2.07.2015. PUN MESEC U Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama.

Ići dole

2.07.2015. PUN MESEC U Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama.

Počalji  Astrotanja taj Sre Jul 01, 2015 2:38 pm

2.07.2015. PUN MESEC U JARCU U SEKSTILU SA NEPTUNOM U RIBAMA

Pun Mesec u Jarcu je u 02.07. u 4..izmešu 9-10. stepena Jarca u sekstilu je sa retogradnim Neptunom u Ribama. Ovog puta Pun Mesec je u povoljnom aspektu, što je dobro, jer može da podstakne i pozitivne promene. Sesktil Meseca sa Neptunom u Ribama I trigon Sunca u Rakuće delovati u ranim jutarnjim satima 2-04. povoljno na osećanja i snove, kao i na intuiciju, imaginaciju. Ovo može da pojača vizije, da donese nagoveštaje budućih događanja, kroz jasne simbole, jasne i realne, jer je Mesec u Jarcu, te će i snovi biti takvi. Pred Pun Meseca, već dva dana je napetost pojačana,a naročito će biti 1.07.
Ovaj Pun Mesec uticaće na odnose sa drugima i to najviše profesionalne i porodične odnose, jer je Sunce u Raku, znaku koji se odnosi na porodicu, dom, detinjstvo,a Mesec u Jarcu, znaku vezanom za status, karijeru, materijalni uspeh. Otuda može doći do pritiska, napetosti, sukoba želje i potreba vezanih za porodicu i karijeru. Mesec u Jarcu zove na dužnosti, na obaveze, teži stabilnosti i sigurnosti, na materijalnom planu posebnom ali i emotivnom. U vreme delovanja Punog Meseca, a to je već krajem juna i naročito 1. iI 2. jula može doći do pojačanih emocija, pojačane brige, napetosti, pojačanog strah kod nekih, ali i osećanje nesigurnosti ili nestabilnosti, koji stvar nemir. Moguća je i kod nekih pojačana tendencija ka tugi, neraspoloženju, ili bezvoljnosti, kod nekih I, ili pojačane melanholije, nostalgije i depresivnosti. Pred Pun Mesec ćete se najbolje osećati, kada dan, dva pre toga budete aktivni i ako nešto što ste u prethodnim danima radiila uspete da završite. Energija je uvek velika i dobro ju je na pravi način iskoristiititi, a kada je Mesec u Jarcu to je na rad, koji može da bude lekovit, kao I boravak u prirodi , posebno na planiniiI u šumi. Samoća takođe može da prija i mir I tišina. Opuštanje i meditacije su blagotvorene ovih dana, jer smiruju i pozitivno deluju na raspoloženje. Muzika odgvorajuća takođe može biti lekovita, ali gledajte da to ne bude nešto što će vas vući u prošlost iI uticati na tugu, ili na nostalgiju, posebno jer je Saturn retrogradan u Škorpiji. Neka muzika i sve ostalo što primenjujete za bolje raspoloženje čini da se osećate dobro u sadašnjosti.

1,07. Mesec raste i od 11. sati ulazi u znaku Jarcu. Povoljno je što Jarca teži kontroli, a ovoga puta to bi trebalo da bude osećanja i to ona negativna. Ako uspete da ih kontrolišite , ili da se više disciplnujete u nečemu ili samoograničavate ono što je nepovoljno kod vas, bilo emocije, bilo neke navike 1.07. od 11.sati, te tokom 2. 07. mogu da se pretvore u pozitivna. Uspećete da energiju Punog Meseca iskoristite na nešto dobro za vas i da to donese pozitivne promene kod vas. Sada možete da uspešno prekinete neki neku lošu naviku, ili radite na korigovanju neke svoje negativne osobine, u šta ćemo uložiti više truda, strpljnja, istrajnosti, koja je prisutna kada je Mesec u Jarcu.

Ovi napeti i dinamilčni aspekti, mogu se u pozitivnom smislu iskoristiti na pojačanu aktivnost pred Pun Mesec jer u periodu delovanja Punog Meseca je dobro delovati punom snagom, jer energije ima više. I to naročito 1.07. u pre podnevnim satima, a zatim u večernjim i noćnim satima smanjiti aktivnost I više se opuštati, odmarati, meditirati I činiti da se osećate mirno i sgurno. Važno je samo da se dobro organizujete i nastojite da pomirite suprotnosti koje se pojave. Pokušajte da pomirite suprostnosti, bez obzira gde se one budu pojavile da li vezane posao i porodicu, ili između članova porodice, ili na poslu, nastojte da regujete trezveno, racionalno, smireno is trpljivo, jer to je dobra strana Meseca u Jarcu. To nije sada lako uskladiti i do porodičnih konflikata ili profesionalnih sukoba bi moglo doći upravo zbog različitih težnji I potreba. . bi to umanjili dobro je i potrebno da se dobro organizujete, discplinujete i budete istrajni,odgovorni , savesni iI istrajni da završite neki rad, ili obaveze 1.07. u pre podne najkasnije, jer ćete se tada bolje osećati.

Ako krenete nešto kod sebe u vreme Punog Meseca, odnosno već od 1. 07., kao i 2.07. u jutarnjim satima naročito, dobro bi bilo da to bude vezano za strpljenje, ili odlučnost, ili osećaj odgovornosti Ii osećaj unutrašnje sigurnosti, ili osećanje straha i nevoljenosti ,ili neraspoloženje I itendenciju ka tugi I melanholiji, ili neku drugu negativnu emociju, na kojoj poradite, tako što ćete je osvestiti I nastojati da kroz podvesno podstaknete njenu suprostnost. Tako autosegestijom sebe podstičete da se osećate sigurno, mirno, stabilno, da ste dobro raspoloženi, da u vama ima radosti , ljubavi i svega onoga što vam nedostaje u stvarnosti, a može da postane deo vaše stvarnosti ako radite na tome .Vera u to vam može pomoći, a ovaj Pun Mesec je upravo u sektilu sa Neptunom, povoljno aspektu u ranim jutarnjim satima , te će pojačti mogućnost vere, kai I imaginacije, mašte koja može da se iskoristi da neostvarno postane stvarno, da se materijalizuje. Onima koji budu spavali može doneti snova koji mogu da vode ka pozitivnim promena, kroz poruke i simbole koji su potrebni osobi da bi saznala šta je to što treba da menja, ili kako da menja.

Da bi ste se dobro osećali dobro je smanjiti unos tečnosti I jesti više kabastu hranu, posebno mahunarke, kao i izbegavati voće Ii slatko alcohol, koji može da dovede do smanjen mogućnosti samokontrole.

Znak Jarca stavlja akcenat na rad, obaveze i odgovornosti i ako smo u stanju da se sa njima nosimo, onda ćemo se bolje osećati i imati manje problema. Pored toga ako imamo dovoljno strpljenja i takta, onda izazovni neće izazvati konflikte u odnosima sa drugima, jer ćemo biti u stanju da stvari postavimo na svoje mesto. Dobro bi bilo da kontrolište svoja osećanja i da izbegavate alkohol posebo u noći 1. 07. i 02.07. Protiv neraspoloženja je dobra fizička aktivnost, posebno rad u prirodi, kao i hrana koja deluje protiv depresije bele suncokretove semenke, susam, kikiriki, pasulj, koje mogu popraviti raspoloženje I dati vam puno energije da možete da se suočite sa svime što svam se događa I da negativne uticaje koje Pun Mesec donosi pretvorite u pozitivne. To se može, ovoga puta čak i više, samo ako se jako hoće i ako se veruje u to.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu