29.12. 2016.Mlad Mesec u Jarcu u sekstilu sa Neptunom i konjukciji sa retrogradnim Merkurom

Ići dole

29.12. 2016.Mlad Mesec u Jarcu u sekstilu sa Neptunom i konjukciji sa retrogradnim Merkurom

Počalji  Astrotanja taj Uto Dec 27, 2016 10:14 pm

29.12.2016. Mlad Mesec u Jarcu u sekstilu sa Neptunom i konjukciji sa Merkurom- Promene koje donose posotojanost, stabilnost

29. 12. 2016.u 7.54. Dolazi nam Mlađak u Jarcu, na samom početku zime donosi nam novine koje mogu da donesu ostvarenje željenog, ako budete istrajni i ako verujete u njih. Mlad Mesec u Jarcu biće na 9. stepenu. Najviše promena će doneti osobama u znaku Jarca i rođenim krajem decembra i početkom januara i sa podznakom u Jarcu.

Ovih dana od 26.-29. 12. je dobro da završite nešto što ste ranije započeli, ili nešto što vam ne odgovara, ne čini vas srećnim. Povoljno je vreme da iz kuće izbacite 28. 12. sve što je nepotrebno i da očistite dom, jer ćete tako da ostvarite mogućnost da novine i izobilje (Jarac je znak vezan za materijalno) uđe u vaš dom i život. Povoljni su dani i za vraćanje dugova, da se ne bi preneli u novi lunar i rasli.

Postojaće potreba da promene u koje uđete budu praćene osećanjem sigurnosti, stabilnosti, odgovornosti. Zato je dobro da se planiraju, da znate šta bi ste hteli i da osmislite promene. Kod nekih će ove promene da budu vezane i za nešto što je bilo, jer je Merkur retrogradan, pa će se staro i novo isprepletati. Ipak, kao i svaki Mlađak će nas podstaknuti na nešto novo, nešto što može da bude vezano za značajne životne težnje.Samo, što više verujete u njih, više se mogu i dogoditi.

Saturn koji utiče na Mlad Mesec je u Strelcu u trigonu sa Uranom u Ovnu i u sekstilu sa Jupiterom,što donosi povoljne i velike preokrete, koje mogu da donesu ovoga puta veliki pomak, napredak ili poboljšanje.

Jarac je znak koji teži materijalnom i ostvarenju onoga što sebi postavi kao težnju, ili cilj i sklon je dobrom planiranju i organizaciji. Zato 29.12, prvog dana Mladog Meseca vreme je da napravite plan šta je to što želite da promenite, ili novo započnete. Dobro je da radite vizualizaciju, zamišljate kako bi sve to voleli da izgleda novina i šta da vam donese. To bi trebalo da prati osećanje radosti, kao da se već dogodilo, jer će tako imaginacija bila moćna. Važno je da verujete u pozitivan ishod, ili ostvarenje onoga čemu težite.

Strpljivo i svesno uđite u promene, koje će doneti tada ostvarenje željenog. Nije vreme da se vraćate u prošlost, nego da krenete sigurnim koracima ka novinama i da pri tome budete spremni da prihvatite neku novu odgovornost. Bilo da se to odnosi na nov posao, odnosno profesionalni napredak i obaveze koje on donosi, ili se odnosi na odgovornost prema svojoj porodici, ili partneru ili nečem drugim, u zavisnosti u kojoj vam je kući Mlad Mesec

Ukoliko imate podznak u Ovnu to će biti vezano za karijeru, status, ili jednog roditelja, ako u Biku za obrazovanje, ili daleka putovanja ili duhovnost, Blizancima za finansijsku podršku od drugih; u Raku za promene i novine vezane za partnerstva, Lavu za ljubav, ili posao; Devici za ljubav, ili porodicu,Vagi za nova poznanstva, ili nova znanja, ili komunikaciju, Škorpiji za promene na finansijskom planu, Strelcu u izgledu, ponašanju, ili na finansijskom planu (zavisno da li vam je podznak na početku, ili pri kraju ovog znaka); Jarcu ili u izgledu, spoljašnjem ponašanju, zdravlju , Vodoliji ili za prijateljstvo, timski rad, projekte, ili za nešto što se tiče rada u samoći, izolaciji, ili negde daleko, Ribe vezano za ili karijeru, ili prijateljstvo ili timsko delovanje.

Važno je da u narednom periodu budete aktivni, da se ne prepustite melanholiji ili nostalgiji, ili nezadovoljstvu, koje u periodu Jarca može da budu prisutna kod nekih. To ćete izbeći upravo ako budete više fizički aktivni, ili ako radite na svom uzdizanju, na podizanju raspoloženja na način koji je vama odgovara. Mlad Mesec je u sekstilu sa Neptunom u Ribama, te je potrebno da verujete da ćete uspeti u novinama i da će vam one doneti ili veću emotivnu bliskost ili osećaj zadovoljstva, koji vam je sada pred predstojeće praznike povećati pozitivnu energiju.

Ako krenite sa šta pozitivnim namerama i dobrom energijom u novine i promene, one će vam doneti upravo ono za šta se i zalažete.

Uspešnost ili ostvarenje željenog je itekako moguće, jer će se pojaviti i okolnosti koje na to navode (Saturn u trigonu sa Uranom i sekstilu sa Jupiterom). Zato budite strpljivi, otvoreni za novine i verujete da se mogu ostvariti. Osobe koje su rođene zadnjih dana juna i početkom jula , kao i one koje su rođene krajem septembra i početkom oktobra, kao i krajem marta i početkom aprila bi dobro bilo da u ovim danima dobro bi bilo da se više odmaraju, ne insistiraju na promenama, jer ove novine može kod njih da prati manjak energije i poteškoće u ostvarenju, ali ipak mogu da donesu i nešto željeno, u onoj meri u kojoj veruju da je to moguće.

Kako su ove promene pred samu Novu godinu, neki će ući u njih zajedno sa dolaskom Nove godine, u dobrom raspoloženju koje će privlačiti tada i dobre stvari u Novoj 2017.

Verujte u ostvarenje i budite istrajni i spremni da uložite u to vreme i izvestno angažovanje i doći će do poboljšanja koji veliki povoljni tranziti( Saturna u trigonu sa Uranom i sekstilu sa Jupiterom) mnogima može doneti.

Srećno!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu