7.12.2016.-03.1.2017. Venera je u Vodoliji

Ići dole

7.12.2016.-03.1.2017. Venera je u Vodoliji

Počalji  Astrotanja taj Sre Dec 07, 2016 11:33 pmLjubav, radost, prijateljstvo, iznenađenje, sreća!

07.12.2016. 3.1. 2017.- Venera će biti u Vodoliji, znaku vezanom za iznenadne promene, nagle promene. Sa njom dolazi da do toga da „preko noći“, u času kada ni sanjali niste iskrsne nešto što vas može obradovati, oduševiti i prilike i situacije,koje se ne ponavljuju često. Zato sada budite otvoreni i spremni, za te prilike. Kada je Venera u Vodoliji ljubav biva drugačija. Monotonija i jednoličnost nisu poželjne. Javlja se veća potreba za nečim što je posebno, često novo. Što više postoji želja za tim, više ćete i privući takvu promene, posebno ako imate u natalnu Veneru u Vodoliji, ili imate neki aspekt između Venere I Urana. Prijateljstvo ljubavi se sada prožimaju, sada je vreme kada je prijateljstvo blisko nalik ljubavi , ili kada u ljubavi ima druženja, ili zajedničke zabave. Jedno u drugo mogu preći. Neka prijateljstva će preći u ljubavnu vezu iobrnuto. U svakom slučaju sada se prijatelji, ali i drugi ljudi vole. Ovo je vreme brojnih humanih akcija, pomaganja drugima ljudima.

Ako vam je bila Veneru u Vodoliji kada ste rođeni, onda vi znate koliko vam je važno da vam je partner prijatelj, neko sa kim možete o svemu pričate, sa kim imate slična interesovanja, neko ko vas može dobro razumeti, imati sličan ukus,zajedničke prijatelje, ili zajednički hobi, ili učestvovanje u nekoj grupi ljudi. Važno vam je i da je veza dinamična, da ima puno iznenađenja lepih, često neplaniranih , brzo ostvarenih susreta I na kratko ponekad, koji su uzbudljivi i lepši, nego oni koji se planiraju.Budite otvoreni lepa iznenađenja, otovoreni za novine u zabavi, otvoreni ste za čudo života, čudo ljubavi. Ljubavi koje se događaju kada ste najmanje očekivali da mogu da se dogode, na mestima i situacijama koje su spontane, ili neplanirane.Biće više iznenadnih ljubavi i iznenadnog zbližavanja u vašim vezama. Volite da se stvari ne ponavljaju , nego da uvek budu drugačije, da doživljavate neponovljiva iskustva.

Dok je Venera u Vodoliji je vreme kada prijateljstvo dobija na značaju, ne samo između muškarca i žene, nego uopšte prijateljstva, te ima više druženja, a kako će Venera tu biti tokom celog decembra. ivog prazničnog meseca doći će do izražaja I originalnost. Izgled doma, ili vaša praznična, novogodišnja odeća treba da bude nešto što je neponovjivo, novo, ili ekstra moderno, ili nešto što nije viđeno. Biće svakako puno izneađenja ovog meseca. Najvećih oko 23, 24. 12., kao I koji dan pre i posle toga. Tada će Venera u Vodoliji biti u sekstilu sa Uranom u Ovnu. Pokloni, proslave koje su izuzetno, posebne, ili nove ljubavi I prijateljstva su moguća. Venera će ovih dana biti I u trigonu sa Jupiterom u Vagi I u sekstilu sa Saturnom u Strelcu, te će uvećati sreću, dobre prilike, životnu radost, kao I mogućnost nečekivanih iznenađenja. Mnogi će imati razloge da se raduju Ii uživaju ovih dana. U tako dobrim aspektima Venera nije skoro bila. Kako se radost I sreća šire, tako će ovi dana mnogi biti u najlepšem raspoloženju toku cele godine. Mnogi će biti na visokoj vibraciji I živo će postiti lepši I bolji na nekoliko dana. Radosti, prijateljstva, ali I humanosti I dobrih namera prema drugima biće više.

Iako je Venera u Vodoliji i slobodoljubljiva, ovako povezana sa drugima planetama, ona će povezivati ljude, izazvati veću potrebu za duženjem, povezivanjem, pokazinjem bliskosti ili ljubavi. Ako vam je vladar desete kuće karijere, odnosno imate podznak u Lavu, može uticati povoljno na partnerstvo , ili izlazak u javnosti. Ako imate podznak u Vagi, onda može doneti sjajnu zabavu, ili novu ljubav, ili neki neočekivan poklon, neko iznenđenje koje će vam izmamiti radost duši i osmeh na licu.

Venera će i za Novu godinu biti u Vodoliliji.Tada će vam ovo biti sigurno jedna posebna noć, kada se možete ponašati drugačije, pomalo luckasto, ekstravagantni biti, neobični. Ovo je noć koja otvara vrata nečemu što se još nije dogodilo, dolasku Nove godine, koja donosi nove mogućnosti, novu nadu i nadam se nove radosti!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu