25.12. PUN MESEC U RAKU

Ići dole

25.12. PUN MESEC U RAKU

Počalji  Astrotanja taj Pet Dec 25, 2015 5:12 pm

25.12. 2015.PUN MESEC U RAKU- EMOCIJE KOJE PREPLAVLJUJU

Nijedan Pun Mesec ne donosi tako intenzivne emocije koje nas vode i upravljaju dešavanjima kao emocije koje donosi Pun Mesec u Raku. On će biti sasvim pun u 12.12. minuta,ali se njegov uticaj oseća već dan-dva,dok će danas biti najjači, a sutra će biti nešto blaži.On će biti na 3.u stepenu u trigonu sa Neptunom u Ribama. Ovaj uticaj će učiniti da preovladaju kod mnogih pozitivna osećanja, ljubav prema bližnjima, prema porodici, saosećanje, empatija, nežnost. On donosi hipersenzibilnost, posebno u posle podnevnim i večernjim satima.

Osećaj vere je pojačan,prisustva božanskog u ovom danu, koji će ga učinti posebnim, drugačijim, uzvišenijim.Prepustite predivnim energijama, koji će ovaj dan obogatiti vašu dušu dobrim emocijama, koje oplemenjuju dušu.

Dozvolite danas mašti da vas ponese, verujte u nemoguće,u bolje, u najblje za druge i vas.Moć imaginacije je danas ogromna i dobro bi bilo da ona bude usmerena ka nečemu što može da vam promeni život, vas, vašu porodicu, ali i šire planetu Zemlju,majku Zemlju na bolje.

Danas se teško mogu kontolisati osećanja, jer ona mogu kao bujica da vas ponesu. Isto, tako sećanja na prošla vremena i događaje. Dobro je da u tome ne preterujete, da se potrdite da se koncentišete na sada i ovde, da vas n ebi preplavila nostalgija,ili tuga.

Ako ste prethodnih dana bili aktivi i uspeli to da završite to je odlično, jer dana s treba smanjiti tepo, uživatisa ukućanima, uživati u hrani osebno toploj i čvrstoj hrani, koja isušuje tečnost. Pijte manje vode i tečnosti, zbog uticaj vode na organizam kada je Pun Mesec. Ne opterećujte stomak, jer Mesec u Raku može uticati nepovoljno na želudac.

Dobro je da se danas opustite uz neku opuštajuću muziku, da se odmarate, ne žurite, jer ćete tako smanjiti napetost koju Pun Mesec u Raku donosi. Izbegavajte gužvu,mogućost da upijate uticaje drugih, jer Rak je vezan za masu, za kolektvno nesvesno, te kao sunđer možete upiti negativne uticaje drugih.

Mesec u Raku je zaštitinički, najviše majčinski Mesec i ko ga ima u natalu zna koliko je njemu važno da pomogne i zaštiti druge. Njemu je stalo do porodice, dece, ali je u stanju da se i prema drugima ophodi davajući ljubav, nežnost, emotivno razumevanje. On ume da voli, neguje, štiti,pomaže.

Osećaj sigurnosti, koji je bitan kada je Mesec u Raku, dobro je biti na proverenom mestu, sa proverenim ljudima. Dobro bi bilo da izbegavate danas i alkohol, jer on može nepovoljno da deluje na osećanja, pojača i onemogći kontrolu. Kod osetjivih osoba i pshički bolesnih ljudi može dovesti do ekscesa, kojih za vreme Punog Meseca ima više. Da sprečimo to ne treba izazivati nevolje, već nastojati da ovaj dan živite što mirnije možete, u umerenoj aktivnosti i atmosferi koja podstiče dobre emocije i pozitivnu energiju. U to unesite više spremnosti da se izborite sa negativnim osećanjima, ako se pojave i da promenite neke svoje navike, koje vam donose dobro. Recimo, da manje jedete,ili da izbegavate alkohol, ili nešto drugo radite, čime ćete ograničavati sebe u nečemu. Što je odlučnost veća, a ona sada može biti i efekti će biti veći.

Ako nemate ljubav, ili porodičnu sreću, ili materijalno blagostanje, maštajte danas o tome, posebno u 17.-20.sati kada je Mesec u trigonu sa Neptunom, verujući da je to moguće i ostvarljivo i tada će ono zahvaljući izazutnoj moći imaginacije biti lakše i brzo privučeno i ostvareno.

Intucija će biti udvostručena. Pratite je i postupajte u skladu sa njom, jer vam može pomoći da donesete odluke,koje su pravi izbor za vas.

Učinite šta je do Pun Mesecu Raku donese baš ono što vam je potebno i što želite, već u narednim danima, jer će se osećati i 26.i nešto manje 27.12. kada će u noći, biti u predivnim aspekima u sekstilu sa Jupiterom u Devici i u trigonu sa Venerom u Škorpiji. Doneće tada radost i mnogima poboljšanje nečega, bilo ljubav, bilo porodiče sreće. Mnogima će doneti sreću ili zadovoljstvo , priliku da uživate i da se osećate kako skoro niste, posebno osobama rođenim u znaku Škorpije,Riba, Raka, Device.

Naručite svoj natalni, godišnji, uporedni horoskop, ili astrološke konsultacije za kraći preriod po povoljnoj ceni.

Zakažite tarot konsultaciju.

Prijavite se za obuku teslinim talasima. Naučite da isceljujete sebe i druge!

Zakažite isceljivanje teslinim talasima svojih psiho-fizičkih, zdravstevnih problema, odnosno prirodno lečenje, uz pomoćli teslinih talasa (koji potiču iz prirode) na daljinu ili čišćenje životnog prostora. Radim i iscelivanje emotivnih veza uz pomoć teslinim talasa. KONTAKT TELEFON JE: 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu