sa Sunce u Devici i moguć je ktratkotrajni nesklad, bilo kroz unutrašnju ili spoljašnju napetost, ili sukob osećanja i razuma, ili manjak energije. Sunce u Devici teži redu, radu, savesnosti i sigurnosti, dok Mesec u Strelcu donosi težnju ka slobodi, nezavisnosti, treba mu širina i sklon je promenljivosti u osećanjima i raspoloženju. To može da dovede do nesklada na kratko.

Merkur 2.09 ulazi u Vagu. To nam donosi promene u komunikaciji, dogovaranju, razmišljanju.Biće veće veću orjentisanost ka drugim ljudima i življu komunikaciju, kako u parterskim odnosima, tako i odnosima sa drugima.Ko ga ima u natalu sklon je neodlučnosti, preteranom odmeravanju, vaganju za i protiv neke ideje, plana, ali i promeni planiranog, ako okolnosti ili druge osobe vuku ka tome.

Povoljno će biti vreme za zanimanja koja podrazumevaju rad sa drugim ljudima, sa klijentima, bilo da se tiče davanje saveta, ili komunikacije u kojima će druga strana pomoći ako ste nesigurni, neodlučni, ili ako tražite neko pravedno rešenje za vaš problem. Ovo je vreme kada se može ispoljiti više diplomatičnosti u odnosima sa drugima i bolje čuti, saslušati drugu strana.

Venera , koja vlada Merkurom u Vagi ove nedelje menja znak, ulazi u Devicu. To će dovesti da se više analiziraju odnosi u ljubavi i vezama i da se na taj način poboljšaju. Javlja se potreba da ljubav bude zaslužena, da se dokaže na neki realan, ili opipljiv način. Takođe, je prisutna spremnost da se pomaže drugima, ili da se ljubav iskazuje i kroz pomaganje voljenoj osobi. Samo izbegavajte da ljubav i prijateljstvo ne budu zasnovani na koristoljubivosti.

Ovo je nedelja veoma povoljna, jer će Sunce u Devici biti povoljno, u trigonu sa Plutonom u Jarcu oko 1.-4-09. što će doneti povećanu snagu, aktivnost i volju da se postigne nešto čemu se jako teži. To može da bude i kroz uticaj neke autoritativne, moćne osobe. Takođe , može da donese veće unutrašnje promen, koje već 1.09. počinu, dovodeći do unutrašnjeg preobražaja, transformacije i povećanje unutrašnje energije, da bi od 2. i 3. 09. to išlo i ka spoljašnjim promenama. Mesec će biti od 3.09. u noćnim satim biti u trigonu sa Venerom što povoljno utiče na razmenu ljubavnih osećanja, ali i na emocija uopšte. Više će biti poleta, razdraganosti, vedrine.

Kada uđe u Jarcu 4.09. raste osećaj obaveze i odgovornosti, koji će se osećati i 5. i 06. 09. Na početku novog dan 4.09. Mesec u Jarcu će biti u kvadratu sa Merkurom, što nije povoljno vreme za sastanke, kontakte, jer će biti manje razumevanja, ili više napetosti.

04.09. je vreme kada bi dobro bilo da budete spermni na veće promen , transformacije ili za pojačane emocije, uzbuđenja, uvredljivost ili negativna osećanja kada Mesec bude u konjikciji sa Plutonom oko 17-20. Međutim, nakon toga će u noćnim satiuma doći do stabilizacije emocija između 20.-23, kada će Mesec biti u trigonu sa Suncem u Devici. Energije će biti puno ovog dana i dobro je usmeriti prama radu,ili karijeri, ostvarenju ambicija kroz trud, vrednoću, iskustvo i znanje. Na noći ka 05.09.Mesec je u napetom aspektu sa Uranom. Izbegavajte inaćenje, jer bi ste mogli da se veoma uzbudite, iznemirate i doživi neprijatno iskustvo. Zato, ne insistirjte i budite mudri i taktični.

Mesec donosi mogućnost da s e dobro organizujete, budete temelji i uporni u ostvarenju onoga što želite 5.09. između 6-9., kada je u sekstilu sa Saturnom. Ovo pomaže da objektivno, realno sagledate neku situaciju i da bolje kontrolišite svoje emocije, posebno negtivbna osećanja, tugu, ili nostalgiju. Mesec u Jarcu vraća u prošlost, ali onda kada ima iaspekte, o nam pomaže da prošlo iskustvo bolje akumulirmo u stvarnosti. U Jarcu u povoljnim aspektima pojača strpljivost, upornost, istrajnost, a u dobrim aspektima sa Marsom uticaće poztivno i na aktivnosti,posebno u tim jutarnjim satima, ali i u večernjim oko 17-19. kada je u sektilu sa Marsom u Škorpij, što poveća njegovu efikasnost u radu, posebno u fizičkom u večernjim satim.

Za vikend ,odmah na početku 06.09. (petak na subotu noć) je povoljno vreme za druženje, komunikaciju,jer će Mesec biti u Vodoliju u trigonu sa Merkurom. Ovo je povoljno vrem i za razmenu ideja, stavova, za dogovoranje, ili pravljenje zajedničkih planova. Povoljno je vreme za komunikaciju i druženje, ali i za učenje.

06.09 Mesec je u Vodoliji u opoziciji sa Jupiterom u Lavu. Ekstrevagancij i hirovitost je moguća,kako u emocijam, tako ipreterivanje u emocijam, trošenju, apetitima u večernjim satima 15-18. Mesec u Vodoliji donosi često iznenadne i neočekivane promene, pojačnu luckastost, izlazak iz uobičajenog, neočekivane promene,kontakta, pozativnih promena na početku 07.09. u noćnim satima.Promene koje nastupe , nadahnjuju, oduševljavju, ali nemaju dugotrajne efekat, pa treba uživati u onome što nam jedinstveni, nepovnovljivi trenuci te noći donose.

Svoj natalni, godišnji,poslovni, uporedni , karmički horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.Usmeno i pismeno tumačenje horoskopa za periode od pola godine, kao i kraćih od nekoliko meseci do nekoliko dana.
MOŽETE NARUČITI TAROT TUMAČENJE PO IZUZETNO POVOLJNOJ CENI.
Radim i iscelivljenje teslinim talasima , kao i čišćenje prostora i isceljivanje emotivnih, ljubavnih, porodičnih ili prijateljskih odnosa. OBUČAVAM O ISCELJIVANJU TESLINIM TALASIMA. Zakazivanje na TELEFON 060 54 54 254., ili +381 60 54 54 254. (za pozive izvan Srbije)
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu