11.04. 2017. Pun Mesec u Vagi u konjukciji sa Jupiterom i u opoziciji sa Uranom

Ići dole

11.04. 2017. Pun Mesec u Vagi u konjukciji sa Jupiterom i u opoziciji sa Uranom

Počalji  Astrotanja taj Pon Apr 10, 2017 11:23 pm

11.04. 2017. Pun Mesec u Vagi u konjukciji sa Jupiterom i opoziciji sa Uranom
Mnogi od vas su već osetili i sve više će ove noći osetiti uticaj Punog Meseca, koji nam se vrtogalavo bliži. Kako on raste tako će i emocije rastii širiti se, posebno u prvi satima. Večeras.od 18. 31 se oseća uticaj Punog Meseca, koji će biti u Vagi 11. 04. ujitru u 8.09. Ako su krenuli unutrašnji nemiri, nesanica, ili nedumica, neodlučnost, promenljivo raspoloženje to je od uticaja Punog Meseca, koji će najviše osetiti Vage rođene oko 11, 12, 13, do 16.10 i oni koji su rođeni ovih dana oko 08.-16.04., kao i svi oni koji imaju neku planetu oko 21. stepena u kardinalni: Vagi, Ovnu, Raku i Jarcu.
Vaga je znak koji se odnosi na partnerstvo,udruživanje, odnose sa drugima, javnost, okrenutnost drugima, itd. Pun Mesec je u konjukciji sa Jupiterom retogradnim, što će doneti da se osećanja šire, ali da ima i uzbuđenja u toku noći, pojaani emozija uzneirenosti i mogućnosti konflikata,ili neki neprijatnosti, ili u retkim slučajevima nezgoda,kod nekih, je rće Mesec biti u kvadrtu sa Plutonom u Jarcu.Zato ove noći itreba izbegavati ulazak u konflikte, kao i inaćenje, nametanje nečega drugima. Kod nekih će to biti pozitivna osećanja, ali biće i onih koji neće biti posebno raspoloženi, te će ta osećanja da se pojačaju u toku noći 10. na 11. , a zatim će oko 11.-16.sati Pun Mesec biti u opoziciji sa Uranom u Ovnu. Napetost ili uznemirenost mogu biti povećane. Kod nekih nervoza, kod nekih reagovanje naglo, u afektu i slično.Pojačna tenzija lako može dovesti do sukoba.Dobro bi bilo da se opuštate,izbegavate ulazak u nešto naglo, ili nešto što je neizvesno. Unutrašnjui mir je teže uspostaviti, pod ovakvim uticajem.Dobro je , koliko je moguće da se povučete i učinite nešto da ublaite napetost i brzopleto ragovanje, posebno suprotstavljanje drugima. Iznenađenja su moguća, neočekivane stvari, te budite spremni d mogu da se dogode i nastojte da ih prihvatite kao nešto što je prolazno, što neće potrajati.
Venera koja deluje na PunMesec u Vagi je u Ribama u kvadratu sa Saturnom, te će biti kod nekih i vraćanje na nešto iz prošlosti, što može da izazove prespitivanje, sumnju, kod nekih i tugu, ili hladnoću, ili odvajanja od nekog.
Dobro bi bilo ako je moguće da izbegavate gužve, mesta gde ima puno ljudi, javna mesta, gde može biti komešanja ili nekih dešavanja koje remete mir i sklad u odnosima.
Od 19. 32sati, već će opsati tenzija, posebno što će Mesec u večernjim satima biti u sekstilu sa Saturnom u Strelcu, te će se lakše kontrolisati osećanja i oslobodite se nečeg. Dobro bi bilo da to bude neke loša navika, ili neka vaša osobina,koje želite da se oslobodite. Kada je navika u putanju to može da bude vezana za lepotu,izgled, pa je dobro ko želi da oslabi da krene večeras od promene u navikama. Manje tečnosti, od večera, pa toku celog sutrašnjeg dana, kao i ne korisšćenje slatkog, voća, vočnih sokova. Odricanje pomaže i Saturn u kvadratu sa Venerom, koji moe doneti da ima neke restrikcije, da se nečega odričemo u čemu recimo uživamo,ali zarad nekog idela, nečeg za čim čeznemo, kroz Veneru u Ribama, na stepenu svoje egzaltacije, a to može da bude i ideal lepote.
Ovo bi bio jedan od načina na koji možete poztivno da iskoristite uticaj Punog Meseca. Drugi bi bio vezan recimo vezan za savladavanje neodlučnosti, ako je to vaša negatvna osobina, tako što ćete nastojati da to prevaziđete, tako što ćete se odlučiti da recimo budete tolerantni, prema drugima, da svesno ne ragujete na neku provakaciju, koju može da donese Uran u Ovnu.
Vredi pokušati, mada to nije mnogima lako, ali nije ni nemoguće, zar ne?
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu