9.10-12.10. 2016. Merkur je u Vagi u konjukciji sa Jupiterom-Vreme susret, sastanaka, dogovora i veoma srećnih udurživanja!

Ići dole

9.10-12.10. 2016. Merkur je u Vagi u konjukciji sa Jupiterom-Vreme susret, sastanaka, dogovora i veoma srećnih udurživanja!

Počalji  Astrotanja taj Pon Okt 10, 2016 12:52 am

10.10 Mesec u Vodoliji biće i trigonu sa Merkurom i Jupiterom koji su u konjukciji u Vagi 16-19. sati i to je povoljno vreme da zakažete susret, sastanak, da se družite ili dogovarate. Povoljan je i za udurživanja, pomirenje.

Dobar je i za putovanja, za pozitivne promene, posebno vezane za odnose sa drugima,kako prijateljske, tako i druge.

Ako niste isplanirali sastanak, ili organizovali neko okupljanje, a želeli bi ste, učinite to.Venera u Škorpiji ulazi u treću dekadu i senzualnosti i ljubavnih strasti će biti u ljubavnim sastancima, prekriveni, ili ne, kako kod koga, ali jakih.

Nemojte se iznenaditi ako do kontakta, susreta ili poziva dođe i iznenada, jer je pod uticajem Meseca u Vodoliji, čest je faktor iznenađenja. Budite spremni i na njega i prihvatite mogućnost da razmenite ili udruženi ostarite nešto što će pretiti i dobro raspoloženje.

Druženja pod ovim tranzitima su zanimljiva i veoma radosna.

Saznanja do kojih možete doći su veoma značjana, a biće i onih koje će obradovati neka lepa vest, ako već nije, jer se uticaj Mekura u Vagi već oseća.

Je ste li primetili da ima više ljubaznosti i osoba koje teže dobrom, ili koji su spremni da svoju sreću podele sa vama. Ako niste, onda vi sami to učinite i videćete kako privlačite još veću radost ili dobro raspoloženje. Možda samo izgovaranjem lepih reči, ili fraza, kao što sam i ja jednu danas čula i koja mi se mota po glavi: -Sličan se sličnom raduje!-

Merkur u Vagi je tu da vam pomogne da dođete do tih sličnim sa kojima ćete razmeniti priču, mišljenje. On je tu da vam pomogne i da donesete odluku ili da načite nešto bilo vi druge, ili druge vas. Mogućnosti su tu, koja će od navedinih vama biti najbliža, videćete već, važno je samo da znate šta bi to moglo biti, a sve ostalo će doći samo po sebi, u skladu sa vama.

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.

PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw

Radim tarot konsultacije.

Bavim se iscelivanjem Teslinim talasima.

Obavljam obuku za iscelivanje teslinim talasima!

TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu