19.04.dDRUGI DAN MLADOG MESECA JE IDEALNO VREME ZA POČETAK

Ići dole

19.04.dDRUGI DAN MLADOG MESECA JE IDEALNO VREME ZA POČETAK

Počalji  Astrotanja taj Ned Apr 19, 2015 6:26 pm

19.04.2015.DRUGI DAN MLADOG MESECA JE IDEALNO VREME ZA NOVINE

Danas je drugi dan Mladog Meseca, vreme da krenete u promene i početke. Mesec je u ovom znaku na 3 stepenu egzaltacije, gde njegova najpozitivnija svojstva dolaze do izražaja. Mesec je od 11. 30-14. 30. je u sekstilu sa Neptunom u Ribu i sada je pravo vreme da krenete sa promeneama i to takvim u koje ćete verovati, koje nose želju i veru u moguće osrtvarenje, a samim tim su lakše ostvaruju. Obratite pažnju šta je to što vam se ukaže kao prilika u ovom periodu da menjate ili započnete novo! To može da bude i promena načina ishrane , jer je Mesec u Biku, ili neka nova prirodna terapija. Dobro je baviti se i nečim krativnim,vezanim za lepotu, ali što može imati i praktičnu vrednost. Domaćice mogu recimo danas da probaju neke novine u načinu pripremanja hrane, ili neki novi recept, kolače, slatko, ali da to bude recimo zdravo, a ne samo ukusno i lepo. Mada,ž je bitno da to sve bude i ukusno, sočno, da se topi u ustima, da se oseti i zadovoljstvo, jer Mesec u Biku donosi potrebu da se uživa, pojačava čulo ukusa, ali i doddira. Čulnost je njegovo drugo ime. Danas je veoma važno i koja hrana vam se jede, obratite pažnju za čim žudite, šta je to što vas privlači da jedete, jer ta hrana u sebi može saržati sastojeke, mineral ili vitamine koji su vašem telu potrebni. Tako da je veoma bitno da danas obratite pažnju na ishranu.

Ako ne znate šta bi ste promenili, obratite pažnju na predloge koji do vas dolaze i njih pažljivo razmotrite, jer one doneose mogućnost da krenete sa promenamai da u njih ulijete veru da se mogu ostvariti. Posebno oko 13.30. -16. kada je Mesec u Biku u konjukciji sa Merkurom , kada je dobro vreme za nova poznanstva, ili nove kontakte, susret, sastanke koji nose nove mogućnosti, ili za nkee nove informacje ili saznanja.

Sleeći dobar period za novine, koje mogu biti vezan ei za neke čulne želje, ili strasti je oko ponoće 23.- 02. sata 20. 04. kada je Mesecu Biku u konjukciji sa Marsom i trigonu sa Plutonom. Ovo može dovesti do fizičkih većih promena ili transformacije, koja može da utiče i na zdravlje i opštu vitalnost. Ovo je povoljno vreme i za nove čulne doživljaje, one koje donose zadovoljstva i odražavaju jake emocije i strasne želje.

Želim vam povoljne i srećne promene!

AKO ŽELITE BOLJE ZDRAVLJE, BOLJI IMUNITET I BOLJU I SREĆNIJU SEBE, OSLOBOĐENU PROŠLOSTI I EMOTIVNIH RANA MOŽETE DA ZAKAŽITE LIČNO ISCELIVANJE TESLINIM TALASIMA.RADIM I ISCELIVANJE EMOTIVNE VEZE UZ POMOĆ TESLINIH TALASA, KAO I ČIŠĆENJE ŽIVOTNOG PROSTORA . ODLUČITE SE DA PROMENITE SEBE I SVOJ ŽIVOT. OPREDELITE SE ZA OBUKU TESLINIM TALASIMA DA BI STE NAUČILI DA POMOGNETE SEBI I DRUGIMA.TELEFON ZA ZAKAZIVANJE 060 54 54 254, ILI +381 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu