17., 18, 19.10. Horoskop za vikend

Ići dole

17., 18, 19.10. Horoskop za vikend

Počalji  Astrotanja taj Pet Okt 17, 2014 10:10 pm

HOROSKOP ZA VIKEND
17.10. 2014. Mesec će biti u posle podnevni satima u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu, što će vam doneti mogućnost da se nešto neočekavano, iznenada, ili bar naglo dogodi. Promene koje se mogu dogoditi će vas oduševiti, ili uzbuditi, zavisno od natalnih aspekata, jer neće biti za njih spremni. Efekat iznenađenja je prisutan. Protest ili bunt su takođe mogući, ali kao odraz povrđene sujete, ili neostvarene želje. Međutim, to što niste ono što ste želeli ostvarili, ukazuje da nije povoljan moment bio za to. Zato, ne smatrajte to promašajem i ne budite zbog toga razočareni. Za koji dan će se pokazati da je to sa određenim razlogom. Samo pokušajte da budete strpljivi, što nije lako kada je Mesec u Lavu i ko ga u natalu ima u vatrenim znacima.
Ovo je povoljan dan da se uloži veći napor u rešavanje problema koji dugo vreme niste mogli da rešite.Za to je dobro da uspostavite ponovno kontakt sa nekim sa kim dugo niste bili u komunikaciji. Komunikacija i susreti sa osobama sa kojima dugo niste bili u kontaktu, može da doprinese rešavanju nečega od ranije što je izgledalo nerešivo. Merkur retrogradni sa Venerom i Suncem u Vagi.
Danas je dobro da budete aktivni. Bolje raspoloženje i pojačana osećanja i porošnja je moguća u noćnim satima , kada će Mesec u Lavu biti u konjukciji sa Jupiterom. Sve što Jupiter dotakne uveća,te ako je to nešto dobro i lepo, kao ljubav, ili radost življenja, to će biti dobro, a ako je to nešto što je negativno kao sujeta, egoizam, preterana želja za dokazivanjem , ili uspehom, onda to može izazove i suprotan efekat od dopadanja, posebno ako je vezan za javnost.
U noćnim satima u 1.26. počinje i jedan od najpozitivnijih lunarnih dana, kada je izražena i pozitivna muška energija, koja nagoni na aktivnost i stvaranje, a pogoduje i ljubavi i to strasnoj, koja zbližava partnere kroz seksualnost. Kako je Venera u Vagi u sesktilu sa Marsom u Strelcu, a i Mesec će biti u sekstilu najpre sa Venerom i Merkurom u popodnevnim satima, a posle podnevnim sa Suncem u Vagi, muško-ženski odnosi mogu biti izuzetno skladni, bar na kratko. Harmonije i ljubavi u posle podnevnim i večernjim satima biće više nego uobičajeno, posebno ako pripadnice ženskog pola pametno dopuste vođstvo muškarcima. ( zbog spaljen Venere u Vagi). U poslovnim odnosima biće dobro da pokažete takt i smisao za saradnju i prepouštanje vođstvo autoritetu, jer ćete tako bolje proći.
Ono što je bitno da pokušate da izbegnete prepuštanje negativnim osećanjima da ne bi došlo do ljubavnih problema, ili problema sa decom, ili pada raspoloženja i energije je u jutarnjim satima oko 7.30.-10. dok je Mesec u Lavu u kvadratu sa Saturnom u Škorpiji.
19. 10. je povoljan dan za odmaranje, kao i da provedete vreme blizu neke vode, ili da putujete. Mesec će biti u Devici, Merkur u sekstilu sa Jupiterom u Lavu. Možete ponoviti, ili popraviti, ili poboljšati uspešno nešto od ranije. Povoljno je da radite samo ono što ćete intutivno ostiti da treba da radite. Da bi ste umanjili nervozu i nemir ili konfuziju i sumnju u nešto, ili zbunjenost u jutarnjim satima kada će Mesec biti u opoziciji sa Neptunom u Ribama budite pažljivi , oprezniji sa nepoznatim, ili sumnjivim osobama. Moguće su i izvesne obmane ili sukob željenog i stvarnog.
Povoljno je da u nedelju preduzmete nešto da se opustite kao i na svojoj mentalnoj i unutrašnjoj čistoći , kao i tražiti savet od neke osobe koja je mudra, ili za nešto specijalizovana,koja vam može pomoći, ili vam pružiti neku uslugu, koja može povoljno da deluje na vaše zdravlje. Mesec u Devici je povoljan za primenu biljne terapije, prirodnih metoda lečenje, poboljšavanje zdravlja, kroz umerenu i pravilnu ishranu, kroz povećanu higijenu i kroz sticanje unutrašnjeg mira, što je osnova za celokupno zdravlje i bolje odnose sa drugima.
Lep vikend vam želim!

Svoj natalni, godišnji,poslovni, uporedni , karmički horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.Usmeno i pismeno tumačenje horoskopa za periode od pola godine, kao i kraćih od nekoliko meseci do nekoliko dana.
MOŽETE NARUČITI TAROT TUMAČENJE PO IZUZETNO POVOLJNOJ CENI.
Radim i iscelivljenje teslinim talasima , kao i čišćenje prostora i isceljivanje emotivnih, ljubavnih, porodičnih ili prijateljskih odnosa. OBUČAVAM O ISCELJIVANJU TESLINIM TALASIMA. Zakazivanje na TELEFON 060 54 54 254., ili +381 60 54 54 254. (za pozive izvan Srbije)
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu