10.12.2014. -3.01.2015. VENERA JE U JARCU

Ići dole

10.12.2014. -3.01.2015. VENERA JE U JARCU

Počalji  Astrotanja taj Čet Dec 11, 2014 6:44 pm

Svetlana Milenković-Filipović

10.12. 2014.-2.01.2015. VENERA U JARCU DONOSI TRAJNE LJUBAVI

Kada je Venera u Saturnovom znaku ljubav je ta koja može da donese zimsku idilu,ako ima pažnje, osećanja odanosti, privrženosti, davanja koji je obojeno osećanjem da smo odgovorni za sve što činimo za one koje volimo. Sada se obećanja ljubavna ne daju olako,a potreba da veza traje je jaka, pa otud ima manje nepormišljenosti i srljanja u nepoznato, a opet čulnost i želja za ljubavlju nije umanjena.

Na Veneru u Jarcu sada utiče Saturn u Škorpiji koji čini da budemo istrajni ako nam je do nekoga stalo i da se zalažemo da prebrodimo poteškoće ako postoje u vezi, a posebno da pokaženo odanost i postojanost u ljubavi. Oni koji imaju Veneru u Jarcu umeju kada nekog zavole da postojano vole i da teže da ta veza traje kroz vreme i da biva bolja, čvršća kako vreme prolazi, jer se kada nekog vole oni imaju osećaj odgovornosti za tu osobu i za samu ljubav, koju trebaju da neguju kroz vreme. Oni mogu da kroz kroz krizne periode prolaze spremni da se suočavaju sa svim onim što kvari sreću u vezi. U stanju su da bez obzira na okolnosti i situaciju tu osobu trajno voli i da čeka voljenu osobu. Setimo se samo velike i nesrećen ljubavi Marije Kalas, koja je dokaz postojanosti i neprikosnovene privrženost onome, ili onima koje voli. Ozbiljna i požrtvovana, racionalna je u svojim postupcima, jer u ljubavi ona teži i emotivnoj i materijalnoj sigurnosti.

Svaka planeta u Jarcu poprima osećaj odgovornosti, ali Venera je ovde sklona predanosti, čulnosti,sada više, jer je njen dispozitor u Škorpiji. Ljubav će u sledećem periodu biti pokazivana i kroz postupke, kroz poštovanje, divljenje uspesima osobe koja nam je draga. U vezama će biti više odgovornosti, strpljenja, podrške u ostvarenju težnji i ambicija voljene osobe.
Da bi se ljubav razijala biće potrebno da se oseti poverenje u voljenu osobu, dokazi, da bi došlo do predanosti, što onima koji imaju Vaneru u nekom nesatabilnom znaku neće biti ne samo lako, nego i nemoguće.

Venere u Jarcu ljubav može delovati hladna, ali to ne mora da bude tako, jer ovde se otvaramo što smo sigurniji, što nam osoba osobu koja nam se dopada više uliva poverenje i spremna je da vam bude podrška, da bude uz vas, da pokaže da vam je stalo do vas svojim postupcima i ponašanjem.Tada nestaje potreba za kontrolom, ili dominacijom, ili nesigurnost u ljubav.

Venera u Jarcu će oko 14, 15. 12. biti u sekstilu sa Neptunom u Jarcu, što donosi priliku da vam se dogodi neka ljubavna čarolija , koja će vas učiniti da vas oinese ljubvni zanos. Ovo je vreme ljubavnih idila, ili ljubavne razmene koja vas uvodi u neko bojkoliku ljubavnu priču. Povoljno je vreme da unesete novogodišnju čaroliju u svoj dom, da ga tih dana ukrasite, učinite lepšim i veselijim.

Još uvek je Saturn u Škorpiji, a Pluton i Venera u Jarcu, a tada se događa da ljubav i moć su jedna uz drugu,što može doneti da budete osvojeni od neke osobe koja ima jaku privlačnost, magnetski naboj, koja pleni svojom energijom i podstiče jaku čulnost i požudu. To može ako ste muškarac da vam donese neku moćnu žena, uspešna, na poziciji, ali ljubav tada može da bude nešto što se ne može kontrolisati. Ovakava ljubav može oko 20.12. spojiti i nemoguće na izgled osobe, različitog društvenog statusa.Venera u konjukciji sa Plutonom može i potpuno transformisati već postojaće ljubavi, uneti u njoj nešto što će ih promeniti, na bolje ako je dugo bio nepovoljan period.

Istovremeno će oko 20.12, Venera biti i u kvadratu sa retrogradnim Uranom, što može doneti prekid nekog stanja, ili neočekivanu promenu, nekome i izazov, avanturu, nagli ulazak u nešto što nije stabilno, bez obzira koliko to želite, ali može da deluje neodoljivo.

Događaće se sad u ljubavi da se traži sigurnost materijalna, te ljubav može da bude isprepletana interesima. To može biti neko ko ima vlast, moć, uticaj koji pleni, pa daje osećaj osobi sa kojom je u vezi veće sopstvene vrednosti.
Veze koje počinju u ovom periodu mogu biti trajne, sada dok Saturn tranzitira Škorpijom,posebno dok je Venera u sekstilu sa Saturnom u Jarcu oko 1, 2. 01.2015. Tada ako počenete neku vezi oko dočeka Nove godine, ona može da bude trajana i postojana i da vodi ka braku. Novogodišnja proslava je za mnoge od vas prilika da upoznate nekoga ko će vaše ljubavne žellje i očekivanja da ostvari koje osobe očekuju u partnerstvu mogu da se ostvare i uvedu vas u Novu godinu sa ostvarenjem vašeg sna.Ukoliko ste i nekoj vezi onda postoje šanse da nju produbite, ako pokažete svojim postupcima i ponašenjem da vam je stalo do svog partnera , da ste mu odani i da ga volite.

Zato, pokažite koliko vam je stalo do nekoga I LJUBAV MOŽE POTRAJATI.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu