13.03.-30.03. MERKUR U RIBAMA

Ići dole

13.03.-30.03. MERKUR U RIBAMA

Počalji  Astrotanja taj Sub Mar 14, 2015 1:52 pm

Merkur je u konjukciji sa Neptunom u Ribama, donoseći ne samo mogućnost nejasnoće i konfuzije u razmišljanju i komunikaciji, već i umesto logičnog mogućnost intutivne spoznaje stvarnosti i emotivnog razumevnja. Dok će neki biti u stanju da ne vide istinu, da se susreću sa neistinima, lažima i obmanama, drugi će moći intutivno da osete, ili da otkriju istinu. Biće i onih koji će sada doći u kontakt i otkriti neke skrivene informacije, ili tajna znanja, oni koji su tragaoci za istinom. Opet drugi, oni koji nisu usmereni na metafizčko, duhovno, mogu ovaj planetaran aspekt doživeti tako što će sumnjati u nekog, lažno ga prozivati, ili širiti neistinu o nekome. Skandali u medijima, kao i razne tajne mogu ovih dana biti prisutne.

Ovo su dani kada će se više proveraviti tajne, ili ćete se na nekim način susretati i baviti nekim tajnama, voditi tajne razgovore, ili se susretati sa skrivenim informacijama. Biće i više tajnih sastanaka, skrivene komunikacije, skrivanja informacija, poruka. Može i vas neko da proverava, jer sumnja u vas, ili ćete vi nekog ili nešto proveravati.

Zbog konfuzije i zbrke, moguće je da zaturate papire, mobilni, neka dokumenta, ili da vam neko nešto i ukrade. Dobro bi bilo da pravite podsetnike, ili zamolite druge da vas podsete na sastanke i dogovore.

Ukoliko se dogovorate sa nekima gledajte da postavljate pod pitanja i da što više pojasnite stvari, jer će postoji mogućnost nejasnoća u komunikaciji, ili davanja lažnih obećanja.

Ovo je povoljan aspekt za one koji se bave pisanjem nečega što je mistično, ili što uključuje imaginaciju. Imaginarno razmišljanje i pisanje o tome je najbolji izbor za ove dane.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu