3.i4.12.2016. Mesec u konjukciji sa Venrom,Mars u trigonu sa Jupiterom,u sekstilu sa Saturnom i Uranom

Ići dole

3.i4.12.2016. Mesec u konjukciji sa Venrom,Mars u trigonu sa Jupiterom,u sekstilu sa Saturnom i Uranom

Počalji  Astrotanja taj Sub Dec 03, 2016 2:25 pm

3.i 4. 12. 2016. Mesec u Jarcu u konjukciji sa Venerom 3. 12. I Mars u trigonu sa Jupiterom i sekstilu sa Saturnom i Uranom

3. 12. Mesec je u Jarcu u konjukciji sa Venerom, što je povoljno vreme da se počne nešto što donosi osećanje ljubavi, nežnosti, ili radosti, ili zadovoljstva, ovog 5. lunarnog dana koji je povoljan za promene. Ukoliko ste sa promenama krenuli od 30.11,od drugog dana Mladog Meseca one mogu da budu sada vidljive, da donesu neki rezultat konkretan, koji vas može obradovati ili bar učiniti zadovoljsnim. Ukoliko niste krenuli sa promenama, onda to učiniti sada. Da bi bilo povoljnog efekta najpovoljnije vreme je od 10-14. sati pre podne.
Osećanje emotivne stabilnosti, privrženosti, prijaten odgovornosti prema sebi, ili drugima,onima koje volima i prihvatanje osoba onakvim kakve jesu je ono što može da donese ovaj aspekt. Venera i Mesec u Jarcu mogu da donesu i uživanje u čulnim zadovoljstvima, bilo u hrani, bilo u ljubavnoj nežnosti, ili u materijalnim dobicima. Nekima će ova Venera doneti neki novčani dobitak, ili neki poklon (ako je u 2,4, 5, 8.), a nekima uživanje u domu, kao osobama sa podznakom u Vagi. One mogu da iskoriste ovaj tranzit za ulepšavanje doma za praznike koje su pred nama. Dok osobe sa podznakom u Biku mogu da dožive nešto lepo na putovanju, ili u inostranstvu, ili na fakultetu, ili da dožive neko uzvišeno raspoloženje životne radosti, da sa više optimizma i lepim emocijama prihvataju ono što im se dešava. Mesec utiče i na osobe sa podznakom u Raku. Njima može doneti sreću kroz druge, bilo preko partnera, bilo u javnosti, bilo preko neke osobe sa kojom su u nekom bliskom direktnom kontaktu, ili odnosu. Osobe rođene u trećoj dekadi Jarca oko 13, 14, 15,16. januara, u znaku Jarca,kao i one rođene sredinom maja, novembra, marta osetiće blagodeti Venera i Meseca na nekom planu. One mogu da dožive nešto lepo, što će im učiniti ovaj vikend posebnim. Bilo da je reč o ljubavi, ili nekom dobitku ili nekom uspeh koji će ih obradovati.

Ovog vikenda Mars je u sjanim aspektima, u kakvim nije skoro bio te je dobro biti aktivan za vikend. Posebno 3. 12. , jer je danas i peti lunarni dan, jedan od najboljih u mesecu za promene. Promene ako su ranije krenule, posebno do 30. 11. , od drugog dana Mladog Meseca, sada mogu da pokažu neki vidljiv, konkretan rezultat, koji bi mogao da bude povoljan u pre podnevnim satima, a ako niste krenuli sa novinama, krenite sa njima odmah, ovo pre podne. Mars donosi mogućnost da aktivnosti budu uspešne i da sa pozitivnom energijom, posebno ako je reč o nekoj grupnoj aktivnosti, ili nečemu što može da znači drugima. Mars je u Vodoliji, te to mogu biti i neke nove aktivnosti, nešto što je vezano za budućnost, ili nešto što je vezano za neka humana dela, ili za preokrete i reforme, koje su za dobrobit većeg broja ljudi. U svakom slučaju ovog vikenda je dobro da budu posebno aktivne osobe koje imaju podznak u Ovnu, kao i u Vodoliji i Škorpiji. Ovnovi kroz grupni rad, ili učešće u timu, kolektivu,ili aktivnostima sa prijateljima, Vodolije u podznaku samostalno mogu sada da deluju i za njih je dobro da budu i fizički i mentalno aktivne, dok osobe sa podznakom u Škorpiji mogu da budu neke da se više kreću, ili idu na neko kratko putovanje, ili ako im je Mars već ušao u četvrtu da rade nešto u domu, ili iz doma. Mars u trigonu sa Jupiterom i sekstilu sa Saturnom doneće i mogućnost da budete preduzimljivi, istrajni, uspešni, preduzimljivi, a u sekstilu sa Uranom da te aktivnosti dovedu do preokreta. Posebno je se već deluju i povoljni aspekti Jupitera koji je u sekstilu sa Saturnom, koji će osetiti na planu karijere, ili životnih ciljeva osobe sa podznakom u Strelcu i na planu profesionalnog uspeha Vodolije i Jarčevi. Deluje i sve više će delovati tokom decembra i trigon Saturna u Strelcu sa Uranom u Ovnu. Tako da koliko ste spremni da budete aktivni i menjate nešto u svom životu,toliko će preokreti i pozitivne promene nastupiti.

4.12. je 6. Lunarni dan i Mesec će tada biti u Vodoliji. Ovo je po lunarnom kalendaru jedan od najboljih dana za predviđanje budućnosti, a ovoga puta je to i jače izraženo, jer će Mesec biti u vodoliji znaku koji se odnosi na vreme koje sledi, na budućnosti. Ako želite da doznate kako i gde da usmerite svoju energiju, očekivanja, delovanje u sledećem periodu ili godini koja je pred vama onda se ne kolebajte, nego to učinite 3. 12. , jer Univerzum to podržava. Ovo je dobar dan i za ulepšavanje, podmlađivanje, estetske poduhvate, koji vas mog učiniti lepšim. Najpovoljnije vreme su noćni sati kada je Mesec u sekstilu sa Suncem u Strelcu od 19-23. s. Dobar je dan i za odmor, za izlazak iz svakodnevnice, za neka manja iznenađenja, ili za nešto što može da se dogodi neočekivano, brzo. Mesec u Vodoliji je dobar i za druženje , posebno u noćnim satima, kada odnosi mogu biti skladni i zabavni.

Lep vikend, srećom ,ljubavlju i uspehom ispunjen!

Za zakazivanje astroloških konsultacija i izradu horoskopa: natalnog, godišnjeg , pologudišnjeg, elekcionog, ili
za kraći vremenski period, ili samo za jednu oblast u natalu nazovite telefon 060 54 54 254, a iz inostranstva +381 60 54 54 254.

Radim tarot konsultacije.

Bavim se i iscelivanjem teslinim talasima.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu