26.05. 2015. Mesec u Devici u trigonu sa retogradnim Plutonom u Jarcu- Vreme je za rezrešenje problema od ranije

Ići dole

26.05. 2015. Mesec u Devici u trigonu sa retogradnim Plutonom u Jarcu- Vreme je za rezrešenje problema od ranije

Počalji  Astrotanja taj Uto Maj 26, 2015 2:17 pm

Danas je drugi lunarni dan Prve četvrti Meseca, koji je počeo u 11. sati na ovim našim prostorima (Srbija) i traje do sutra oko 12. sati. Jedan je od naznačajnijih dana, koji je nešto teži lunarni dan, ukoliko energiju ne koristite na pravi način, a to je da prekibite, što je izuzetno povoljno vreme i završite sa nečim što vas dugo preopterećuje i blokira vašu energiju. Ukoliko ste spremni da se suočite sa ranijim, nerešenim problemama, koji su se dugo taložili i svojim radom, aktivnošću , jer je Mesec u Devici, radite na čišćenju svoje svoje podsvesti od bremena koji se nakupio i oslobodite je. Ukoliko sada ne rešite te probleme , to će vas samo nadalje sve više opterećivati. Budite odlučni i od 15-19. sati kada je Mesec u trigonu sa retrogradnim Plutonom u Jarcu, budite spremni da učinite potrebni preokret, da završite, napustite, okončate nešto što ste već odavno trebali da rešite. Sada je to sasvim moguće, jer ćete imati dovoljno energije i jaku želju da se toga rešite. Učinite to i očistićete i pročistiti svoju podsvest. Merkur dispozitor Meseca u Devici je retrogradan u konjukaciji sa Marsom u Blizincima i daće vam mentalnu energiju da rešavate probeme od ranije (retogradni Merkur).

Tada će blokirana energija poteći iz vas i u stanju ćete da se suočite sa sobom i svojom životom.

Izbegavajte samo danas samo daulazite u konflikte i sukobe sa nepoznatim ljudima i da ne dajete nepoterebne kritike, zamerke i prebacivanja, jer dispozitor Merkura je u konjukciji sa Marsom i u kvadratu sa Neptunom, pa lako može doći do oštrih rasprava i konflikta, ali i haotičnih situacija i nejasnoća u razumevanju. Ne dajite i ne primajte obećanja, jer su moguće obmane i neiskrenost.Povoljan je da se mentalna koristi za učenje, posebno obnavljanje i utvrđivanje ranije naučenih stvari. U izvesnim nejasnoćama i zabunama koje postoje, jer je Neptun u Ribama i kvadratu sa Merkurom tražite pomoć drugih, stručnih osoba kako bi vam razjasnio zablude i otkrio istinu, ukoliko niste sami sposobni da do nje dođete.

Dobro je da ovaj dan provedete baveći se sobom i radite na mentalnom i fizičkom čišćenju sebe i svoje okoline, radeći na svom zdravlju i napuštajući neke loše navike, posebno u posle podnevnim i večernjim satima, jer na taj način možete da stvorite mogućnost za poboljšanje zdravlja i time za ličnu sreću i unutrašnji mir. Time ćete otvoriti mogućnost da nova energija uđe u vaš život i da dođe do samopoboljšanja.

Obratite pažnju na ideje koje vam dolaze, jer one su te koje vas mogu nadahnuti i predstavljati izlaz za dugotrajnjih poteškoća.

Budite samo rešeni i istrajni da ono što ste odlučili učinite do kraja i da se oslobodite tereta prošlosti jednom zauvek i time otvorite vrata svetlijoj budućnost.

Svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni,ali sada i isceljivanje svojih psiho-fizičkih zdravstevnih problema, odnosno prirodno lečenje, uz pomoć prirodnih, ili teslinih talasa (koji potiču iz prirode) na daljinu i čišćenje životnog prostora možete zakazati i naručiti na telefon 060 54 54 254.26.05. 2015.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu