14.12.2016. Pun Mesec u Blizancima u sekstilu sa Uranom

Ići dole

14.12.2016. Pun Mesec u Blizancima u sekstilu sa Uranom

Počalji  Astrotanja taj Uto Dec 13, 2016 10:52 pm

82
Обавештења
Подешавања налога
Направите рекламу
VIC DANA Perverzija
balkanspress.com
Malo da se opustite i nasmejete za prijatan nastavak dana...
OTIŠAO STARAC U RADNJU MOBITELA, PITAO ŠTA MU JE S TELEFONOM Kad su rekli da je ispravan, zaplakao..
doznajemo.com
Evo zašto je zaplakao Sad Možda i Vi zaplačete ako ovo pročitate.
Српски · English (US) · Hrvatski · Shqip · Español
Приватност · Услови коришћења · Оглашавање · Ad Choices
· Колачићи ·
Још
Facebook ©️ 2016

Ко може ово да види?
Новости
Svetlana Milenković-Filipović
5 ч. ·

14.12.2016. Pun Mesec u Blizancima u sekstilu sa Uranom- Neočekivane promene u odnosima sa drugima su pred nama

Uticaj Punog Mesec kreće već 13.12. Od 13. sati i osetiće se sve do 14. 12. U 16. 55. na ovim našim prostorima. Pun Mesec u Blizancima će biti na 22. stepenu Blizanaca u 1.06. posle ponoći. Pažnju treba obratiti na komunikaciju, koja može biti napeta, sa više nervoze, razdražljivosti, koja lakše može dovesti do sukoba u mišljenju i konflikata. Obratite pažnju šta govorite i izbegavajte gužve, jer će nervoze i napetosti biti na mestima gde ima puno ljudi, gde ima čekanja, kao što su pošte, ili domovi zdravlja, sada u vremenu kada ima virusa, gripa, ali i na autobuskim i železničkim stanicima, kao i u saobraćaju, na putevima i autoputevima. Merkur je u konjukciji sa Plutonom i nemojte se iznenaditi ako naiđete na kontrolu saobraćajne milicije. Kazne su moguće, te je važno da budete oprezni u saobraćaju i da ne budete brzi i da poštujete saobraćajne propis. Kako će biti više nervoznih vozača, jer za vreme Punog Meseca u Blizancima ima više nervoze i napetosti nastojte da budete koncentrisani na vožnju. Tako ćete izbeći saobraćajne nezgode, kojih u ovo doba godine kada je uticaj Punog Meseca u Blizancima ima više.

Nervoze, napetosti i mogući konflikti su i u školama kada je Pun Mesec u Blizancima. Profesori u simbolici Sunca i u Strelcu i deca, đaci, u simbolici Meseca u Blizancima. Biće svakako i nekih nepredviđenih situacija, koje mogu da izazovu iz toga i nešto neočekivano, što može da dovede i do nekog pozitivnog obrta iz svega toga.

U komunikaciji, može doći lakše do nesporazuma ili do suprotstavljenog mišljenja, ali svađe i konflikti su veći kada je Pun Mesec u Blizancima. Obratite pažnju i na poruke koje pišete jer može stići nekoj drugoj osobi. Reči su te na koje trebate da najviše obratite pažnju kada je uticaj Punog Meseca. Budite selektivni u izboru reči kojima ćete nešto saopštiti. Što ste više u stanju da kontrolišete ono što govorite i pišete, to ćete manje da se suočite sa nesporazumi i konfliktima, koji su intenzivniji, nego kada nije Pun Mesec.

Merkur koji utiče na Pun Mesec u Blizancima je u Jarcu i komunikacija i odnosima sa drugima se mogu puno promeniti u narednom desetak dana. Posebno,jer će Merkur da od 19. 12. krenuti retrogradno. Kako su svi događaji povezani ako bi došlo do svađe, ako ne kontrolišete reči i osećanja koja ih prate, tada može doći do prekida u nekom odnosu i do čekanja da se uvređena osoba javi i nastavi komunikaciju. Da bi ste to izbegli, ne žurite sa izjavama i ne ulazite u nepotrebne sukobe i svađe. Insistiranje na vašem stavu i mišljenju sada može da dovede do promena kakve niste želeli, ni predpostavili da se mogu desiti. Ovaj Pun Mesec će najviše osetiti osobe koje imaju neke planete u Blizancima oko 22. stepena , rođen nekoliko dana pre 13. i posle 13. 06, kao i osobe koje su rođene oko 12. decembra, a zatim u nešto manjoj meri i osobe u znaku Device, ili one koje imaju neku planetu oko 22.stepena u Devici i Ribama.( treća dekada). Promenljivi znaci će biti najviše izloženi uticaju Punog Meseca, a zatim i osobe sa podznakom u Raku, koje su pod uticajem Punog Meseca i u znaku Lava. Kod Rakova to može biti vezano za unutrašnji nemir i napetost, nesanicu, unutrašnje sukobe, ili pak za život u inostranstvu, ako žive u inostranstvu, a kod Lavova za odnose sa osobama u nekoj grupi, ili za neki prijateljski odnos i sl. Na fizičkom planu osetljivi su donji disajni putevi, bronhiji, pluća.

Da bi ste smanjili uticaj Punog Meseca dobro bi bilo da radite na svom opuštanju, da primenite opuštajuće disanje, duboko i ravnomerno disanje koje smiruje, ili radite meditacije, koje opuštaju. Relaksacija uz neku opuštajuću muziku, kao i afirmacije protiv stresa i napetosti takođe mogu umanjiti nepovoljno delovanje Punog Meseca u Blizancima.
Pun Mesec u Blizancima može uticati na psihičkom planu na nervozu, nesanice, ali i na neke oblike neuroze. Dobro bi bilo da preduzmete neke mere da ako ste podložni tome to umanjite. Jedan od načina da se smanji stres i ne unosi bespotrebna nervoza i panika je da smanjite komunikaciju i da manje slušate vesti i informacije koje uznemiravaju.

Da bi ste se bolje fizički osećali smanjite nešto unos tečnosti, izbegavajte slatko i voće, posebno slatko voće i koristite vrstu i toplu hranu (mahunarke najviše).

Pun Mesec je period kada se mogu neke stvari i pozitivno povećati, a to je novac. Možete primeniti neki ritual za uvećanje novca, kako je Pun Mesec u Blizancima akcenat je na rečima i mislima koje mogu privući novac, kao što je recimo: „Novac mi dolazi sa svih strana“ kako je Mesec u Blizancima to može da bude više uplata, koje stižu na vaš račun. Njih mogu da prete izveštaji, u vidu sms poruka izveštaji na mobilnom u narednim danima. Moguća je i veća konfuzija , zaturanje ili zaboravljenje novčanika, ključeva, ili mobinog, ili korišćenje pogrešnih kartica itd.

Pun Mesec je u sekstilu sa Uranom uOvnu, a Sunce je u trigonu sa Uranom u ovnu i sigurno je da su mogući i povoljni preokreti ako radite neke stvari oprezno i bez preterivanja, a oslanjajući se na intuiciju, koja će biti izražena. Isto tako, ako rešite da neku vašu nepovoljnu naviku ili osobinu ukinite, kao što je recimo pušenje, ili kao što je lenjost u učenju, jer je Mesec u znaku učenja, tada ćete osetiti i povoljne efekte Punog Meseca. Takođe, ako ne podležete sugestijama i mišljenju drugih, posebno ako ste tome skloni, jer tada ćete izbeći negativna razmišljanja ili loše odnose sa drugima.

Nastojte da unesete što više pozitivnih misli, a ako ih nemajte sada je vreme da to izmenite i da pozitivnim mislima privučete i pozitivne promene. Delovanje Punog Meseca je moćno,ako ste skloni kontroli i samokontroli i može doneti i puno dobrog, ako se veoma potrudite da učinite nešto što bi do takve promene i dovelo. Pokušajte, bićete zahvalni onim što dobijete.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu