‚12.07-05.08.2016. Venera je u Lavu-Voli svim žarom srca svog

Ići dole

‚12.07-05.08.2016. Venera je u Lavu-Voli svim žarom srca svog

Počalji  Astrotanja taj Uto Jul 12, 2016 2:00 am

Srčana, vrela, razigrana Venera u Lavu.

Venera je ušla u Lava i donosi nam topli talas ljubavi. Sada se sa oduševljenjem, smehom u očima otvoreno pokazuje dopadanje. Venera Lavu donosi da se radujemo životu, lepotama života i ljubavi. S divljenjem se posmatra onaj, ona,ono, koje se voli,naše srcu milo biće. Svejedno da li je to devojka, žena,mladić, ili dete, ili neko ko nam se dopada. To može da bude i neko na sceni, neko ko igra, peva, srčano, temperamentno, živo. Divljenje, aplauz,ili reči obožavanja ako je to jedna,jedinstva osoba sada je pratilac ljubavi.
Ko ima Veneru u Lavu u natalu ume da voli žarko, toplo, otvoreno i bez zadrške. Smelo ulazi u ljubav,svim srcem i isto takvu ljubav očekuje. Uživa u tome da joj se drugi dive dok blista,očaravajuća, ponosna,a opet otvorena za bliskost. Voli osoba sa Venerom u Lavu da voli i da bude voljena. Doziva svojom blistavom lepotom.

Sada kada je Venera u Lavu možete ljubav da doživite na nekoj javnom događaju, dok muzika svira, dok se u brzom ritmu igra, gde se pesmom, igrom, pokretom, daje drugima neki doživljaj lepote, zanosa, ili zadovoljstva. Tada, se i otvara srce brže za emocije,za ljubav. To može biti na nekom koncertu, međunarodnom, gde nastupaju iz raznih zemalja, predstavljajući nešto svoje predstavnici raznih nacija, sve dok bude Sunce u Raku, do 22. 07. Živahna je Venera u Lavu, ona pleše svoj zavodljivi ples u ritmu srca.

Ljubavi se rađaju sada i na odmoru,letovanju. Može do strasnog zaljubljivanja da dođe i na nekoj proslavi, veličanstvenoj, ili na nekom gala doživljaju. Venera u Lavu ne voli skromnost. Ona podstiče raskoš, trošenje na luksuz. Otuda na letovanjima ima više luksuza, a dobici,pokloni koji se dobijaju u ovom periodu su veći i lepši, jer se daruju od srca, a ako i ne, onda da bi zadivili druge.

Venera u Lavu, najviše sreće donosi vatrenim znacima, bilo onima koji imaju natalnu Veneru u Lavu,Strelcu , ili Ovnu. Najviše ljubav donose onima koji imaju podzak u Ovnu, ili Strelcu, gde ima i telesnog zadovoljstva dok je Venera u Lavu, ili ukoliko vam je podznak u Vodoliji, kroz partnerstvo. Ako vam je podznak u Vodoliji i sami ste, onda možete upoznati osobu koju ćete zavoleti na nekom javnom mestu. Susret,ljubavni sastanak i poznanstva mogu da pređu u ljubav ako vam je podznak u Blizancima, a ako je u Vagi, onda je moguće da se neko prijateljstvo pretvori u ljubav.

Najlepše ljubavna zavođenja, praćena ljubavnim pesmama, ili plesom će biti 13.- 25. 07., dok Venera bude u konjukciji sa Merkurom. Tada će nas i reči,komunikacija, a posebno ljubavna komunikacija spojiti. U ljubavi će biti I više radosti, šala,smeha.

Ljubavna veza neka sada ima mogućnost da postanu stabilne oko 18-21.07. kada je Venera u trigonu sa Saturnom. To je idealno vreme da se ljubavna učvrstiti, produbiti,postane trajna. Ako nekog volite I želite da vaša veza postane stabilna tada slobodno je dajete ljubavna obećanje, zavet na pripadanje I odanost. Merkur će takođe biti oko 18. U trigonu sa Saturnom, pa se tada može izgovoriti ono sudbonosno: " DA!"

Vreme za početak novih, uzbudljivih veza, koje su nošene zanosom i predivnim ljubavnim ushićenjem biće oko 28.07- 2.08. dok Venera bude bila u trigonu sa Uranom u Ovnu. U manjoj meri i 1.,2. 08., kada će se osetiti u manjoj meri i kvadrat između Venere u Lavu I Mars, koji je na zadnjim stepenim Škorpije. Tada mogu da pored ljubavnih strasti, dođe i do ljubomore. Zatim Mars 2.08 ulazi u Strelca, vatreni znak, koji odgovara više Veneri dok je u Lavu. Tada lakše može da dođe do ljubavnog usklađivanja.

Uživajte, radujete se životu, kao I lepim letnjim radostima, koje nam donosi Venera u Lavu! Volite o dozvolite drugima da vas vole. Ako nemate osobu koju volite, pokazujete ljubav prema onome što vam donosi zadovoljstvo, bilo to neka osoba, dete, ili prijateljica,ili nešto učemu uživate da se bavite, neki ,koji vam donosi zadovoljstva. Postoje razne ljubavi, koje su tu ovog leta da vas raduju i da u njima svim srcem, što možete više uživate. Tako se voli život. Tada je život lep!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu