06.05.-08.10. 2015. VENERA JE 4. MESECA U LAVU

Ići dole

06.05.-08.10. 2015. VENERA JE 4. MESECA U LAVU

Počalji  Astrotanja taj Ned Jun 07, 2015 3:15 pm

Venera veličanstveno ulazi u Lava, praveći trigon sa Saturnom 6 7,8.06. sa retrogradnim u Strelcu. Ovih dana sve veze , a posebno ljubavne mogu postati čvršće, stabilne, trajne, posebno ako se na to dugo čekalo i ranije se priželjkivalo. Ako ste se premišljali ranije i niste mogli da donesete odluka da ostane sa nekim , ili da uđete u vezu, ili brak sada je vreme da to ispravite i donesete konačnu odluke.

Planeta ljubavi Venera donosi strasne ljubav, a ovog puta doneće i nekome novu ljubav, zanos, ili avanturu kada bude bila u trigonu sa Uranom oko 27, 28, 29, 30.06. Tada neočekivano možete započeti nešto što ne samo da će vas poneti neverovatnim zanosom, koji će velikom brzinom da vas ponese, već ćete krajem juna već oko 2906,, pa početkom jula 1-4. 07. biti skloni srčanom, strasnom ljubavnom predavanju. Ovo su dani radosti, dobitaka, uživanja u nečemu što je vrhunsko, veliko, uvećenao zadovoljstvo i prilika koja se retko ukazuje.Neki od vas će ovo vreme iskoristiti da uživaju u ljubavi, drugi na odmoru, letovanju koje će pamtiti, ili da dođu na neki način do sreće koja je velika i dragocena. Proslave,svečenasti, venčanja,ili svadbe biće veličanstveni događaji, raskošni. Ovo je vreme luksuza, povećanih davanja, ili dobijanja. Sjaj, ali i ponos u nečemu može biti prisutna.

Ljubav će se u ovom periodu izražavati nešto drugačija nego u prethodnom periodu, jer sada ima dramatičnog zavođenja, a tu je i pokazivanje ljubavi na način koji dolazi do izražaja, koji nosi u sebi dokaze ljubavi koje uzdižu voljenu osobu gotovo kao na presto, ovoga puta devojku. Divljenje, obožavanje su deo ljubave igre. Pri tome je privlačnost velika, strasti tople, poljubci vreli.

Očekujte u vom periodu udvaranja koja su romantična, duga, često sa preterivanjem, dramtičnošću i komplimentima koji se pamte. Žena su u ovom periodu jače, dobijaju snagu, ali i strast, pa se lakše ulazi u ljubavne avanture, smelije se prepuštaju izazovima koje ljubav donosi, ali se i puno očekuje. Vreme je da otvoreno, toplo, punog srca pokažete svoja osećanja dopadanja i ljubavi.

U ovom periodu dok nam Venera tranzitira Lavom može doći do nove ljubavi na javnim mestima, na proslavama, gala svečenostima, nekim pozorišnim, muzičkim, ili javnim dešavanjima koja su poznata, kao i na velikim prijemima, ili na letovanju, na nekim poznatim,glavnim mestima za zabavu, gde ima puno sjaja, luksuza, ili na velikim proslavama, ili mestima za zabavu koji su po nečemu ekstra, najbolja i sl.

Venera će delovati u Lavu na osobe koje su pod njenim uticajem, osobe sa podznakom u Biku ili Vagi, ali ovoga puta pre svega na one koje imaju podznak u Lavu. One će se prolepšati, zablistati i imati veću šansu da privuku ljubav, obožavanje, pažnju drugih i da se više zabavljaju i uživaju u ovom periodu, posebno dok im je Venera u prvoj kući.Tranzit Venere kroz Lava odgovara i osobama koje imaju podznak u Ovnu, kojima može doneti šansu za novu ljubav, nova udvaranja i više zadooljstva, posebno ako idu na letovanje.

Venera u Lavu je povoljna i za javne nastupe, koncerte, pozorišna događanja i velike filmske projekcije.

Sada postoji potreba da se raskošnije živi, da se više provodi, zabavlja, da se bude otmeniji, da se pokaže drugima u punom sjaju, raskoši. Tako da će i zabava kod nekih biti luksuzna, a troškovi znatno veći, jer će mnogi težiti ektra stvarima i imati potrebu da se pokažu i dokažu, izazovu komplimente , divljenje i pohvale.

U ovom periodu naglasak će biti i na deci, jer Venera u Lavu je ta koja uvećava ljubavi prema deci. Igra, zabava, radost življenja koja je specifična za dečije doba je sada nešto što će uneti više sreće i lepote u našu svakodnevnicu. Pokažite slobodno otvoreno i slobodno ljubav prema deci, uživajte i radujete se zajedno sa decom,pomozite im da razvijaju svoje talente u ovom periodu, pa ćete i sami biti srećniji i ispunjeniji.Posebno je ovo vreme kada se sa decom uživa na letovanju, odmoru.

Od 25.07.-3.09. Venera će ići retrogradno i ovo nije povoljno vreme ya veridbe i venčanja. Povoljno je na vraćanje na stare ljubavi, posebno oko 3,, 4, 5.6. kada će biti u konjukciji sa Jupiterom u Lavu i Merkurom. Tada je povoljno vreme i za susrete sa nekim koga niste davno videli. Posebno će retrogradnu Veneru osetiti osobe sa podznakom u Biku i Vagi, kao i one koje imaju znak , ili podznak u Lavu. Ova Venera će produbiti neke ljubavi, omogućiti da otkrijemo dublje vrednosti u vezi. Jedino nije povoljna za početak nove ljubavi, jer ona ne bi potrajala.

Najviše sreće i ljubavi doneće Venera vatrenim znacima i podznacima, Lavu, Ovnu, Strelcu, kao i osobama koje imaju podznak u Vodoliji.

Srećno i uživajte koliko god možete!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Re: 06.05.-08.10. 2015. VENERA JE 4. MESECA U LAVU

Počalji  lilyrose taj Uto Jun 30, 2015 4:45 pm

Nitko da komentira konjukciju Venere i Jupitera i trigon te konjukcije na Uran confused ... dapače, zajedno sa Mjesecom u Strijelcu danas ove 4 planete formiraju Veliki vatreni trigon...
avatar
lilyrose

Broj poruka : 73
Datum upisa : 27.04.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 06.05.-08.10. 2015. VENERA JE 4. MESECA U LAVU

Počalji  sladjana taj Ned Jul 05, 2015 7:14 pm

Nije me dugo bilo, obaveze i problemi na 1 mestu .
Ali Tanju imam na drus.mrezama . Smile

Tranzit Jupitera i Venere u konjukciji u Lavu doneo mi je izlazak sa muskarcem na romanticnu veceru , ljubljenje u centru grada ....
Tranzit je na mom 8 polju , pribliza se Retro Sa u natalu.

Poznanstvo sa doticnim Bikom , doneo je Tranzitni Jupiter u maju preko mog Vertexa i A.tacke Braka .

2.5 godine samoce su uticale na mene , nadam se da cu ponovo voleti i biti voljena.

http://i40.tinypic.com/ef14l.gif
avatar
sladjana

Broj poruka : 123
Datum upisa : 21.04.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 06.05.-08.10. 2015. VENERA JE 4. MESECA U LAVU

Počalji  logos taj Uto Jul 07, 2015 2:05 pm

U mesecu maju je tranzitni Merkur (susreti, komunikacije, kontakti) kao većinski vladar V kuće (ljubav, zabavljanje, razonoda) ušao u V kuću, nekoliko dana kasnije je to uradio i tranzitni Mars (akcija) kao vladar III kuće (komunikacije, kontakti) a malo zatim i tranzitno Sunce (osoba) je bilo u toj kući što je ukazivalo na kontakte u vezi zabavljanja i na ljubavnu vezu. Tada je tranzitni Verteks (reaktivna tačka koju treba osloboditi kao potencijal rasta za buduća ostvarenja) prelazio preko Asc (osoba) pa si, verovatno, osetila i prepoznala to što je bilo u najavi a što je naglašeno skorim tranzitom Jupitera (sreća) a malo zatim i Venere (ljubav) preko natalnog Verteksa sa kraja VII kuće (partneri, brak). Ovih dana su tranzitna Venere i Jupiter ušli u VIII kuću (telesni kontakti) i u konjunkciju sa Saturnom (čekanje) koji vlada Asc (osoba) a tranzitni Mesec (vladar VII kuće) je prelazio preko Asc i I kuće. Tranzitno Sunce i Mars su ušli u VII kuću pa je sve ovo moglo i još može da podgreje nade u bračnu zajednicu i potomstvo. Valjalo bi u tom smislu razmišljati jer je tranzitni Pluton (stradanje i regeneracija) započeo svoj dugi tranzit kroz I kuću a on ukazuje na radikalne i neumitne promene posle kojih više neće biti isto kao pre. Obratiti pažnju na komuniciranje jer je tranzitni Uran (naglo, hirovito, svađa, slobode) u III kući i u neugodnoj opoziciji (suprotstavljenost) sa natalnim Plutonom iz znaka Vage (partneri, brak, diplomatija) i poštovati lične slobode.

Svako dobro!


logos

Broj poruka : 561
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 06.05.-08.10. 2015. VENERA JE 4. MESECA U LAVU

Počalji  sladjana taj Pon Jul 13, 2015 12:21 am

logos ::U mesecu maju je tranzitni Merkur (susreti, komunikacije, kontakti) kao većinski vladar V kuće (ljubav, zabavljanje, razonoda) ušao u V kuću, nekoliko dana kasnije je to uradio i tranzitni Mars (akcija) kao vladar III kuće (komunikacije, kontakti) a malo zatim i tranzitno Sunce (osoba) je bilo u toj kući što je ukazivalo na kontakte u vezi zabavljanja i na ljubavnu vezu. Tada je tranzitni Verteks (reaktivna tačka koju treba osloboditi kao potencijal rasta za buduća ostvarenja) prelazio preko Asc (osoba) pa si, verovatno, osetila i prepoznala to što je bilo u najavi a što je naglašeno skorim tranzitom Jupitera (sreća) a malo zatim i Venere (ljubav) preko natalnog Verteksa sa kraja VII kuće (partneri, brak). Ovih dana su tranzitna Venere i Jupiter ušli u VIII kuću (telesni kontakti) i u konjunkciju sa Saturnom (čekanje) koji vlada Asc (osoba) a tranzitni Mesec (vladar VII kuće) je prelazio preko Asc i I kuće. Tranzitno Sunce i Mars su ušli u VII kuću pa je sve ovo moglo i još može da podgreje nade u bračnu zajednicu i potomstvo. Valjalo bi u tom smislu razmišljati jer je tranzitni Pluton (stradanje i regeneracija) započeo svoj dugi tranzit kroz I kuću a on ukazuje na radikalne i neumitne promene posle kojih više neće biti isto kao pre. Obratiti pažnju na komuniciranje jer je tranzitni Uran (naglo, hirovito, svađa, slobode) u III kući i u neugodnoj opoziciji (suprotstavljenost) sa natalnim Plutonom iz znaka Vage (partneri, brak, diplomatija) i poštovati lične slobode.

Svako dobro!


Hvala na detaljnijem objasnjenju .

Ono sto me ocekuje krajem jula je ponovni njegov dolazak , poklapanje sa drugim tranzitima na nebu. Bice tu nesto , javicu .... Very Happy
avatar
sladjana

Broj poruka : 123
Datum upisa : 21.04.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: 06.05.-08.10. 2015. VENERA JE 4. MESECA U LAVU

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu