12.03. 2017. Pun Mesec u Devici u trigonu sa Plutonom

Ići dole

12.03. 2017. Pun Mesec u Devici u trigonu sa Plutonom

Počalji  Astrotanja taj Ned Mar 12, 2017 4:23 pm

PUN MESEC U DEVICI U TRIGONU SA PLUTONOM
12.03. 2017. godine u 15.54 sati je Pun Mesec u Devici. On utiče kako na raspoloženje, osećaj kod nekih usporenosti, bezvoljnosti, lenjosti, ili apatičnosti. Kod nekh je već od juče bitlo više nemira, napetosti,nervoze, svadljivosti. Zamerke, kritike, prebacivanja, nepovoljno su delovala na odnose sa drugima. Posebno jer je juče bio i u opoziciji sa Neptunom, te je bilo I neke konfuzije, zbrke, nejasnoće. Mnogi nisu imali mirnu noć, bilo da su slabije spavali, bilo da ih je neko ili nešto budilo. Osećanje straha neke je pratilo u snovima, a neke na javi.
Danas pre podne, posebno između 9.-14. Mesec je u trigonu sa Plutonom, dok je Sunce u sekstilu,što dovodi da postoji potreba, jaka želja da se nešto menja. Kako je u Devici, to može da bude vezano za navike življenja, ishranu, zdravlje, posao, odevanje, higijenu. Dobro je da se napusti neka štetna navika za vas, nešto sa čim treba završiti. Odbacite ono što vam ne odgovraa.Pun Mesec je najbolje iskorostiti tako što ćemo sebe u nečemu ograničiti,ili kontrolisati.
To može da budu u jelu,ili piću, sklonosti ka nemaru,neurednosti i slično. To može da bude i uprepuštanju neraspoloženji ili zabrinutosti, ili strahu od nečega, ili samokritičnosti I kritičnosti.Sve je to tipično za Devicu.
Nije dobro da se sada prepuštate tuđoj sugestiji, uticajima, emocijama. Naročito nije dobro da poverujete u one koje vam umanjuju osećaj sopstvene vrednosti, podstiču neisigurnost i nepouzdanje. Ako ste to vi sami,onda osvestiti to kod sebe I potrudite se I budite rešeni da to više ne činite.
Povoljno je da se pred pun Mesec radi na pročišćenju tela,čišćenju na fizičkom I mentalnom planu. Dobro je biti u toku dana umeren aktivanosti I svesti ih na čišćenje prostora oko sebe,doma, ali samo onoga neophodnog, jer ne treba trošiti energiju. Dobro je da danas budete pasivni,posebno u posle podnevnim satima.Odmarajte se. Kroristite manje tečnosti, čvrstu i toplu hranu. Mahunarke posebno. Slatko, voćni sokovi ,kao i voće izbegavjate .
Kada je pun Mesec u Devici ima više straha, brige, uznemirenosti. Sa njima se treba nositi opuštanjem i meditacijom.
Merkur, dispozitor punog Meseca u Devici je u Ribama, na stepenu egzaltacije Venere, što nije slučajno. Unutrašnji dijalog treba smiriti, a kako je Sunce u Ribama, važno je da osluškujemo i svoju intuiciju i osećaj i šta je ono što nam treba da se bolje osećamo.
Najviše ćete ovajPunMese osetiti osobe u sunčanom naku Device, rođene 11-19.09., zatim Ribe rođne 08-18.03. i ako imat eeoko22.stepena Mesec,podznak, ili neku planetu.
Treba da smanjimo strahove, izborimo se sa negativnim emocijama, nemirom, nezadovljstvom koji može donesti pun Mesec u Devici. Slušajte intuiciju koja može da vas uputi šta je to što treba da preduzmete da smanjite napetost i dođete do unutrašnjeg mira. Kojto možda način da pročistite sebe da bi ste se bolje osećali.
Pun Mesec u Devici lakše ćete podneti ako koristite manje tečnosti i budete umereni u svemu, posebno u ishrani, ali i u zahtevima koji postavljate sebi ili drugima. Izbegavajte kritiku i samokritiku i već ćete umanjiti mogućnost neslaganja i suprostavljanja drugima.
Posvetite više pažnju svom zdravlju i unutrašnjem miru - biće vam bolje i lakše ćete podneti nepovoljne uticaje.
Kako to postići? Tako što treba da budete svesni šta je to što može da se pojavi. Pun Mesec je vreme kada je dobro raditi na sebi i menjati nešto kod sebe.
Dobro je da privučete novac, ritualima za to,kao što jeonaj sa teglom u koju treba opreti I u nju ubaciti 7. novčića, kao i lovorov lista dva, jedna sa vašim imenom I prezimenom,a drugi sa cifrom novca koju želite. Dok ubacujete lovorov list,a zatim novčiće izgovorajte afirmacije za novac I to oko 14.-15.54. kada Mesec bude narastao do svog vrhunca,bude sasvim Pun.
Srećno!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu