11.10.2016.Sunce u Vagi u trigonu sa Mesecom uVodoliji,Mars u sekstilu sa Nept,12.lun.dan-Ljubavi

Ići dole

11.10.2016.Sunce u Vagi u trigonu sa Mesecom uVodoliji,Mars u sekstilu sa Nept,12.lun.dan-Ljubavi

Počalji  Astrotanja taj Uto Okt 11, 2016 3:53 pmSunce u Vagi će danas već u kasnim posle podnevnim i još više večernjim satima biti u trigonu sa Mesecom u Vodoliji, što povoljno deluje na veze, kako partnerske, tako i prijateljske.Kako je Mesec u fazi rasta, puni se sve više i danas je 12. lunarni dan, jedan od najpovoljnijih za ljubav. Posebno za početak nove ljubavi. Veze koje započnu na današnji dan su izuzetno srećne i često trajne.Merkur je u konjukciji sa Jupiterom, egzaktnoj,što donosi mogućnost lepih susreta i poznanstva, praćenih odličnom komunikacijom i razmenom ideja. Susreti na javnim mestima, ili u grupi ljudi, pri nekom sastanku, ili na nekom kulturnom diogađanju, ili javnoj manifestaciji su dobri. Svaka vrsta sastanka, posebno ljubavnih je dobra.Čak ni ulazeći kvadrat između Merkura i Marsa neće puno škoditi, osim što može doneti jaču mentalnu aktivnost,a ako dođe do konflikta, Jupiter u Vagi pomaže da se do komprommisa, usklađavanja lakše dođe. Najviše diplomatijom , taktičnošću, iskrenošću i prvdom.

Danas je dan kada je dobro pokazati saosećanje i dobrotu, milosrđe i opraštanje. Nikako nije dobro ispoljavati mržnju, niti zlobu. Dobro je i izbegavati samosažanjenje, jer to satanje žaljenja moglo bi da potraje.

Ovog dana je doro pomoć zatražiti od Boga, Anđela, ispoljiti veru, jer to najviše donosi da se ostvare očekivanja i želje

Mesec u Vodliji je pre podne u sekstilu sa Saturnom i dobar je za učenje, sticanje viših znanja,univerzalne istine. Veze lako postaju trajne, ako sada započnu i u njima ima puno dobrote, želje da se pomogne.

11.10.je dan kada se je najlakše povezati se sa kosmičkom energijom ljubavi, posebno 16.-19. satikada su Sunce i Mesec u trigonu,, što pomaže u muško-ženskim odnosima i ovom slučaju vezama (Vaga i Vodolija). Zato otvorite svoju dušu za nju i slobodno pokažite osećanja i veru u ostvarenje vaših želja.Svemir, Bog, Izvor života, Anđeli su tu.
Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.

PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw

Radim tarot konsultacije.

Bavim se iscelivanjem Teslinim talasima.

Obavljam obuku za iscelivanje teslinim talasima!

TELEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu