16, 17.18.12.2016 . Mesec u Lavu -Veliki vatrini trigon Meseca u Lavu sa Uranom i trigonum u

Ići dole

16, 17.18.12.2016 . Mesec u Lavu -Veliki vatrini trigon Meseca u Lavu sa Uranom i trigonum u

Počalji  Astrotanja taj Pet Dec 16, 2016 10:46 pm

16,17, 18. Mesec je u Lavu-Radost življenja i voljenja 17.-Veliki vatreni trigon Meseca, Saturna i Urana i još sekstil Meseca i Jupitera!

Mesec je danas posle podne ušao u Lava i vreme je da svoje srce ispunite radošću, ili ljubavlju, da dozvolite sebi da uživate. Poklopilo se da je Mesec baš za vikend u ovom znaku i kako je još uvek pun, strasti će biti. Dobro je uneti strasti u sve ono što radite, ili raditi ono u šta unosite strasti.

Kada je Mesec u Lavu povoljno je vreme i za proslave, ili za neka dešavanja gde ima zadovoljstva i u kojima se uživa. Večeras u 19.04 s je 18. lunarni dan -Ogledalo- koji traje do 17.12. u 20.11. Ovo je dan kada vam se dešava ono što ste zaslužili, što je rezultat vaših ranijih ulaganja. Dobre stvari će s desiti onima koji su pravilno postupili, ili su u nešto uložili,a ne tako prijatne ukoliko nešto niste radnije dobro uradili.

17.12. u pre podnevnim satima će Mesec biti uopoziciji sa Venerom, što može doneti kratkotrajnu napetost u odnosima sa drugima, posebno ljuubavnim, ili sa decom. Nešto će malo umanjiti osećaj radosti, ili zadovoljstva u to vreme, ali zato dobro raspoloženje i povoljna dešavanja su moguća u noćnim satima. Tada će Mesec biti u velikom vatrenom trigonu u noćnim satima sa Uranom u Ovnu i Saturnom u Strelcu i u sekstilu sa Jupiterom u Vagi. Ovo j povoljno vreme da činite nešto što će vam doneti veličanstveni rezultate. Što god tada otpočeli to će biti nešto što će promenuti već postoji obrazac, prekinuti sa njim i uneti novine koje dovode do poboljšanja. Zato ako dugo želite da nešto promenite tada učinite.

Ovo može da se odnosi i na ljubav, ili na neku vezu, odnos isl. Mesec u Lavu je dobar i za javne nastupe, i za zadovoljstva i radosti, proslave, žurke i slično.

18. 12. Mars je na poslednjem stepenu Vodolije, te je dobro da nešto završite eventualno, ali ne i da započnete sa nekom značajno novom aktivnošću. 18. 12. Mesec će biti na kratkou opoziciji sa Marsom što lako može dovesti do uzbuđenja, ili uznemirenosti, sukoba ega, koji vodi u konflikt, između 16.-19. sati. Nakon toga Mesec ulazi u Devicu oko 21. i dobro je vreme za fizičko i mentalno čišćenje i za bavljenje svakodnevnim sitinicama koje život znače. Vreme je da više pažnje posvetimo i svom zdravlju, higijeni ili nečim što je priprema za novi radni dan. Odličan je i za opuštanje mentalno, za meditacije i sve ono što donosi unutašnji mir.

Radostan i lep pun ljubavi vikend!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu