1,2.03.2017. Sunce u konjukciji sa Neptunom, Mesec u sekstilu sa Suncem i Neptunom 2.-3.03.

Ići dole

1,2.03.2017. Sunce u konjukciji sa Neptunom, Mesec u sekstilu sa Suncem i Neptunom 2.-3.03.

Počalji  Astrotanja taj Čet Mar 02, 2017 11:23 am

Mesec će 1.03. u večernjim satima biti u konjukciji sa Uranom u Ovnu, a zatim i Marsom u toku noći, donoseći da nas neka dešavanja u stvarnosti, itekako pokrenu , ili uzbude, uznemire, pojačaju strasti. Kao da izvesna dešavanja remete i ne omogućavaju da nam se desi da se prepustimo neptunovskim vibracijama, da se prepustimo pasivnosti, imaginaciji, vizualizaciji, intuiciji, meditaciji, kontaktu sa nekim drugim dimenzijama, u kojima ima mira, spokoja,ili snova, fantazije i neke drugačije stvarnosti.

Sunce u konjukciji sa Neptunom je dobro za one koji dopuste da budu vođeni od strane onog u koga veruju, ili one u koje veruju,ako to nije Bog, nego Anđeli, božiji glasnici.

Danas je 4. lunarni dan kada je dobro raditi sa vibracijama, zvucima,afirmacijama, molitvima... Efekti mogu da budu iznenađujuće dobri i da umanje ne baš pozitivnu energiju ove noći.
Zvuci i muzika,posebno ona duhovna je nešto što ima smirujuće dejstvo i mogu da povoljno utiču na energiju i dešavanja.Da umanje nepovoljne efekte.
Predivan aspekt za one koji su okrenuti duhovnosti, jer se mogu dešavati čuda, isceljenja. Moć isceljivanja je pojačana, posebno duhovnih isceljivanja ozdravljenja. U to je dobro uneti energiju, radite na tome.
No ako niste okrenuti duhovnosti, niti umetnosti, muzici , filmu, poeziji, onda Neptun može da vam donese obmane, konfuzije, opšteg haosa, zabune, ili razočarenja. Onda kod nekih alkohol, ili droga,ili neki medikamenti mogu da dovedu da imate nekontrolisane, nepromišljene postupke, koje lako mogu da dovedu do neke nezgode, ili nesreće u kojoj može učestvovati i više ljudi. Oprezni budite, jer mogućnost riziki i iznenadanih dešavanja, koja mogu da donesu veću neprijatnost može da bude prisutna.
Čudna i nesvakidašnja dešavanja su moguća.
Obratite pažnju i na snove ove noći, koji mogu biti vrlo neobični.Osluškujte svoju intuiciju i ne činite ono što vam se učini da vam ne donosi dobro. Posebno ako ste u akciji, ili nešto radite ove noći.

Konflikti, jake strasti, sukobe, svađe ili povrede su moguće. Izbegavajte naglost i brze, ishitrene reakcije.
2.03 Mesec će ući u Bika i pomaže da se zamišljeno i ostvari. Pomaže da lepota i zadovoljstva učine dan prijatnim. Ako možete da se odmarate, prepustite se uživanju. Apetiti i potreba da se uživa u čulnim stvarima je prisutna. Sve što je lepo i što vam godi je tu da vam ulepša ovaj dan, koji je idealan za promene koje mogu da budu postojane. One mogu da vam omoguće da ostvarite neku novu perspektivnu. Posebno su povoljni večernji , kada će Mesec biti u sekstilu sa Merkurom, donoseći da možemo lako da se emotivno povezujemo i razumemo, dok je u toku noći , posebno oko ponoći i nakon nje u sekstilu sa Neptunom i Suncem, donoseći nekima predivna zadovoljstva ili nekima i lepe emotivna dešavanja. Romantičnost, senzualnost je povećana, kao i uživanje u lepoti, muzici, umetnosti, svemu onome što čini da svojim čulima doživljavamo stvarnost na najlepši moguć način.

Hrana, mirisi i ukusu bivaju lepši, a mi možemo da jačamo svoju energiju i zdravlje poboljšamo birajući hranu koja sadrži ono što je našem organizmu potrebno, a što možda nedostaje.

Nakon burnog 1.03. vreme je da se opustite, posebno u noćnim satima, koji su idealno vreme za to.

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije. Ove  nedelje  do  9.03. za  žene  jedno otvaranje  800.dinara

Radim Isceljivanje rekonekciju i  tesline  talase

TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu