3.01.-3.02. Venera je u Ribama

Ići dole

3.01.-3.02. Venera je u Ribama

Počalji  Astrotanja taj Ned Jan 08, 2017 11:06 pm

3.01.-03.02. 2017. Venera je u Ribama-Verovanjem u ljubav i maštanjem o ljubavi privucite ljubav
Venera 3.01. je ušla u znak poslednji znak, Ribe. Tu je ona uzvišena, tu je ona egzaltirana, tu ona može da pokazuje duboku ljubav i privuče srodnu dušu. Ovo je vreme kada se najviše dešavaju sudbinske veze i upoznaju srodne duše. Vreme je da se voli drugačije, da se ostvaruju snovi, mašta o ljubavi, jer je Venera u Ribama donosi ljubav koja je podstaknuta našom maštom, našim snovima, čežnjama.
Ribe je znak vezan za podsvesno, te sve ono u što želimo i u šta verujemo možemo da privučemo u velikoj meri. Moć mašte je ogromna u ovom znaku. Vizualizuicaja je ta, koja stvara slike i misli koje mogu privući ljubav, ili novac, jer je Venera vezana i za to. Mogućnost da se čuda dešavaju, da privučemo čuda, posebno vezana za ljubav, ali i za obilje u svakom pogledu je u velikoj meri moguća. Vodeni znaci su ti koji privlače i ljubavnovac u velikoj meri. Zato što emocije prate sve što nam se dešava, a njihova snaga je podsticajna. Emocije su najveći pokretači promena i dobro je da ih ima i da ona prate i vaše vizualizacije, maštanja,ali i da ih bude u stvarnosti.
Probudite osećanje ljubavi u sebi. Slušajte muziku, dok je Venera u neptunovskom znaku. Muziku koja pokreće osećanje ljubavi. Mogu to da budu i ljubavne pesme, koje bude lepe emocije, koje pojačavaju želju za ljubavlju. Samo nemojte da to budu pesme o nesrećnim ljubavima i ljubavnoj patnji, da ne bi probudile kod vas negativna osećanja.
Potreba za ljubavlju je veoma velika dok je Venera u Ribama,kao i želja da se doživi ljubav. Jake želje su te koje mogu da privuku ostvarenje. Ukoliko želje prati vera i ljubav, onda je ostvarenje ljubavi bliže. Ako verujete da je ljubav tu, ako osetimo ljubav i pre nego što se pojavi osoba o kojoj maštate, onda će vam ta jaka osećanja i pozitivna energija privući put ka ljubavi. Maštajte zato više nego što ste to ranije radili. Stvarajte slike u glavi kakve god hoćete. Pustite da vam se odvija film u glavi kako vam se dešava da budete sa osobom koja ume da voli baš onako kako je vama potrebno i koja ostvaruje sve ono što vi u ljubavi želite. Zamislite sva ona divna osećanja koja u vama budi ljubav. Osetite ih najpre u sebi i uživajte u njima, a onda pustite da osećanje ljubavi se širi iz vas ka drugima. Pokušajte i molim vas, javite mi tada šta vam je Venera u Ribama donela.
Venera dok je u Ribama deluje da osećanje radost i ljubavi pretočite i u neki vid kreativnosti, ili stvaralaštva. Najlepša umetnička dela nastaju kada je Venera u Ribama, gde je ona najača na 28. stepenu. Tu je moć ljubavi ogromna.
Sa Venerom u Ribama, ukoliko volimo sebe i što više volimo sebe može da volimo i druge. Važno je da verujete da postoji i da možete sresti neku svoju srodnu dušu. Ako ste u stanju da poverujete da je ona već tu i da se možete brzo povezati sa njom veća je mogućnost ostvarenja. Najveća šansa da se to desi je 9-15. 01. Kada je Venera planeta ljubavi u konjukciji sa Neptunom, planetom vere, božanskog. Tada ako bezmerno verujete u ljubav ona se može i dogoditi i doneti vam nešto kao u bajci. Čudo ljubavi se može dogoditi!Ljubavni zanosi su ti koji će vas poneti. Maštajte o ljubavi i privucite ljubav. Sada se ljubavi mogu dešavati negde blizu vode, ili tamo tamo gde se ima muzike, filma, neke lepše stvarnosti. Venera u konjukciji sa Neptunom čini stvarnost lepšom. Tu se mogu desiti zavođenja, nezaboravna. Potreba za doterivanjem, preobražajem lepote, gotovo prerušavanjem u nešto što vas čini lepšim je prisutna. Veština zavđenja je takođe prisuta. Ako ste skloni sumnji i neverci, tada možete privući i tuđu sumnju koja vodi ka obmani, ili razočarenju. Zato nastojte da je potisnute.
Vreme dok je Venera u Ribama je vreme kada se mogu desiti sudbinske ljubavi, susreti sa srodnom dušom. To je vreme kada se može bezuslovno voleti i lako opraštati. Kako se sada i Mars nalazi u Ribama, potrebe i želje voljenih se mogu podudariti. Osećanje ljubavi i emotivnog razumevanja može biti više nego uobičajenog ali ako se ne krije ljubav i dopadanje. Venera u Ribama je sklona da omogućava da se oblikujemo, prilagođavamo prema osobi koju volimo, posebno ako vi i u natalu imate Verneru u Ribama.
Veza sa nekim ko je daleko je takođe moguća,a kod nekih i tajna veza ili skrivanje ljubavnih osećanja. Tajne veze su često slatke u početku, ali mogu da se iskomplikuju i da druge povrede i izazovu osećanje straha i neizvesnosti. Skrivanje ljubavi nije lako i može da izmakne kontroli.
Ljubavi sa osobama koje su daleko podstiču čežnju, koja može biti velika, kao i privlačnost oko posebno između 17.-22. 01. Kada je Venera u sekstilu sa Plutonom u Jarcu. U ovim danima u ljubavi će biti magnetske privlačnosti koja povezuje voljene, ali i senzualne ljubavi. Moguća je veća , pozitivna transformacija u ljubavi, ili obnavljanje neke ljubavne veze. Nekima će ova Venera doneti neki mogućnost poboljšanja na finansijskom planu, a nekima i neki veći dobitak.
Dani kada mogu naići ljubavne poteškoće ili osećanje sumnje ili straha od razočarenja, ako se prepustite negativnim osećanjima, moglo bi doći do zahlađenje u odnosima ili emotivne tuga je oko 26.-29.01. Venera će tada biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu. Saturn je taj koji traži odgovornost, istrajnost, koji zahteva da budete mudri i da se služite nekim svojim ranijim iskustvom. Ovih dana je dobro da pokušate da ne vidite stvari gorim nego što jesu i da shvatite da je potrebno da se potrudite ako vam je stalo do nekoga ili da se povučete ako taj neko ne zaslužuje vašu pažnju ili ljubav. Poteškoće i prepreke su tu da nas upozore da nešto trebatmo da menjate kod sebe ili u odnosu sa drugima. Na to ukazuje i pojava Mladog Meseca od 28. 01. Važno je da su novine koje dolaze te u skladu sa vama, a ako ne budu bile,nastojte da ih prilagodite sebi.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu