17, 18.01. Mars u konjukciji sa Neptunom u Ribama, Mesec u Strelcu u sekstilu sa Merkurom i Venerom i trigonu sa Jupiterom

Ići dole

17, 18.01. Mars u konjukciji sa Neptunom u Ribama, Mesec u Strelcu u sekstilu sa Merkurom i Venerom i trigonu sa Jupiterom

Počalji  Astrotanja taj Sub Jan 17, 2015 7:31 pm

17, 18, .01.2015. MARS U KONJUKCIJI SA NEPTUNOM, MESEC U STRELCU

Mars u Ribama je u konjukciji sa Neptunom donosi nam da duboke vere, ili jakog nadahnuća u nešto što radimo samo može da donese uspešnost. Sada su sve naše aktivnosti i naše strasti pod uticajem Neptuna u Ribama podstaknute verovanjem i to verovanje je osnova da imamo energije i uspemo da ne posustanemo pred ciljem, ili da nešto privedemo do kraja. Ribe se odnose i na podsvesno i Mars u konjukciji sa Neptunom donosi da možemo da menjamo svoje psihičko stanje, da izađemo iz lavirinta patnji, ili emotivnih poteškoća i oslobodimo se tereta koji je ovih dana bio prisutan kod mnogih osoba uz neke duhovne metoda koje su vezane za veru u boljitak i oslobođenje od tereta prošlosti.

Da ne bi bilo haotičnosti i gubitka energije i da bi se savladao strah od neuspeha, kojeg je u prethodnim danima bilo i još pomalo se oseća taj uticaj Marsa u Ribama u kvadratu sa Saturnom, potrebno je potstaknuti svoju unutrašnje nadahnuće, uneti optimizam i entuzijazam. Mars u Ribama u konjukciji sa Neptunom podstiče aktivnosti i poslove vezane za pomaganje drugima, kao i kreativne poslove, stvaralačke, umetničke delatnosti, koje ujedinjuju maštu i aktivnost, kao i sve one aktivnosti koje su vezane za dobročinstvo, prema sebi i drugima.

Danas je Mesec u fazi opadanja u Strelcu, u poslednjoj četvrti i može pojačati optimizam i elan, pojačati veru u ostvarenje nečega, ako smo spremni za napredak, rast, širenje, pre svega unutrašnje, jer je Jupiter retrogradan u Lavu. Povratak u nešto što se odnosi na prošlost, kako bi se to prevazišlo uz pomoć duhovnih metoda, meditacije, ili pozitivne sugestije. Za to ovaj 27. lunarni dan izuzetno povoljan, kao i dolaženja do nekih univerzalnih znanja, koja nam mogu omogućiti da se rešimo i prevaziđemo probleme od ranije.

Mesec u Strelcu je u sekstilu sa Merkurom i Venerom i saznanja , informacije, ili kontakte koje možem uspostaviti su najbolji u posle podnevnim satima 17.01. Merkur u Vovoliji doprinose da koristite znanja do kojih ćete doći i putem interenta, ili preko prijatelja, a koja mogu danas da budu iskorišćena tako što će delovati na boljitak u našoj budućnosti. Obratite zato pažnju na infomacije i saznanja koja vam danas dolaze, a koja mogu da vam otvore nove mogućnosti i pomognu da imate više vere i nade koja može doći od osoba koje imaju neke veoma mudre savete. One vam mogu pomoći ako sami ne uspevate da dođete do otkrića u kom pravcu treba da ide vaš život da bi došlo do poboljšanja. Povoljno vreme je upravo u ovim posle podnevnim satima između 14.-16. sati, kada deluje sekstil Meseca u Strelcu sa Merkurom. Bolje raspoloženje i obilje pozitivnih osećanja, radosti, voljenja biće između 15.-17.. kada će Mesec biti u sekstilu sa Venerom.

U toku večeri je najbolji deo dana jer je tada 17.-20., kada Mesec će biti u trigonu sa Jupiterom i tada će energija biti najpozitivnija. Tada će se lako i brzo širiti radost, plemenitost, optimizam i sve ono što može da dovede do našeg rasta i napredka, ako ga želimo ili do osećaja zadovoljstva i unutrašnje sreće. Daljine, putovanja prostorna, ili duhovna su sada nešto što može da nam donese puno dobrog. Kontakti sa ljudima iz daleka mogu doneti puno radosti. Širite pozitivne vibracije i biće više dobra u vama i oko vas!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu