7.10.-24.10.2016. Merkur u Vagi donosi reči koje povezuju u odnosima, ali i važne dogovore i udurživanja

Ići dole

7.10.-24.10.2016. Merkur u Vagi donosi reči koje povezuju u odnosima, ali i važne dogovore i udurživanja

Počalji  Astrotanja taj Pon Okt 10, 2016 12:55 am

Merkur u Vagi donoće da se u narednom periodu više razgovora, da u nekim odnosima ima veoma žive komunikacije.Pri tome biće čestalija upotreba lepih reči, ili izjava koje su kulturne i koje donose sklad. Reči su te koje mogu sada da mire, ili povezuju druge. Usklađivanje u mišljenju i dogovoranja će biti prisutnije. Nekada će se lako dogovori sklapati i doći do pomirenja ili do sporazuma, ili do fer rešenja, posebno kada je Merkur u konjukciji sa Jupiterom u Vagi između 9-12.10.Ovo je odlično vreme za svaku vrstu dogovora, ugovora, sporazuma. Odluke će biti pravedne, ili mudre, ali odlične. Kupovine takođe,posebno ako vam je ova konjukcija u 2.kući. U sedmoj može da deluje i na predbračne, ili bračne dogovore.

Merkur u Vagi povoljno će uticati na sve one koji se bave poseredvanjem, savetovanjem, ili pravom, posebno advokate, ali i na političare, jer je u kući javnosti.

Već 12-14. oprezni budite u komunikaciji i dogovoranju, jer će teže doći do usklađivanja. Mars je u kvadratu sa Merkurom i lako može doći do polemike.Merkur u Vagi nije raspoložen za svađu, ali neko jeste, Mars u Jarcu, uticaće da će biti onih koji se inate i ometaju dogovovaranje i remetiti uspostavljenju sklada. Međutim, ovih dana posbno 13-15. Merkur će biti i u sekstilu sa Saturnom u Strelcu i težnja ka pravednosti i poštenju će uticati na to da do dogovara dođe, zahvaljujući nekom iskusnom i mudrom posredniku, ili zakonskim normama,koje će uticati na praedna rešenja, ili fer odnose

Merkur će 14-16. biti i u kvadratu sa Plutonom, gde će se više inisistirati bilo na diplomatičnosti, bilo kod drugih na ubeđivanju. I tada će teško doći do usklađivanja. Odnosno neko će nastojati da nametene svoje mišljenje, ili će biti opsednut nekom idejom, stavovom ili razmišljanjem.

Od 18.10.Venera ulazi u Strelca i komunikacija će teći lakše, a biće i onih koji će komunicirati sa nekim iz daleka, ili upoznati nekog u inostranstvu.

Merkur u Vagi je u ovom periodu od 7-24.10. tu da povežem, spoji lepim rečima, izražavanjem,ali i da pomogne da dođe do nekih dogovara, koji mogu da budu izuzetni, ako do njih dođe kada je Merkur u konjukciji sa Jupiterom. Neko saznanje, takođe , može da bude izuzetno vredno, ali i neka istina ili poznanstvo koja može da vam promeni život 9-12.10. Iskoristite ove dane i da možda negde otputujete, ako vam se ukaže prilika, jer i za to je odličan period. Ukoliko vam je u 6. i potpisujte poslovni ugovor, onda ste na velikom dobitku.

U noći između 19. i 20. biće Mesec u Blizancima u trigonu sa Merkurom i uticaće izvanredno dobro na komunikaciju, koja će biti skladna.Poznastva i sastanci biće sjajni, a protok informacija, odličan.

Merkur u Vagi donosi i da se vode prijatni, lepi razgovori, da se uživa u društvu voljenih, ili dragih osoba. Uživanje u umetnosti, književnim večerima,pozorišnim predstavama je pravi doživljaj.Ljubavni sastanci i poznanstva se često dešavaju u ovom periodu i umeju da budu lepa,jer želja za komunikacijom i usklađivanjem je veća. Ljubavne izjave su takve da povezuju lako, posebno kada ima jake prilačnosti i ljubavne željena sve ili ništa, koju donosi Venera u Škorpiji do 18.10.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu