25.11. 2015. PUN MESEC U BLIZANCIMA

Ići dole

25.11. 2015. PUN MESEC U BLIZANCIMA

Počalji  Astrotanja taj Čet Nov 26, 2015 1:01 am

Pun Mesec u Blizancima je u ovoga puta 25.11. u 22.44 puta u opoziciji sa Saturnom i Merkurom u Strelcu i kvadratu sa Neptunom, dok je Merkur u Strelcu u konjukciji sa Saturnom, danas već izlazećoj u posle podnevnim satima i u kvadratu sa Neptunom u Ribama.

Nervoza, nemir i napetost već se oseti i dan, dva pre ovoga. Ako imate problema sa nesanicom, znajte to je zbog utcaja Punog Mesec.Čekanje izaziva pojačunu nervozu, ili nemir, napetost u odnosima, a Merkur u kvadratu sa Neptunom stvara zbrku,ili konfuzij, ili nejasnoću. U pošti, banci, svuda gde se odvija komunikacija, ima ovih dana više nervoze i zbrke, a negde i haosa. Budite pažljivi, jer su moguće greške, polako i temeljno pregledajte šta ste napisali, ili kazali. Stizaće vam pogrešne sms poruke, koje su drugom upućene, ili pogrešne informacije, vesti koje mogu da izazovu zabunu i zbrku. Moguća je i pojačana zaboravnost.

Čekanje u redu, ili zastoji, usporenost u radu, izaziva neraspoložnje, razne negativne komentare i nezadovoljstvo. Moguća su i ogovaranja. Sve je to brzo prolazi i ako ste u stanju da se ne prepuštate negativnim mislima i neraspoloženju, d a umesto toga se zadubite i neki problem i gledate kako da ga rešite, kroz neku ili promenu, odbacivanje nečega što ne dovodi do dobrih rezultata. Izbegavajte potpisivanje dokumenta, značajne kupovine i dogovore danas i sutra pre podne.

Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ko treba da putuje u večernjim i noćnim satima. Dobro je da u periodu Punog Meseca se opuštate, promenjujete tehnike pravilnog i smirujućeg disanja. Dobro je da meditirate i opuštate se na način koji vam je blizak, jer će to umanjito tenziju u odnosima sa drugima, izbeći nesporazume i konflikte, koji mogu da budu van kontrole.

Dobro je da se više kontrolišete i izbegavate da boravite tamo gde ima puno ljudi, ako je to moguće, posebno tokom noći 25.na 26.11 kada će Pun Mesec biti u opoziciji sa Saturnom i Merkurom i u kvadratu sa Neptunom. Pažljivo i sa alkoholom i opijatima, koji mogu da dovedu da emocije ne možete da kontrolišete i da dođe do neprijatnih situacija. Nerapoloženje može biti promenljivo, nesanica pojačana, a sa njom i strah i nemir. Zato nastojte da primenite nešto što će vas opustiti, smiriti i popraviti raspoloženje, ali da je prirodno i zdravo.

Što budete u stanju da se bolje samokotrolišite i smaograničavate u nečemu tim bolje.

Zašta je dobar Pun Mesec? On je dobar da menjamo neke loše navike, a ovoga puta pre svega vezane za komunikaciju, odnose prema drugima, ili način razmišljanja, ili učenja, ili kretanje,ili možda način vožnje.

Koristitie toplu i čvrstu hranu, mahunarke, hranu bogatu magnezijumom koja deluje na opuštanje i dobro raspoloženje.

Ako želite da oslabite pijte manje tečnosti danas i sutra pre podne,ne jedite slatkiše i voće. Dijete vezane za mesečeve mene su vrlo efikasne.

Dobro je da ako ne možete da se kontrolišete da se osamite i radite na svom unutrašnjem miru i opuštanju.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4205
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu