8.11..-4.12. 2015. VENERA JE U VAGI-UVERIMO SE DA LJUBAV POSTOJI

Ići dole

8.11..-4.12. 2015. VENERA JE U VAGI-UVERIMO SE DA LJUBAV POSTOJI

Počalji  Astrotanja taj Uto Nov 10, 2015 3:40 pm

Od 8. 11.- 5. 12. Započelo je jedno od najboljih perioda za ljubav u godini, jer je Venera u Vaga. Ovo je povoljno vreme i za partnerstvo, stvaranje trajne zajednice, ulazak u brak.. Posebno je povoljno vreme 12., 13, 11, kada Venera bude bila u sekstilu sa Saturnom u Strelcu. To je vreme kada ljubav postaje stvarna, kada ćemo se uveriti da ona postoji . Tada se daju ljubavna obećanja. Zato je povoljno za početak braka, ili veridbe kao i početak nove veze, koja ima šanse da pređe u brak. Ova predivna Venera u Vagi, koja je željna ljubavi, koja voli da voli ima uzvišene ideale o ljubavi , a sada se oni mogu postati stvarnost. Venera u aspekt sa Satrunom donosi istrajnost u ostvarenju ljubavnih želja. U ljubavi utiče na stabilnost, posvećenost i odanosti koja učvršćuje postojeće veze. Ako ste sami tada ćete prepoznati osobu koja bi mogla da bude je u savršenom skladu sa vama i ko može da vam bude dobar partner u svemu i zato je ovo dobro vreme za ljubav.

Za one koji imaju podznak u Ovnu, to je vreme povoljno za ulazak u brak, ili vezu koja će biti u kojoj se osobe uskalađuju i daju zavet odanosti, koji potiče iz srca. Ako ste već u braku za stabilazaciju i veze, poboljšanje odnosa. To je ona ljubav koju vreme ne uništava, nego se kroz vreme produbljuje, u njoj se oseća smisao ljubavi i življenja. Ako je podznak u Biku dobra je za polovna partnerstva. Rakovima u podznaku je ovo povoljno vreme za proširenje porodice, ili stvaranje nove. Blizancima za podubljivanje ljubavne veze, ili za veridbu..

12. 11. je drugi dan Mladog Mesec u Škorpiji, koji je započeo 11. 11. U znaku dubokih strasti i instikta za životom u povoljnom aspektu sekstilu sa Jupiterom u Devici i konjukciji sa Merkurom u Škorpiji. U ovim povoljnim aspektima, koji donose promene na bolje i to velike, korenite promene koje bude želju za novim početkom, rađenjem, ili stvaranjem nečega novog. 12 11 je najpovoljnije vreme za početke u znaku koji stvara želju za produženjem, rađanjem novog života, kroz jake ljubavne strasti. Tog dana u Mars u noćnim satima, pred ponoć ulazi u Vagu, u znak partnerstva, udruživanja, zajedništva i tu će zajedno sa Venerom doneti vreme kada će zajedništvo i usklađivanje biti veoma važno za sve vrste veza, a posebno partnerske. Mars u Vagi, je pod uticajem Venere i ukoliko je ona ume da balansira i miri različitosti, biće I on spreman da je prati i da se vođen ljubavlju i lepotom i sam prepusti ljubavi.


Venera u znak Vage dolazi u pravo vreme da unese više ljubavi i željenog sklada koji smo dugo priželjkivali. Lepota, šarm, takt , smislom za meru čini da odnosi postaju drugačiji, da ima više spremnosti da se uspostavi harmonija, da se usklde želje i strasti. Venera u Vagi je dobronamerna, miroljubiva, ali odlučna da ostvari svoje želje, a da pri tome isto tako i želje partnera. Venera u Vagi je sada tu da nas nauči lekcijama vezanim za uslađivanje, saradnju i ljubavnu razmenu. Njoj je svrha zajedništvo,te dok u znaku koji se odnosi na brak i partnerstvo donosi jaku težnju da imamo nekog ko nam je blizak, ko je nama par, partner u ljubavi, a nekima , onima okrenutim poslu posebno sa podznakom u Biku, poslovni partner, ili i ljubavni i poslovni zajedno, kod privatnika. Težnja za lepotom stvara lepotu u ovom period. Venera u Vagi donosi da smo u stanju da stvaramo harmoniju u sebi i oko sebe. Ona je spremna da prihvati različitost, da shvatimo da je ona naša dopuna, nešto što nas može učiniti da se i mi osećamo ispunjenim ako prihvatimo drugu stranu, partnera, voljenu osobu, ili prijatelja, kao nekog ko je takva kakav je. Tada se stvara sklad.

U ovim jesenjim danima, postojaće veća spremnost za mirno rešavanje problema u vezama. Obratite pažnju, u vašeg okruženju će se pojaviti osoba koja je tu da vam da nešto više , nego uobičajeno, kojoj je važno da se i vi, kao i ona osećate zadovoljni i ispunjeni ljubavlju. Ona je tu da vam ispunjava želje, da vam da savet, jer ona ne samo da sada teži ljubav i lepotu, već odiše i jednom unutrašnjom lepotom, iza koje stoji mudrost i taktičnost. I ne samo to, ona ume d a nas učini radosnim, da nas zabavi. Omogućava da uživamo u druženju sa partnerom,da ga zasmeje, ali i da podstakne u nama ljubav , lepotu i istinu.

Ovaj period, dok je Venera u Vagi sreća nam dolazi kroz odnose sa drugima, bilo partnerske, bilo ljubavne, bilo prijateljske odnose, bilo poslovnim partnerstvima u kojima je lakše postići sklad. Ona deluje da budemo više prilagodljivi, skloni ustupcima, lepim gestovima i ponašanjem, pokazivanjem pažnjom i ljubavi pridobijemo druge. Ona lepotom prožima svaki kontakt, unosi je u svaki gest, u ponašnja ili izgled. Ona nas čini lepšim i poželjnijim, jer pojačava smisao za lepotu i pomaže u ulepšavanju i u svim profesijama vezanim za ulapšavanje, ili za lepotu, umetnost. Venera u Vagi izvrsno ume da deluje i na izazovi i iskušenja, na situacije u kojima dolazi do remećenja sklada, mira i ljubavne harmonije , a biće povremeno i toga će biti u ovom periodu. Oko 20, 21.11. Venera biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu. To donosi pojačane strasti, napetost u odnosima. Lične želje su jake, kao i potreba za dokazivanjem, ali i ljubomora. Dolazi do iskazivanja potrebe za ljubavnom moći, za kontrolisanjem partnera/ke ili dominacijom. To može da izazove ljutnju i preti da nas uvuče u ljubavni konflikt, da donesu mogućnost svađe. Zato nastojte da se savladate, više nego uobičajeno taktični, ali odlučni i budite svesni da je opasnost prisutna i da treba stišavati strasti, ako vam je stalo do voljene osobe. Odnosno dobro je da jedan od partnera treba da stišava, gasi vatru, rasplamsale strasti. To ovoga puta može da bude muškarac, ili onaj ko je pod uticajem Marsa jer će on biti ovih dana biti u Vagi u sekstilu sa Saturnom u Strelcu i neće mu nedostajati mogućnost kontrole , pravednosti i trezvenosti u postupcima, što će povoljno delovati na situaciju, smirujuće.


Vreme izazova, uzbuđenja stiže nekoliko dana kasnije, kada će Venera biti u opoziciji sa Uranom u Ovnu. Tada će Uran vući Veneru ka nečem novom, izazovnom , ili neizvesnom, što može remetiti mir u odnosima i izazvati nemir i napetost. Neočekivano može iskrsnuti nešto što vuče u rizik, ili kratkotrajnu ljubavnu avanturu. Taj zanos može biti jak, izbaciti vas iz ravnoteže, ali i stvoriti mogućnost udaljavanja ili prekida nekog odnosa. Taktičnost se gubi, različite su želja, a to remeti bliskost u vezi. Ako ste sami možete da uđete u vezi, ali znajte ona iako uzbudljiva i iznenadna, neće potrajati. Ako ste u vezi I stalo vam je do nje, ovakav rizik, može da naruši vaš odnos, ali ne I da vas na duže vreme usreći.


Ovo je vreme kada će ako je ljubav dovoljno jaka i potreba za zajedništvom doći do održavanja veza, Za neke će ovo biti vreme udaljavanja ili prekida veze, usled nepovoljnih okolnosti. Za druge biće vreme kada će morati da se nečega odreknu, ili promene , da bi ljubav opstala.

Ovo su dani oko 20., 21. 11. kada može doći i do finansijskih promena, problema, većih preokreta i promena. Treba biti oprezan izbegavati rizika na finansijskom planu, ako vam je podznak u Devici, ili Vodoliji, Ribama.

Dok je Venera u Vagi povoljno je vreme za izlaske, sastanke , okupljanja, pojavljivanje i prisustvo u javnosti biće više, kao i javnih dešavanja. Voljenu osobu možete sada upoznati u nekom društvu, ili na javnom mestu, ili nekom koncertu, umetničkom dešavanju, ili na nekom lepom i prijatnom mestu. Što ste više otvoreni za ljubav i sklad u odnosima, to će je u ovom period biti onoliko koliko ste u stanju svojim željama i ponašanjem da je privučete. Ne zaboravite lepota, šarm, taktičnost i želja za usklađivanjem donose sada ljubav i ujedinjenje u ljubavi.
8
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu