12.01.2017.PUN MESEC U RAKU U DVOSTRUKOM KVADRATU, VELIKI KARDINALNI KRST

Ići dole

12.01.2017.PUN MESEC U RAKU U DVOSTRUKOM KVADRATU, VELIKI KARDINALNI KRST

Počalji  Astrotanja taj Uto Jan 10, 2017 10:35 am

Pun Mesec u Raku svoje najsnažnije delovanje ispoljava. 12. 01. u12. 34. Pun Mesec će biti na 22. stepenu Raka.
Ovog puta Mesec će biti u dVostukom kvadratu, sa Uranom u Ovnu i sa Jupiterom u Vagi. Jaka uzbuđenja, nemir, napetost kao i dešavanja koja zahtevaju mnogo truda da bi se kontrolisala. Prenaglašene i preterane emocije, koje će ovog puta najviše osetiti kardinalni znaci. Pre svega oni koji su rođeni oko 10,11,12,13. jula , kao i oni koji su rođeni ovih dana, oko 12. 01. Ne ulazite u novine i rizik, a ako se dese promene, nešto pre 12. , nastajte da reagujete što više trezveno i mirno I da se što možete više kontorlišete. Kod nekih će biti burni dana već pre Punog Meseca oko 9, 10.01., kada će se desiti neke neočekivane promene, koje će podstaknuti osećanja, nemir, napetost, isčekivanje I nervozu, pa u narednim danima najviše kod kardinalnih znakova treće dekade, rođenih u znaku Raka, Jarca, ali I Ovna, aprilskih rođenih oko 9.-13. 04. i Vage rođene oko 10.-13.10. Vagama pomaže Jupiter, te ako izbegnete preterivanja, neumerenosti vi ćete bolje proći od ostalih. Uticaj Punog Meseca će osetiti u većoj meri I osobe koje imaju podznak u Lavu I Vodoliji. Uznemirenost I neočekivana dešavanja mogu da krenu već od 9., pa da se intenzitet poveća u narednim danima za vreme delovanja Punog Meseca.

Ono što je značajno i što bi najbolje bilo je da izbegavate inaćenje i težnju da nešto na silu uradite, ili da uđete u neku neizvesnost ili rizik. To se najviše odnosi na aprilske Ovnove rođene 9.-13. 04. Ne ulazite naglo, nepromišljeno u nešto, ne pružajte otpor I ne reagujte užurbano. Izbegavajte neizvesnost, ulazak u nešto rizično.

Inaćenje je sada nešto što bi samo podstaklo neprijatnosti. Srljanje može dovesti do nezgoda ,neprijatnosti, a kod nekih I nesreća. Zato bi bilo dobro da od 11. posle podne, do 12. uveče budete pasivni, što više opušteni. Više se odmarajte se i ne preduzimate promene i novine. Ako trebate nešto da završite ili korigujete to uradite 10. i 11. do 15. 35.sati.
Posebno će se osećeti uticaj Punog Meseca od 11. 01.u 15.34. , pa do 16. 40. 12. 01.
Emocije su uvek više naglašene, kada je Mesec u Raku, a naročito kada se on raste i ulazi u fazu Punog Meseca. Tada lične stvari I porodična dešavanja postaju važna I njima se pristupa sa obiljem osećanja. Što ste više u stanju da ih kontrolišete to bolje, jer pod uticajem Punog Meseca ona lako izmaknu kontroli, posebno u pre podnevnim satima, između 10.-13. Sati 12. 01. Tada će kulminacija emocija biti najveća. Tada može lako doći do povećane napetosti, uzbuđenja I nemira, uznemirenosti, koja može da vas uvede u nepromišljene postupke I promene. Emotivnog preterivanja I neodmerenost, ponos može da donese do postupaka koji nisu promišljeni i vuku u konflikte I gubitke.
Veliki krst na nebu formira Uran, Sunce , Mesec I Jupiter. Kardinalni znaci su zahvaćeni, a oni su poznati po tome da su aktivni. Ovoga puta nije preporučljivo da budu aktivni i da ulaze u suprotstvaljanja i konflikte, jer oni mogu imati nepovoljne posledice. Umesto toga pokušajte da budete smireni, strpljivi, spremni na različitosti, spremni da se može i nešto neočekivano dešavati. Ne reAgujte na to naglo I neodmereno, nepormišljeno I izbeći ćete neprijatnosti. Ako ste u mogućnosti povucite se, osmite, a ako ne povucite se u sebe. Na reakacije drugih nastojte da reagujete što možete više mirno i sabrano I bez otpora i inaćenja.
Posebno je važno da pokašete da uskladite porodične i profesionalne stvari, dapomirite različite potrebe. Porodica i partnerstvo su ti koji bi sada trebali da dođu u prvi plan, jer je Pun Mesec u Raku, te je naglasak na porodici, domu ili pomaganju i štićenju drugih. Vodeni znaci su najnaglašenijiji Rak i Ribe, tako da će emocije dominirati.

Znam da se teže mogu kontorlisati osećanja kada je Pun Mesec u Raku, ali ako ne možete da ih kontrolišete, gledajte da što manje padate pod uticaj drugih I da izbevate negativna osećanja. Isto, tako sećanja na prošla vremena i događaje bi bilo dobro da izbegavate.
Ako ste prethodnih dana bili aktivi i uspeli da završite ono što ste počeli, onda je to dobro I tada 11. kasnim posle podnevnim satima treba da smanjiti tepo I da se odmarate I opuštate što više. Nesanica je moguća, ali uz smirujuću muziku, uz zvuke I mirise koji opuštaju, lavande, nane, majčine dušice itd. Kupanje takođe može da donese opuštanje, voda je ta kojoj možete da “predate” svoja negativna osećanja, ako se budu pojvila.
Da bi ste se bolje osećali dobro je da koristite hranu posebno toplu i čvrstu hrani, koja isušuje tečnost. Pijte manje vode i tečnosti, zbog uticaj vode na organizam kada je Pun Mesec. Ne opterećujte stomak, jer Mesec u Raku može uticati nepovoljno na stomak, posebno želudac. Izbegavajte preterivanja u hrani, piću I u osećanjima.Izbegavajte gužvu,mogućost da upijate uticaje drugih, jer Rak je vezan za masu, za kolektvno nesvesno, te kao sunđer možete upiti negativne uticaje drugih.

Osećaj sigurnosti, koji je bitan kada je Mesec u Raku, dobro je biti na sigurnom mestu, sa ljudima u koje imate poverenje. Ako osetite da su drugi uzemireni ili pod uticajem jakih negativnih emocija, budite pažljivi sa njima i nastojte da ih smirite, a nikako ne iritirate. Dobro bi bilo da izbegavate I alkohol, jer on može nepovoljno da deluje na osećanja, pojača i onemogći kontrolu. Kod osetjivih osoba i psihički bolesnih ljudi može dovesti do ekscesa, kojih za vreme Punog Meseca ima više. Da sprečimo to ne treba izazivati nevolje, već nastojati da ovaj dan živite što mirnije možete. Nastojte da podstičete kod sebe smirenost i pozitivne emocije Ii da prihvatite nešto onakvo kakvo jeste, jer nije vree za otpor I suprostavljanje. Odlučnost usmerite na želju I trud da pomirite suprotnosti emocije I svest, osećanja I razum.

Pri tome korisite i tehnike koje provereno pomažu kao što su meditacije i Eft, tehnike opuštenog disanja i sve ono što vas smiruje, ali ovoga ne aktivira korišćenje fizičke energije.
U sledećim danima već od 13. i 14.01. Mesec će biti u Lavu i doneti nam mogućnost da se više radujemo, volimo I zabavljamo i uživamo u nečemu što će nam poboljšati raspoloženje i usrećiti nas!

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Bavim se iscelivanjem Teslinim talasima.
Obavljam obuku za iscelivanje teslinim talasima!
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Bavim se iscelivanjem Teslinim talasima.
Obavljam obuku za iscelivanje teslinim talasima!
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu