Astrološka pognoza 8.-15.12.

Ići dole

Astrološka pognoza 8.-15.12.

Počalji  Astrotanja taj Pon Dec 08, 2014 3:35 am

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA NEDELJU KOJA JE PRED NAMA
08.12.do 15.12.

Nedelja koja je pred nama je veoma dinamična, jer je Sunce i dalje u Strelcu u konjukciji sa Merkurom, donoseći da ima energije koja će se trošiti na više strana, posebno povoljne za one koji se bave poslovima i aktivostima vezanim za putovanja, turizam, spoljnu trgovinu i komunikaciju, prevodilaštvo, predavanja, obrazovanje, edukacije, duhovnost, saobraćaj itd.

Mars u Vodoliji, je okrenut i ka nekim poslovima koji su u vezi sa novom tehnologijom, informatikom, savremenim vidovima komunikacije, ali ono što je specifično za njega je da će podstaknuti bunotoovnost, težnju ka reformama i promenama.Štrajkovi neće posustati, borba za ideale i pravdu, koja je tipična i za znak Strelca i koje je bilo u prošlosti nastaviće se i kako je Jupiter od 8. 12 retrogradan i proširiti.

Merkur je u konjukciji sa Suncem u narednoj nedelji, te će biti tendencije ka omaškama, greškama, povremeno i smanjenoj komunikaciji. Budite oprezni, ne žurite i proveravajte sve što pišete, govorite, računate.

Venera će biti samo još dva dana u Strelcu, kada nije povoljno vreme za početak novih veza, ili za doterivanje, posebno 9.12. Od 10. 12 ulazi u Jarca, težeći stabilnosti, privrženosti, sigurnosti emotivnoj i finansijskoj. Ovo je vreme kada će se ljubav pokazivati više kroz dela, kupovaće se pokloni, praviti prema mogućnostima paketići, a sve će vući nešto više ka poštovanju tradicije, običaja. Venera u Jarcu nije strasna, ali ume da utiče na čulnost, pa čak i pohotnost. Ona će nastojati da učvrsti odnose i da pokaže koliko je u stanju da bude predata nekome kada voli, jer ona ne beži od odgovornosti u ljubavi i prijateljstvu.

8.12. je Mesec u Raku donoseći pojačane emocije, okrenutost ka porodici i dešavanja koja nagoveštavaju da emocije mogu da nas ponesu i da izgubimo lako kontrolu u večernjim satima oko 17.20. kada je Mesec u opoziciji sa Plutonom i kvadratu Uranom. Lako može da dođe do uzbuđenja, porodičnih konflikata i drama, ako se ne kontrolišemo i prepustimo preterano emocijama.Povoljan je dan za poslove u domu, čišćenje kuće i za sve aktivnosti koje su u vezi sa dom, porodicu ili brigu za druge. Povoljan je i za odmor, putovanja i druženje, posebno u domu. Nije povoljan za nove početke, osim u ranim jutarnjim satima 3-5.sati, kada je u trigonu sa Neptunom u Ribama. Snovi tada mogu da budu proročki, maša bujna, a intucija naglašena.

9.12. je jedan od povoljnih lunarnih dana, kada su emocije te koje bi rebale da budu poztivne, jer je povoljan dan za ispoljavanje radosti, uživanja u ljubavi i čulnoj intimnosti sa partnerom. Ovo je dan kada je ženska energija pozitivna i jaka, stvaralačka i polodna 17. lunarni dan, povoljan za supružničke odnose, pokazivanje ljubavi i radosti življenja, koja će stabilizovati osećanja ili učvrstiti porodične veze u noćnim satima kada Mesec bude u trigonu sa Saturnom u Škorpiji. Ono što započnete tada može da bude stabilno, trajno, ili zasnovano na osećanju odgovornosti ili odanosti, posebno jer i Venera ulazi u Jarca, Veze koje započnu ove noći mogu biti trajne.

10.12. Mesec će biti u Lavu i potereba za dokazivanjem, dopadanjem, ljubavlju, igri, radosti življenja je veća. Više je dinamike i aktivnosti, ali ono što nam se dešava je i odraz nekih ranijih dešavanja, jer je dispozitor Sunca Jupiter retrogradan u Lavu. Ovog dana moguće je da vam se nešto desi što ste zaslužili bilo to dobro ili loše, ili što je najčešće nešto između. Mesec je u praznom hodu, te nije povoljan dan za novine. Preterivanje u iskazivanju osećanja, dramatizacija je prisutnija. Prenaglašeno i pomalo odstupa od normale i da dovede do konflikta, ili protesta jer će u poslepodnevnim satima biti u opoziciji sa Marsom. Pokušajte da budite strpljivi i velikodušni, jer to može povoljno da vam deluje na dobro raspoloženje.Merkur ulazi u trigon sa Jupiterom, te je povoljan dan i za putovanja, posebno u inostrastvo.

11.12. Mesec u prvi satima ulazi u trigon sa Uranom u Ovnu i povoljan je za novine, neočekivana dešavanja, oduševljenja i iznenađenja. Dinamika je veća, doživljaji intenzivniji, a i mogućnost novina veća. Mesec i Sunce će biti u večernjim satima u trigonu, te je povoljno vreme za započenete aktivnosti kojima možete da se založite da za ono do čega vam je stalo i da to uspešno uradite. Posebno je povoljan za poboljšanje odnosa između roditelja i dece, ili zaljubljenih. Koliko ćete biti uspešni zavisi i koliko ste uporni. Energija je velika i optimizam i pozitivna energija su izraženi, kao i mogućnost dobre komunikacije, ili uspešnih putovanja, jer je ovog dana Merkur u trigonu sa Jupiterom u Lavu, ali je i Mesec u trigonu sa Merkkurom u poslepodnevnim i večernjim satima. Ispiti dogovori i mentalne aktvinosti biće uspešniji. U noćnim satima blizu ponoći izuzetno će biti preuveličane emocije,koje će nekima doneti puno optimizma, radosti ili ljubavi, a drugi preterivanja, koja mogu da vas uvedu u ego trip, preterano gordost i nepovoljno se odraze na vas, ili neku vašu vezu, posebno ako imate Sunce oko 22 stepena u Škorpiji,ili Biku.

12.12. Oko podneva i oko dva sta pre i posle njega Mesec u Lavu je u kvadratu sa Saturnomu Škorpijii nezadovoljstvo, iscpljenost, hladnoća ili distancirenost ili manjak raspoloženja je moguć, jer se mogu pojaviti neke poteškoće, ili osećnje straha ili tuge koji mogu nepovoljno da utiču na neka dešavanja, ako to ne pokušate da osvestite ili kontrolišete. U posle podevnim satima Mesec ulazi u Devicu i povoljno je vreme za poslom vezane za pruženja usluga, za čišćenje kako sebe , tako i prostora oko sebe. Mesece će biti u trigon sa Venerom u Jarcu, što će doneti pozitivne emocije, povećanu čulnost u čulna zadovljstva.Povoljan je dan za nastavak aktivnosti , koje ste prethodnog dana započeli. Sunce ulazi u trigon sa Jupiterom sve više i to će se osetiti i u naredna dva dana, koja će mnogima doneti izobilje sreće,ljubavi ili uspešnosti, posebno će povoljno da deluje na osobe koje imaju podznak u Lavu, ili Strelcu.

13.12. Sunce u Strelcu će biti u trigonu sa Jupiterom u Lavu i ovo su dani kada će aktivnosti biti veoma uspešne ili nam donesti osećanje radosti. Optimizma i poztivne enrgije biće više, a i putovnja, dobrih odnosa sa onima koji su daleko, ili u aktivnostima vezanim za strance. Dobro je radno provesti i vikend, bilo da spremate dom, urešujete ga za prethodne praznike, ili se bavite nekim poslom vezanim za usluge.To može da bude veoma dobro i da donese poztivne promene, jer će Mesec da bude u trigonu sa Plutonom u Jarcu.Ovo je povoljno i za trnasformacije iz jednog stanja u drugo.Dobar je dan za davanje saveta i za predviđanje budućnosti. Venera je u sekstilu sa Neptunom i donosimogućnost za romantična dešavanja, za sentimente, pojačanu čulnost i rafineranost u čulnim zadovoljstvima, uživanju u muzici.

14. 12. Ovo je dan kada je energija velika i izuzetno je dobro da je iskoristete za čišćenje životnog prostora i oslobađane od svega što je suvišno. Apetiti su povećani, ali je dobro manje jesti. I dalje je Sunce u trigonu sa Jupiterom i aktivnosti mogu da se uspešno odvijaju, te je bolje biti aktivan, ali ne za počinjati ništa novo, već polako privoditi neke stvari kraju, jer Mesec ulazi u poslednju četvrt i pravi kvadrat sa Suncem i zato je dobar post i usklađivanje sebe i čišćenje mentalno.


Povoljnu, vedru i uspešnu nedelju vam želim!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu