KURIR: Redak fenomen na nebu

Ići dole

KURIR: Redak fenomen na nebu

Počalji  logos taj Ned Jan 22, 2017 2:12 pm

U ječerašnjem broju KURIR piše:Redak fenomen na nebu

VEČERAS POGLEDAJTE U NEBO I OSTVARIĆE VAM SE SVE ŽELJE: Ali pre toga OBAVEZNO uradite ovo!

KURIR Društvo 21:01, 21.01.2017.

Sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrednosti, a Jupiter – za dobrotvorstvo.
Ovog vikenda Venera i Jupiter se spajaju u svemiru i ovo je izuzetno redak događaj koji će se ponoviti za pola veka.
Venera i Jupiter se neće spojiti u bukvalnom smislu, samo će ljudskom oku izgledati da su spojeni. Ali, u stvari, oni će biti razdvojeni milijardama kilometara.

Slične planetarne konjukcije su prilično česte, dešavaju se nekoliko puta u toku decenije. Međutim,spajanje Venere i Jupitera je retko. Sledeći put će se sastati 2065.Konjukcija je bitna i onima koji veruju u astrologiju.
Naime, prema uvreženom mišljenju, sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je prema rečima pojedinih astrologa, zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrednosti, a Jupiter za dobrotvorstvo.Ali ima jedna caka, potrebno je da želju zamislite tačno u 22.30 časova, jer će tada ove dve planete biti najbilže jedna drugoj.
Ostavite nam u komentarima da li vam se želja ispunila. Srećno!

A ovo je astrološka karta za 21.01.2017. u 22:30Venera je na 18° znaka Riba a Jupiter je na 22° znaka Vage, dakle, ni pomena od trenutne konjunkcije konjunkcije te dve planete i nije tačno da će njihova ponovna konjunkcija biti tek 2065. godine jer te dve planete prave konjunkcije često: zadnja je bila 22. avgusta a sledeća će biti 13. novembra ove godine, pa onda 22. januara 2019., itd.

Svašta se piše, postoje i greške ali i tekstovi sa elementarnim nepoznavanjem astrologije koji mogu samo da joj naškode pa zato sve treba proveravati.

Inače, Venera je trenutno u konjunkciji sa Marsom što se vidi iz priložene karte.

logos

Broj poruka : 596
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu