12.08.2015. Sunce u trigonu sa Uranom, Mesec u Raku trigonu sa Saturnom u Škorpiji

Ići dole

12.08.2015. Sunce u trigonu sa Uranom, Mesec u Raku trigonu sa Saturnom u Škorpiji

Počalji  Astrotanja taj Sre Avg 12, 2015 12:09 pm

12.08.2015. SUNCE U LAVU U TRIGONU SA URANOM, MESEC U RAKU U TRIGONU SA SATURNOM
Pred nama je dan promena, jedinstvenih, brzih, neočekivanih koji unose radost, ushićenje i nude sjajne mogućnosti jer je Sunce u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu, ovog 28. lunarnog dana zvanog "LOTOS". Ne oklevajte, već dozvolite sebi da izađete iz svakodnevnice, da uđete u neki izazov,otkrijete nešto što će vas oduševiti, doneti ushićenje i polet.
Ovaj dan je odličan za otkrivanje budućnost, jer je intuicija izražena, kako zbog Sunca koje je u trigonu sa Uranom, tako i to je Mesec u Raku u poslednjoj četvrti. Danas je najbolji dan za preokret sudbine najbolje!
Vizije se mogu pojaviti, posebno onima koji rade na sebi, svojim snovima, otkrivanju simbola, ili svojim čakrama, otvarnanjuu energetskih centara. Snovi mogu da otkrivaju kako prošla događanja i to iz daleke prošlosti, prošle inkarnacije, tako i budućnost. Naročitu pažnju obratite na simbole!. Oni mogu doživeti širenje percepcije, buđenje, duhovni rast.
Sunce u povoljnom aspektu sa Uranom, donosi naročito osobama sa podznakom u Lavu mogućnost da imaju divan odnos sa svojim bračnim partnerom, ili da dožive uspeh u javnosti. Oni koji su rođeni na današnji dan očekuju veće promene očekuju veće pozitivne promene u toku ove godine.
Mesec u Raku je pomaže u uspešnom obavljanju porodičnih poslova, kućnih aktivnosti, porodičnih problema i posebno je povoljan u noćnim satima oko 18.-22. kada će biti u trigonu sa Saturnom. Svaka planetna posebnim stepenima znaka koji su moćni dobija posebnu , pojačanenergiju.Mesec će tako omogućiti u trigonu sa Satunrom da budete istrajni, uporoni , energični u sprovođenju nečega što ima veliku šansu da bude uspešno. Odličan je i za rešavanja ili istrajno sprovođenje nekih stavari od ranije vezanih za dom i porodicu, blisko okruženje.
Merkur u Devici ulazi u opozciju sa Neptunom i u komunikaciji je moguća izvesna konfuzija, nejasnoća. Budite pažljivi pri dogovorima i izbegavajte davanje i primanje obećanja od drugih kao 12., tako i 13.08.
Pred ponoć Mesec ulazi u Lava i donosi promenu energije i raspoloženja. Bliži se Mlad Mesec u Lavu 14.08., koji će biti u konjukciji sa Venerom i doneti mnogima dobre promene, na ljubavnom planu posebno, ali o njima ću uskoro.
Uživajte u ovom danu i iskoristite ga za dugo željenu promenu na bolje!
Srećno!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu