14. 11. 2014. Poslednju fazu Meseca u Lavu prati konjukcija Meseca sa Jupiterom i kvadrat sa Suncem i Saturnom u Škorpiji

Ići dole

14. 11. 2014. Poslednju fazu Meseca u Lavu prati konjukcija Meseca sa Jupiterom i kvadrat sa Suncem i Saturnom u Škorpiji

Počalji  Astrotanja taj Pet Nov 14, 2014 9:39 pm

14.11. 2014. Sunce u Škorpiji je u konjukciji sa Saturnom i u kvadratu sa Jupiterom i Mesecom u Lavu. Ovi napeti aspekt donosi puno kontrasta, jer je Lav svetlo, život, Škorpija tama, završetak, smrt ili transformacija.Ovo su suportnosti koje dovode do nekih burnih promena, suprostavljanja, dramtičnih događanja. Ličnosti koje imaju moć, ili skrivenu vlast, ili finansijsku moć, jer je Sunce u Škopriji u prirodnoj osmoj kući mogu da budu u ugroženoj situaciji, ili rizičnoj. Ovo su aspekti koji mogu da donosu da donesu dramatični preokreti, nesvakidašanja događanja koja bude interesovanje, stavljaju nešto u žižu interesovanja,ili izbijaju na površinu, ili u javnost, a koja mogu biti obojena tajanstvenošću.

Započela je poslednja faza Meseca danas posle podne u 16.16.,s. Sunce je bilo u kvadratu sa Mesecom i dovelo do početka faze završetaka. Mesec opada i to će uticati da u narednih nedelju dana budemo usmereni da nešto promenimo, završimo, dovodemo do kraja, ili  transformišemo i preokrenemo.

Kako je Mesec u konjukciji sa Jupiterom u Lavu, onda su emocije i sve što ih prati pojačane, a istovremeno u kvadratu sa Satunom, koji se oseća naročito u ovim večernjim satima, dolazi do osećanja umora, iscrpljenosti, pada energije i raspoloženja, ili promenljivog raspoloženja, koji eskalira od radosti , do očaja. Od radosti, vedrog i pozitivnog raspoloženja koje je kod nekih pratila konjukcija Meseca i Jupitera, doći će do izvesne težine, neraspoloženja, ili zahlađenja u odnosima, ili pada energije i vitalnosti. Vreme je za odmor ili odlučnu, čvrstu i smelu akciju, ako imate energije i volje za nju.

Čuvajte zdravlje, posebno srce, ako ima problema sa time, manje se uzbuđujte i više odmarajte i izbegavajte sukobe i konflikte oovg poslepodneva ili večeri, jer oni se sada mogu nepovoljno završiti i doneti nekima i gubitke, jer je Jupiter u kvadratu sa Suncem.Ovo je aspekt pirove pobede, pa ako vam se učini da ste sada jaki, ili uspešni, to je samo privid, igra ega, jer sve može da se za čas sruši i nestane, jer su Jupiter i Saturn u kvadratu i sve one koje predstavljaju ove dve planete. Kako je Jupiter sada pod uticajima Sunca u Škopriji koje je sa njim u kvadratu, a ujedno iu konjukciji sa Saturnom, onda osobe koji su u simbolici Sunca, od očeva do vladara,osećaju težinu, ili neki vid ograničenja, ili osećaj nemoći, ili odgovornosi i svesnosti za težinu situacije.Ko se prihvati aktivnosti i ne podlegne strahu koji donosi Saturn, ili osećaju nemoći, već se aktivira i prihvti smelo odgovornost, taj može da se suporstavi i nemaru, koji može doneti Sunce u kvadratu sa Jupiterom, ili nespotrenosti, preterivanju, ili razmetljivosti i kroz odlučnu i strpljivu akciju ili dioscplinovan rad, izdržljivost u savladavanju poteškoća koji donosi Mars u Jarcu.

Saturn je veliki učitelj i obratite pažnju na lekcije koje vam on donosi, jer je krajnje vreme da se nešto promeni, počisti i završiši, da bi nakon nedelju dana sa ulaskom Sunca u Strelca i Mladim Mesecom u Strelcu došlo do jeden lakše i pozotivnije faze, koja donosi promene i novine, praćene optimizmom i entuzijazmom koji nadahnjuje i unosi polet koji nam je potreban da bi se osećali bolje i ostavili iza nas naporan period koje nam je donelo Pomračenje Sunca u Škorpiji, a upravo ove nedelje, od danas, pa u narednim danima se stvari polako dovode kraju i ostaju iza nas. Oov može da se kod nekih odnosi na poslovne, ili finansijske stvari, kod drugih na nešto drugo vezano za ljubav, ili decu, jer je Mesec u Lavu u času kada počinje Poslednja faza Meseca.

Svoj natalni, godišnji, polugodišnji, uporedni , ili poslovni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći period po povoljnim cenama možete naručiti.
MOŽETE NARUČITI TAROT TUMAČENJE PO IZUZETNO POVOLJNOJ CENI.Radim i iscelivljenje teslinim talasima , kao i čišćenje prostora i isceljivanje emotivnih, ljubavnih, porodičnih ili prijateljskih odnosa. OBUČAVAM O ISCELJIVANJU TESLINIM TALASIMA. Zakazivanje na TELEFON 060 54 54 254., ili +381 60 54 54 254. (za pozive izvan Srbije). Odgovaram i na sms poruke, gde je potrebno ukucati STAR razmak pitanje i podaci o rođenju i pošaljete na broj 5955.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 14. 11. 2014. Poslednju fazu Meseca u Lavu prati konjukcija Meseca sa Jupiterom i kvadrat sa Suncem i Saturnom u Škorpiji

Počalji  Sky Rider taj Ned Nov 16, 2014 3:35 am

Da li su ovi tranziti bili izrazeni i 15.11. i kakav bi bio njihov uticaj na vezu koja je zapocela tog dana? Sinastrija obecava, a upoznali smo se u oktobru dok je Venera bila u Vagi u sekstilu sa Marsom u Strelcu.

Ovaj deo price o pocetku zavrsetku ima smisla u mom i njenom slucaju, jer smo i ona i ja doziveli u junu raskid za nas znacajnih prethodnih veza, pa bi ovaj pocetak bio u simbolici prekida patnje za bivsim ljubavima.
avatar
Sky Rider

Broj poruka : 3
Datum upisa : 26.07.2012

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu