23.01.-16.02. 2016. VENERA JE U JARCU

Ići dole

23.01.-16.02. 2016. VENERA JE U JARCU

Počalji  Astrotanja taj Uto Jan 26, 2016 2:40 pm

23. 01.-16.02.2016. VENERA U JARCU, STABILNOST, POSVEĆENOST I ŽUDNJU ZA LJUBAVLJU

Oni koji je imaju u natalu, nemaju baš srećne ljubavne priče, kao što je to slučaj sa ljubavlju Marije Kalas, prema Onazisu. Sa Venerom u Jarcu ljubav dolazi i ona može biti jaka, doneti posvećenost. Setite se da je njoj karijera umetnička nije više bila važna,napustila je iako je godinama bila posvećana njoj i u tome briljirala. Ljubav joj je bila najznačajnija, kada je zavolela čoveka koji ju je uzdizao, davao ljubav i veličanstvene poklone neko vreme. Njega je privukla njena uspešnost i slava u umetničkoj karijeri, a i za to je dužna Venera u Jarcu.

Kako je Venera tu u saturnovskom znaku osobe koje tu imaju Veneru treba da uče kroz vreme kako da se više otvore za ljubav , posebno za dobijanje ljubavi. Uči se i kako da steknu veće samopouzdanje i da na pravi način pokažu svoja osećanja ne očekujući ništa za uzvrat. Postignuće je za njih je da daju bezuvetnu ljubav, da se duhovnu uzdignu da to mogu da čine, verujući u svoju ljubav. Žene treba da veruju u svoju ženstvenost i izraze je da bi privukle ljubav!

Oni koji imaju Veneru u natalu u Jarcu ljubav nagone da stvaraju za druge nešto što će recimo,ako su deca u pitanju da im omogućiti bolji start u životu, kroz materijalnu sigurnost, kroz mogućnost da se obrazuju, ili da ostvare neke svoj želje. Voljenoj osobi će pokazati ljubav kroz pokazivanje materijalne podrške onda kada se njoj desi da je to potrebno. Naravno, sve zavisi I od toga gde vam je Saturn u natalu,ako imate Veneru u Jarcu. Ako je i Saturn u Jarcu, u konjukciji, moguć je kasna ljubav, ili strah od ljubavi, koji će vas učiniti da budete sami. Sasvim je drugačija priča ako je Saturn u Ribama, u sekstilu sa vašom Venerom u Jarcu, onda ćete vi u ljubavi biti ne samo posvećeni, ili požrtvovani, stvarajući trajne veze, već i puni razumevanja i nežnosti i spremni da daju podršku voljenoj osobi.

Venera je pri kraju 23. 01. ušla u znak Jarca. Ona , na izgled poput ledene kraljice, ali ispod te spoljašnje hladnoće, krije se duboka čežnja za ljubavlju koja je stabilna, čvrsta poput stene.
Venera u Jarcu to je spokojstvo u pokazivanju ljubavi, ali prema onome ko to zaslužuje, jer u njoj ima i razumnosti, mudrosti, kao I ranjivosti. Iz ljubavi se tu može raditi za druge. Ne daje ona samo odgovornost u ljubavi, privrženost onome koji se voli, ili vernost, ali i to. Sada dok je Venera u Jarcu, a Saturn u Strelcu, znaku gde savest I moral utiču na postupke, prednost se daje onima u koje imamo pouzdanje I težnja da se u ove zimske dane bude pored nekoga ko podrži u ostvarenju svojim težnji, ili ambicija. Da, da sada svojoj partnerki,ili partner možete pomoći da ostvari neke svoje ambicije u poslu, ili da dođe do novca, da se ostvari na materijalnom planu i kako je Saturn u Strelcu, da to podeli sa drugima.

Kada je Venera u Jarcu onda su važna su konkretna ljubavna dela, pokazivanje pažnje kroz postupke, poklone, materijalna davanja, podrške u ostvarenju težnji u poslu, ili nekom vidu napredovanja. Ukoliko niste spremni da pokazujete svoja osećanja, ukoliko se u ovom period zatvarate plašeći se da ne budete povređeni, onda ćete naići na probleme. Ukoliko, pak ste u stanju da otvoreno pokažete svoja osećanja, da ih dokažete kroz dela, onda možete da učvrstite, produbite svoja osećanja.
Venera u Jarcu će zadnjih dana januar već od 28.01., pa do kraja januara biti u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Ona tada najviše može da pruži u ljubavi ako se veruje u ljubav. Senzualnosti I potreba za zadovoljstvima obojiće ove zimske dane bojama ljubavi. Tada se lakše zaljubljuje I nalaze zadovoljstva koja čine svakodnevnicu lepšom.

Ljubav će biti poput moćne sile koja spaja poput magneta, one koji se strasno privlače kada bude Venera u Jarcu u konjukciji sa Plutonom u Jarcu oko 3,4, 5.6.02. Tada se može osetiti moć ljubavi, ali I veliki preokreti I promene u ljubavi, ili odnosima sa drugima, posebno 6.02. kada Venera bude u istovremeno u konjukciji sa Plutonom i Mesecom u Jarcu i u kvadratu sa Uranom iz Ovna.. Velike transformacije u ljubavi su moguće, ali I lomovi, iznenadni prekidi veze, izazovi. Oprezni budite, ne insistirajte na nečemu ako ne želite da nekog,ili nešto izgubite. Zbog jake strasti , ili posesivnosti I ljubomore, ili ljubavnih postupaka, moguće su I ljubavni konflikti, a kod nekih I rastanci. Njih može doneti Uran u kvadratu sa Venerom i Plutonom, a na kratko I Mesecom od 7-11sati, 6.02. Dobro je što će Venera biti u sekstilu sa Marsom u Škorpiji, oko 5, 6, 7. 02. Nije nemoguće da se pojavi više od jedne ljubavne mogućnosti. Najnepovoljnija će biti ona koja biti vezana za neizvesnost, rizik, nestalnost. Ona Veneri u Jarcu ne prija, kao I nagle promene, koje mogu uslediti tih dana. Povoljno je što će u prvoj polovini februara Saturn u Strelcu (koji vlada Venerom u Jarcu( biti u trigonu sa Uranom u Ovnu. On će probuditi osećaj savesti I svest o mogućnosti da se napravi greška I da se bude istrajana I odlučan u postizanju neke težnje. Što više svesni situacije manji je rizik da budete povređeni, a veća je mogućnost da doživite nešto izuzetno u ljubavi, neku veliku ljubavnu strast, koja će možda nešto I dovesti u rizik, ali će doneti I nešto veoma snažno, duboko.

Priča o Veneri u Jarcu, je priča o ljubav prema nekome kome želimo, jer ga volimo da ostvarujemo želje, ili poklanjamo vredne poklone, dajemo mu konkretne dokaze ljubavi. Reč je o takvoj ljubavi koja nas pokreće da onima koje volimo stvarom uslove za bolji život. Tada pokušavajte daostvare I neke svoje želje I očekivanja.
Pokazujete slobodno svoju ljubav prema onima koje volite, bez brige i straha da ćete biti povređeni, ili ostavljeni. Venera u Jarcu poziva na sigurnost u sebe i svoja osećanja, koja sada ne treba da izneverite.
Kada je Venera u Jarcu ne daju se lako ljubavna obećanja, ali ako se daju onda veza postaje poput nje, ozbiljna, pouzdana, trajana. Velika je a potreba da stalnošću I stabilnošću u ljubavi. Ona će uticati da se dobro osećamo ukoliko smo pored osobe kojoj verujemo. Njoj ćemo se spontano pokazivati šta osećamo, ili je podsticati da napreduje.

Dok je Venera u Jarcu do novca se dolazi ostvarivanjem ne malih ambicija, već onih koje su podsticajne, veće. Ovo je vreme kada ćemo biti usmereni I na sticanje, posebno nečga što je vredno, ili trajno,jer to Venera u Jarcu voli, proverene, trajne vrednosti.

Mogući su veliki preokreti na berzi, veliki finansijski preokreti,ili,velike zarade, ili za neke i veliki finansijski lomovi oko 5, 6., 7.02. kada Venera bude u konjukciji sa Plutonom, kao i kvadratu sa Uranom u Ovnu I sekstilu sa Marsom u Škorpiji. Što je veća finansijska moć i gubici su veći. Neki moćnici to više neće biti, a drugi koji nisu , mogu postati. To su ti veliki preokreti u poslovnom svetu koji su mogući.

U povoljnim aspektima će Venera u Jarcu biti već od 8-11. 02. Kada bude bila u trigonu sa Jupiterom retrogradnim u Devici. Tada ćemo biti spremni najviše da dajemo u ljubavi, ili prijateljstvu. Ovo je vreme i većih dobitaka na novčanom planu. Posebno će biti spremni da ostvarmo nešto što je možda i ranije započela, jer Venera u Jarcu ume i da se vrati u prošlost, Onda ona može da uveća neku ljubav, ili je produbi i učini mnogo boljom nego što je bila.

Izrađujem natalne, godišnje,uporedne, mesečne horoskope po povoljnoj ceni.

Radim tarot konultacije. Najpovoljniji dan za tarot konultacijeje 22. lunarni dan, koji je 1. 02. 2016.

Radim isceljivanje teslinim talasima osobe, prostOra u kojem živite i emotivne , ljubavne ili partnerske veze.

AKCIJA , PO CENI ZA JEDNU OSOBU RADIM ISCELIVANJE CELE PORODICE!

Radim obuku -ISCELIVANJE TESLINIM TALASIMA!

TELEFON za zakazivanje: 060 54 54 254.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4204
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu