4.-7.11. 2016. Šta nas očekuje za vikend?

Ići dole

4.-7.11. 2016. Šta nas očekuje za vikend?

Počalji  Astrotanja taj Pet Nov 04, 2016 11:22 pm

04.-07.11. 2016. ŠTA NAM DONOSI VIKEND

4.11. je Mesec u Jarcu i danas u 10. 15. počinje 6. lunarn dan, zvani -Ždral-, koji je povezan sa stihijom vode i vazduha, koji donosi lakoću vazduha i ravnomernim tokom vode. To pogoduje raznim vrstama predviđanja budućnosti (gatanja). U prošlosti, u Rusiji je postojala ptica Gamajan,koja je predviđala budućnost. Ovaj dan je jedan od najboljih da se otkriju tajne koje donosi vreme koje nam dolazi, a da će biti zanimljivo, uzbudljivo,neobično, sa puno lepih uzbuđenja, itekako hoće! Venera u Strelcu je u trigonu sa Uranom i to će se osetiti tokom celom vikenda, a u blažoj meri i dan, dva posle njega.

To će nam doneti mogućnost da izađemo iz svakodnevnice, dobro je za nova poznastva, ljubavi, ali i za iznenadne dobitke, ili avnture koje se pamte. Zanos i ushićenje prate ovaj tranzit. Kako je Venera u Strelcu nekom to može doneti ljubav na putovanju, ili sreću u polaganju ispita, ili neke iznenadni poklon koji će vas učiniti radosnom. Ako vam Venera prolazi korz neku od kuća vezana za finansije moguć je i neki lep dobitak, a ako kroz kuću posla, neki neočekivani posao, posebno ako se bavite privatnim poslom (podznak Rak).Nekog može zadesiti sreća kroz igre na sreću, ili u ljubavi. (podznak Lav).

Sunce u Škorpiji je u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i pozitivni preokreti i promene očekuju i mnoge od vas već od 4, pa tokom sledeća tri dana .Osobe sa podznakom u Lavu, vi možete da dožive promene vezane za dom,porodicu,ili neke privremenu promenu mesta boravka. Dobro je sada da preduzmte neku promenu,jer ona može uz istrajnost da donese dobre rezultate i poboljašenje postojaće situacije.

Mesec u Jarcu donosi tendenciju ka vraćanju u prošlost, ali vam to ne preporučujem, ukoliko ne želite da sebi pokvarite raspoloženje. Mesec je u večernjim satima 20.30.-01. 5.11.usekstilu sa Neptunom i povoljno utiče na emocije, intuiciju, čulna zadovoljstva, uživanje sa voljenom osobom.

Ovaj lunarni dan je dobar i za otkrivanje tajni iz daleke prošlosti, koje su dugo bile skrivene.

Povoljan je i za druženje sa suprotnim polom ovog lunarnog dana, posebno u tim satima.

Dobro je i za podmlađivanje, ili prestanak sa pišenjem. Kako je i Venera u trigonu sa Uranom, to vas može učiniti atraktivnijom, privlačnijom.

Već 5.11, u vremenu od 1.-4. s donosi mogućnost preterivanja, neumerenosti. Međutim upre podnevnim satima 5-9. sati Mesec u Jarcu će biti usesktilu sa Suncem u Škorpiji je povoljno vreme da otpočnete nešto. Stvaralačka energija je velika i obavezno je trebate koristiti. Radajte, stvarajte nešto. Moć reči je danas velika i afirmacije i izgovorene reči mogu se ostvariti.Zato gledajte da govorite i mislite pozitivno i pokolnite veću pažnju onome što izgovorate, da se ne biste iznenadili šta ste privukli. Posebno nije dobro lagati, jer se laž ovog lunarnog dana okreće protiv onoga ko je izgovorio.

Mesec će biti od 9.- 13. ukonjukciji sa Plutonom u Jarcu i budite obrzrivi, nastojte da jaka emotivna uzbuđenja, jake emocije, držite pod kontrlom. Posebno pokušajte, da kontrolišete i nastojte da se ne prepuštate ljutnji i ne izgovarat reči koji sadrže zlobu, mržnju i slično upućeno drugima. Nije dobro danas ništa uništavati,kidati, cepati i slično. Dobro je da u ovim satima se ako možete osamite i pokušate da transformišite, promenite svoje raspoloženje i emocije ako su negativni radom na sebi. U večernjim satima 17.-20. je Mesec u sekstilu sa Merkurom i tada reči koje izgovarate mogu biti nešto što može da se i ostvari. Dobro je pisati, ili se baviti nekim vidom stavaranja nečega, unositi kreativnost u svoj rad. Mesec u Jarcu pomaže da se nešto realizuje, materijalizuje, a ovoga puta to mogu da budu reči. Idealno je vreme za afirmacije, koje se mogu lakše i brže ostvariti. Ovo vreme je dobro i za putovanje.Reči koje odišu dobrotom i mudrošću mogu drugima pomoći ili ih poučiti nečim značanim, što vam je upravo sada potrebno da saznate.

6.10. Mesec će biti u Jarcu u konjukciji sa Marsom u od 10.-13. Radno i aktivno je dobro da provedete ovo vreme, da ne bi došlo do uzbuđenja, ljutnje, vređanja i slično. Ne reagujete impulsivno, jer lako možete doći do tenzije ili do konflikta. Sklonost ka oscilacijama uraspoloženju i krajnosti je moguća ovog osmog lunarnog dana, koji je dan preobražaja.Povoljno ovog dana je doći u kontakt sa vatrom, te je dobro da upalite sveću, ili da vatre bude u kaminu, ili da se ako je sunčan dan provede vreme napolju na jesenjem Suncu. Ovo je dan unutrašnjih promena, koje će se posebno osetiti, kada Mesec pređe iz Jarca u Vodoliju.

Budite otvoreni za promene, jer što ih bolje prihvatite,što ste otvoreniji i fleksibilniji, to će one bolje deluju na vas. Mesec u Vodoliji donosi i promenu misli i orjentaciju na nešto drugo, a u Vodoliji na nešto što može biti drugačije, ili neočekivano, ali i pozitivno , što može da vas ushiti, ili oduševi, jer je Uran u trigonu sa Venerom.Uz to dobro je da se tada opustite i budete pasivni, odmarate se.

Spokojni budite i sa razumom i ironijom , ako pristupite svemu, može da vam bude zanimljiv i lep dan, koji puno obećava.

Lep, vedar i po nečemu poseban vikend želim vam!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu