17.09. Mesec u Raku u opoziciji sa Plutonom i u sektilu sa Venerom u DEvici

Ići dole

17.09. Mesec u Raku u opoziciji sa Plutonom i u sektilu sa Venerom u DEvici

Počalji  Astrotanja taj Sre Sep 17, 2014 9:30 pm

17.09. Mesec je u Raku, što nam svima donosi puno emocija i promenu raspoloženja. Bilo da se u mislima vraćate u prošlost, da vam uspomene nadiru i da vam,to donosi navalu emocija, bilo da vas danas nešto uzbudi u vezi porodice, ili da uđete u neki konflikt, u posle podnevnim satima 17-19., kada je Mesec u opoziciiji sa Plutonom, bilo da ste nekako blaženi, ili da ste zaokupljeni porodičnim obavezama, vezanim za decu, dom, roditelje.Osećanja će u sve biti upletana.

Porodičene teme i porodična dešavanja su prisutna i poprimaju veći značaj Briga o porodici, o bolesnima u porodici , o higijeni i hrani, jer je Mesec u sekstilu sa Venerom u Devici u noćnim satima. To je u večernjim satima 20-23., kada će nam raspoloženje i emocije biti pozitivne, sa puno više saosećanja, razumevanja, dobrote, davanje, voljenja svojih najbližih. Pokažite ta svoja lepa osećanja, učinite druge srećnim, jer ćete se tako i vi bolje osećati.

Bolje ćete se osećati i ako danas spremite svoj dom i izbacite sve što je suvišno, jer je dans 23. lunarni dan povoljan za to. Energija ovog dana je velika i dobro ju je iskoristiti ka fizičkoj delatnosti, posebno čišćenju i oslobađenju prostora od negativnih uticaja, jer su jaki astralni uticiji ovog lunarnog dana. Dobro je zatim pročisiti prostor vodom, vatrom,unesite mirise u dom.Osećaćete s e mnogo lepše posle toga, a energija u domu biće pozitivna. To vam može doneti i bolje odnose sa ukaćanima.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu