29.01. 2015. Venera u Ribama je u kvadratu sa Saturnom, Mesec u Blizancima u trigonu sa Suncem i Merkurom retrogradnim u Vodoliji

Ići dole

29.01. 2015. Venera u Ribama je u kvadratu sa Saturnom, Mesec u Blizancima u trigonu sa Suncem i Merkurom retrogradnim u Vodoliji

Počalji  Astrotanja taj Čet Jan 29, 2015 1:23 pm

Venera u Ribama je u kvadratu sa Saturnom,a Mesec u tigonu sa Suncem mogu učiniti da se pojave tuga, ili sumnja, strah u ljubavi od neostvarenja želja,od prepuštanja ljubavi, ili gubitka ljubavi, ali ako znate da toga ima ne prepuštajte se tome i tražite načina da to prebrodite!To možete ako podstičete svoju veru u ljubav ukoliko ljubavi ima. Ne prepuštajte se olako ljubavnoj patnji i samosažaljenju, već nastojite da to stanje izmenite. Iskoristite ovaj povoljan lunarni dan, kada su su Sunce u Voodliji i Mesec u Blizancima u najboljem moguće aspektu, u trigonu da dođete do unutrašnje ravnotežu. i uspostavite sklad u odnosima sa drugima, ili nešto promenite da se bolje osećate i prevaziđete probleme koje imate. Informacije, komunikacija, kontatki, razgovori i saznanja su tu da se preispitate i promenite svoje osećanja i raspoloženja uz pomoć njih.

Ovaj 10. lunarni dan je idealan da uvedete neke novine, koje mogu potrajati tokom celog meseca, posebno vezane za porodične navike, koje mogu zbližiti porodicu,koje mogu poboljšati komunikaciju, jer je Merkur retrogradan i sada je vreme da se neka naša razmišljanja i odnosi od ranije poprave, poboljšau, da se isprave greške i dođe do unutrašnje saznanja šta vam je činiti.

Sve može da se promeni, ali je dobro da se hoće. Mesec u Blizancima donosi mogućnost da o tome sa drugima popričate, da se danas družite, posebno sa nekim koga niste dugo čuli,a nekada ste bili u dobrim odnosima. Učinite to u večernjim satima oko 18-20. kada je Mesec u Blizancima u trigonu sa retrogradnim Merkurom u Vodoliji. To je povoljno vreme za komunikaciju, susrete, razgovore sa osobama koje sa kojima ste nekada bili bliski. Povoljno je i za one koji polažu ispit, ili spremaju koji su ranije spremali, kao i one koji pišu i prepravljaju neke pismene radove , ili koji putuju tamo gde su već nekada bili.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu