12.,13, 14.05. 2017. Merkur u trigonu sa Saturnom, Mars u trigonu sa Jupiterom, Mesec u STrelcu i Jarcu

Ići dole

12.,13, 14.05. 2017. Merkur u trigonu sa Saturnom, Mars u trigonu sa Jupiterom, Mesec u STrelcu i Jarcu

Počalji  Astrotanja taj Sub Maj 13, 2017 12:06 am

12,13, 14.05. 2017. Merkur u trigonu sa Saturnom, Jupiter u trigonu sa Marsom, Mesec u Strelcu...
Ovo su dani kada mogu da se dešavaju značajni susreti, korisni i dobri dogovori, ugovori, povoljne, dugoročne odluke i dobri, planovi za budućnost. Konačno ovo bi nekima mogao da bude izuzetno uspešan ili značajan period koji menja budućnost. Uz to Mars u Blizacima je u trigonu sa Jupiterom u Vagi i neke aktivnosti će biti veoma uspešne, kao i saradnja sa drugima.
Uticaj negativni Punog Meseca prolazi od večeras. Ove noći Mesec je u Strelcu u noćnim satima u sekstilu sa Jupiterom u Vagi i opoziciji sa Marsom. Optimizma i pozitivne energije, kao i vere biće više, ali i uzbuđenja, kod nekih možda i ljutnje, koja nagoni na akciju, preduzimanje nečega.
Mesec u Strelcu voli dinamiku, kretanje, aktivnost, putovanje. Ipak, u opoziciji sa Marsom noćas ne treba ulazite nepromišljeno i naglo u nešto. Ovo je noć povoljna za uživanje, zadovoljstva, jer počinje 17. lunarni dan od 21.18. i traje do 13.05 u 22. 11.minuta.
17. lunarni dan, Grozd, kada je ženska energija, jaka, plodna, stvaralačka. To je dan kada bi trebate da osetite radost i sreću življenja. Ovo je jedan od najlepših lunarnih dana za ljubav i seksualna zadovoljstva, posebno u braku.
Ako osetite tugu, to je znak da je potrebno da menjate svoj život, sebe, da niste na svom pravom putu i da shvatite šta je to što bi ste mogli da menjate.

Ovo je dan kada nastojite da uživate, osećate se opušteno, lako, jer je Mesec u Strelcu. U noćnim satima oko 22-02, sata Mesec će biti istovremeno u konjukciji sa Saturnom retrogradnim u Strelcu i u trigonu sa Uranom, što će doneti promenu energije, raspoloženje, ali i različita dešavanja i promene. Strah ili nesostatak vere neke može da sputa, zaustavi ili blokira, ili donese neko neprijatno iskustvo, ili vas vrati u prošlost. Sa druge strane trigon Meseca sa Uranom, kao i trigon Saturna sa Uranom, može doneti preokret, ili novinu, koja može da izmeni na bolje i poboljša situaciju. 18. lnarni dan koji počinje 22. 11. donosi ono što smo zaslužili, što je posledica prethodinih dešavanja i vaših dela. Ako su bila dobra onda će vam se dešavati dobre i prijatne stvari, ako ne može doći do nekih potešća ili neprijatnosti, koje trebate i možete da rešavate, preuzimanjem promena, novina. Mesec će u noćnim satima oko ponoći i posle ponoći biti u trigonu sa Merkorom i učiniti da se pojave ideje, ili osobe, koje mogu da donesu dobru komunikaciju. Neki će imati snove u kojima će biti poruke,koji mogu da ukažu na rešenje neke situacije, ili na buduće pozitivne promene.
18. lunarni dan se zove "Ogledalo". Mesec će u toku ovog dana preći iz Strelca u Jarca 15. Osećaj odgvornost, uticaj prošlosti, potreba da se radom ili pomaganjem drugima pomogne i sebi je prisutna. Što više strpljenja i mudrosti, to bolje možete provesti ovaj dan. Možete i u tihovanju i samoći, posebno u noćnim satima oko 22.-00 kada će Mesec biti u kvadratu sa Venerom. Da ne bi došlo do ne usklađenih želja i potreba, ili nekog kratkotrajnog emotivnog neispunjenja, dobro je povući se i odmarati, u noći pred radnu nedelju.

Lep i vedar vikend, radošću i Suncem obasjan vam želim!
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu