05.05-07.05.2017. Kakav vikend nas očekuje

Ići dole

05.05-07.05.2017. Kakav vikend nas očekuje

Počalji  Astrotanja taj Pet Maj 05, 2017 3:16 pm

05.05.-07.05. 2017 Šta nam donosi prvi vikend u maju
U posle podnevnim satima u 14.19. počinje 10 . lunarni dan povoljan za započinjanje novina, za početak neke nove navike, bilo vezane za vežbanje, rekreaciju, koja bi mogla da potraju. Dobro je i za započinjanje nekih novih navika u porodici, koje će potrajati, ako započente u posle podnevim satima kada je Mesec Devici u trigonu sa Suncem u Biku. Velika je mogućnost da bude uspešno to što se započne. To može da bude i u vezi nekog novog posla,je je Mesec u Devici, koji bi mogao da donese i zaradu (Sunce u Biku).
Povoljno je vreme i da započenete i lečenje, jer je Mesec u Devici, posebno promenom navika življenja, ili ishrane, ili novog tretmana lečenja, posebno prirodnog, ako vam Mesec tranzitira 6. kućom, ili drugom. Kako je Merkur u konjukciji sa Uranom, moguće je da do donošenje odluke, ili da do dogovora, ili do neke ideje dođete iznenada, munjevito brzo, naglo.
Ono što trebate da izbegavate ovog lunarnog dana koji će potrajati do 6.05. u 15.55. je ulazak u konflikte. Dok je Mesec u Devici lako mogu izbiti nezadovoljstva, potisnuta, a kako je Merkur u konjukciji sa Uranom, donosi i izjave koje su nedovoljno promišljene, koje su bez zadrške, ili u kojima ima inaćenja ili bunta, te ako dođe do konflikta, posebno prorodične svađe, jer oni mogu da potraju, puste koren. Zato ovog dana treba izbegavati!. Mars ulazi u kvadrat sa Neptunom što nepovoljno može da dovede do nerazumevanja. Bitno je da u aktivnosti uđete sa jasnim planom, ne spontano i haotično, jer će i efekti tada biti takvi.
Ovo je dobar dan za ZAHAVALNOST. Pronađite razloge zbog kojih ste zahavalni i pozitivna energija i dobrobit će vam poteći u život.
U noćnim satima 22.-02.s 06.05. Mesec je u trigonu sa Plutonom i želje i emocije su jake.
06.05. je i za raznu vrstu čišćenja, kako prostara oko sebe, tako i sebe, spolja i iznutra. Povoljan je i za mentalno čišćenje, mentalnu higijeno.Dobro je tražiti pomoć, molitvena, ili magijska delovanja, jer je moćna životna energija prisutna, te treba biti oprezan i mudar sa njom.
Već sutra 6.05. od 13. 22. za razliku od danas vreme kada će biti velika energija koju je dobro trošiti, biti aktivna, radan. Samo da bi dela bila uspešana, treba se nositi i savladati strah, jer jedino on može da deluje na ishod stvari nepovoljno. Smelost pomaže, a nju će u mislima doneti Merkur u Ovnu. Verovanje u dobar ishod stvar je put ka uspehu.

U večernjim satima Mesec ulazi u Vagu u 20.30. Lepi maniri, dobro vreme za sastanke, susrete, druženje dok je ona u Vagi. Jedino 7.05. Mesec u ranim jutarnjim satima je u opoziciji sa Venerom, može da donese do nedostatka sklada u odnosima. Kako je to 3-6. mnogi će izbeći to. Tokom dana 7.05. Mesec će ući u trigon sa Marsom u Blizancima i to će doneti da budete uspešni, posebno ako verujete u to u šta radite. Ovo je 12. lunarni dan kada je snaga vere moćna, kao i snaga molitve upućene iz srca, Anđelima, Bogu, Izvoru života. Sa njom je dobro započeti i završiti dan. Ovo je dan dobar za oprašatanje i za dobra dela, davanje, poklanjanje i pokazivanje saosećanja. Dan koji se zove "Srce". Oni koji pokazuju saosećanje, ljubav mogu očekivati da im ona bude i uzvraćena, kad-tad.

Mesec je oko 22-00.s 07.05. u konjukciji sa Jupiterom i osećanja se šire, dobrota, ljubav, razumevanje, podrška, se mogu uvećati i doneti vam dobro. Ako ste tužni, ili ljuti ili se svađate i to se može uvećati, a to ovog dana nikako nije dobro,jer je ovo dobar dana za ljubav i za započinjenje veze, ili braka, ako vam je Mesec u povoljnim tranzitima sa natalnom Venerom, Suncem ili Neptunom.
Lep vikend!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu