19-22.05.2017. Mesec u Ribama i Ovnu, Sunce od 20. u Blizancima

Ići dole

19-22.05.2017. Mesec u Ribama i Ovnu, Sunce od 20. u Blizancima

Počalji  Astrotanja taj Pet Maj 19, 2017 10:06 pm

19.-22. 05. Mesec u Ribama- Intuicija, mašta, vera u čuda ili beg od stvarnosti
Mesec u Riba,a u poslednjoj četvrti je i nije čudo ako osetite više emocija, koje danas pokreću,posebno jer je bio u sekstilu sa Merkurom u Biku i doneo da se bolje razumemo ili naiđemo na nekog ko će nas osetiti, ili razmeniti sa nama reči i osećanja. Ovo nije ipak dan za priču, nego za dela, ali ne ni bilo kakva, već ona što su od ranije i koja zahtevaju da se u njihovo ostvarenje unese izvesna energija, veća nego uobičajeno. Za to je ovoga puta potrebno da intuitivno ostitite šta je to što trebate da preduzmete i sledite svoj unutrašnji osećaj, koji će biti sve veći i veći, kako se Mesec približava Neptunu u Ribama.
20.05. u pre podnevnim satima 7-11. sledite svoj unutrašnji glas, ili dopustite mašti da vas vodi, posebno ako se radite nešto kreativno, jer ćete tada to da uradite na pravi način. Vera u čuda, stvara čuda, kada je Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom. Zato ko ima veru i otvoren je za nemoguće, za čuda može da ih ostvari. Stvaralaštvo svake vrste, umetnost, ali i emocije, koje su neobične,koje mogu da vas odvoje od stvarnosti. Utonite u muziku, utonite u snove, utonite u zamišljanje i stvaranje svoje stvarnosti, ali izbegavajte alkohol,ili drogu, opijate, jer možete otići negde odakle je teško spustite se na zemlju.
U posle podnevnim satima Mesec je u kvadratu sa Marsom u Blizancima i lako može doći do osećanja povređenosti emotivne, ili uznemirenosti oko 16-19.sati. Kako je istovremeno Mesec i u sekstilu sa Plutonom biće jakih, dubokih emocija i želja. Dobro je biti aktivan u njihovom ostvarenju i verovati u njih, jer tada ćete uspešnije ostvariti ono za čim vam duša teži.
Sunce ulazi u Blizance i počinje vreme Blizanaca, vreme pojačane komunikacije, sastanaka, skupova razne vrste,
okupljenja, susreta, druženja razmene, povećanog informisanja, učenja, polaganja ispita,priprema za upis na fakulltet. Počinje i sezone putovanja. Od 25. 05. kada će biti Mlad Mesec u Blizancima sve to će intenzivno se odvijati i krenuće novine.
Do tada 21.,pa na dalje je doro dovršiti ono što ste započeli i kako Mesec ulazi oko 11. sati u Ovna, ulagati energiju u to. Mesec će biti u sekstilu sa Suncem i omogućiti dobar protok energije i veću usklađenost emocija i razuma. Posebno je dobro da radite tog dana ono što osećate da trebate. to će
teći sa lakoćom oko podneva i u ranim posle podnevnm satima. Biće više pozitivnosti i entuzijazma.
Venera je u sekstilu sa Marsom u Blizancima i dani koji dolaze omogućavaju da se vezama i ljubavi bolje uskladite svoje želje i potrebe. Put ka tome je otvorenost, srdačnost i da sledite svoje strasti, svoje srce.

Ovaj dan, 21.05. je 25. lunarni dan, koji je dobro provesti u prirodi , pored vode. Ako umom sagledate probleme, naći ćete i rešenje. Obratite pažnju na osobe koje susrećete,posebno ako tražite savet od nekoga, možete ga i dobiti od neke mudre osobe. Ovo je dobar dan za proročanstva. Mesec opada i sposobnosti psihičke rastu, uticaj intuicije, vidovitost i razne druge psihičke moći, koje je ovog dana dobro na mudar način koristiti, jer tada može doneti dobro i može vas u usmeriti na pravi način. Zato otvorenog srca i sa očekujete dobar dešavanja i lakoću postizanja onoga za čim vaše srce teži.

Predivan vikend vam želim! <3

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Iseljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu