8.-12.03. Mars u konjukciji sa Uranom u Ovnu i u trigonu sa Jupiterom u Lavu

Ići dole

8.-12.03. Mars u konjukciji sa Uranom u Ovnu i u trigonu sa Jupiterom u Lavu

Počalji  Astrotanja taj Pon Mar 09, 2015 1:29 pm

8.-12.03.015. Veliko uzbuđenja, energija koja je snažna i puna uzavrelih strasti, naglih preokreta, avantura, pokretačkog elana koji vodi u potrebu da budemo aktivni, smeli i spremni na podvige i aktivnosti, koje su rizične, ali koje mogu da donesu poztiivni preokret, jer je Mars u Ovnu u konjukciji sa Uranom i u trigonu sa Jupiterom u Lavu. Ne žurite, osmislite svoje aktivosti,ali ulazite u novine smelo i sa konstruktivnim aktivnostima, koji mogu napraviti podvig.   Sa ovom  energijom kreće  se   unešto novo,  nove  aktivnosti, poslove,  ili u nešto  što jer  originalno i može  da   da dovede do iznenađenja i preokreta na bolje, odnosno do uspešne aktivnosti, zbog trigona Marsa i Urana sa Jupiterom u Lavu, znaku ljubavi, zadovoljstva, ali i velikih dela.


Ova  energija, koja  donosi  promene, može  da  bude  ponekad  i  rizična,  kod  onih koji  su  skloni  brzoj  vožnji, ili ekstremnim  sportovima, ili   ulasku u nešto što je  izuzetno opasno, 09.03.  jedan od  najkonfliktinijih  dana u mesecu, kada   konflikti mogu izmaći kontroli i  biti  opasni. Lako  može  doči i  do povreda  te  korišćenje oružja, posebno  vatrenog može  biti veoma opasan.Jupiter  u  tigonu  sa  Marsom i Uranom   možeu poslednjem  trenutku donese  sećan obrt, ali ipak  treba  biti  veoma  oprezan,  da ovog  dana ne upadnete u  zamku, ili  da budete pod  uticajem neke osobe koja  može  da  vas  poput  pauka  uvučče u opsanost  i učini žrtvom.  

10.03. je povoljan za ulaza  u  novine, smelo  i  hrabro,  posebno  za zpočinjenje  novih  aktivnosti, poslova, oko  17-19.  sati, kada  je i Mesec u Škorpiji u  sekstilu  sa Plutonom, što  mođe  promeniti  totalno neku  situaciju ili  dovesti  do  srećnog  završetka  aktivnosti.  Transformacije i  totalne promene  i  preobražaje  nečega, ili  nekoga. Zato  možet  habro i  smelo  da uđete  u  to. Stvaralačka  energija  je prisutna i povoljno  deluje  na  sve što  krente  da  radite.   Povoljan je  dan i za nova poznanstva i veze, posebno u pre podnevnim  satima kada je Mesec u sekstilu  sa  Neptunom u Ribama,  što  utiče  da ima neke  nevidljive  tajne  veze  koja   izaziva     empatiju,    budi osećanja,  a  u večernji  satima  ljubavne  strasti koje  najjačeg intenziteta.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4206
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu