ODLAZAK MOTO GP LEGENDE Svet sporta u žalosti: Preminuo Niki Hejden

Ići dole

ODLAZAK MOTO GP LEGENDE Svet sporta u žalosti: Preminuo Niki Hejden

Počalji  logos taj Sub Maj 27, 2017 11:22 am

Svetski šampion u motociklizmu iz 2006. godine i bivši as "Dukatija" stradao je u 35. godini, pošto je podlegao povredama nakon što ga je u Riminiju udario automobil dok je vozio bicikl.

Danima su se lekari u Italiji borili za njegov život, ali Hejden nažalost nije mogao da pobedi u najvažnijoj trci.
On je u nesreći zadobio teške povrede glave i grudnog koša, i tokom četiri dana boravka u bolnici u Ćezeni bio je u indukovanoj komi. Na kraju su i doktori bili nemoćni da mu pomognu.

Sportski svet žali za legendarnim vozačem, koji je na "Dukatiju" prekinuo niz od pet uzastopnih titula Valentina Rosija i vest o Hejdenovoj smrti je sve potresla.U horoskopu za vreme i mesto događaja Uran (nasilno, naglo, prekid) iz znaka Ovna (povreda, glava) je u konjunkciji sa Merkurom (saobraćaj, vozilo, motor, bicikl, put, ulica) koji je na 1° (stepen I kuće i znaka Ovna - glava, povreda) znaka Bika u VIII kući (fatalno, opasno po život). Uran je u lošem kvadratu sa Plutonom (fatalno, opasno po život) koji je retrogradan na 19° i još uvek deluje kao da je na 20° (simbolika VIII kuće - fatalno, opasno po život) znaka Jarca (prepreka, barijera, zid, nemogućnost daljeg napredovanja) a Merkur u kvadratu sa Mesecom (grudi) iz znaka Vodolije (nasilno, naglo, prekid). Mars (povreda, glava) je vladar VIII kuće /fatalno, opasno po život) i nalazi se u znaku Blizanaca (saobraćaj, vozilo, motor, bicikl, put, ulica), u kvadratu je sa Neptunom iz znaka Riba (greška, previd, otsutnost, nesvesnost, zanesenost) i u inkonjunkciji (velika prilagođavanja) sa pomenutim Plutonom iz znaka Jarca. Merkur je vladar Asc (osoba) koji je na 12° (stepen XII kuće i znaka Riba - greška, previd, otsutnost, nesvesnost, zanesenost) znaka Device. Sunce (osoba) je u IX kući (inostranstvo). Sve ovo uglavnom ukazuje na fatalni udes koji se nesrećnom Hejdenu dogodio u inostranstvu (u Italiji) kada je zadobio teške porede glave i grudnog koša.U njegovom natalnom koroskopu Asc (osoba) je na 29° ("stepen plača") znaka Device a vladar Merkur (saobraćaj, vozilo, vozač, motor, bicikl, put, ulica) na 25° (stepen Ovna - povreda, glava) znaka Raka (grudi). Merkur je u stelijumu sa svojim vladarom Mesecom (popularnost) i Suncem (oba u znaku Lava - vrhunski, značajno) a zajedno su u trigonu sa Uranom (brzina, trkanje) koji je retrogradan (ponavljanje) na 26° znaka Škorpije (opasno) sa vrha III kuće (saobraćaj, vožnja, motori, bicikli, ulica, put). Stelijum je na neugodnoj fiksnoj zvezdi Procyon-u koji izmeđe ostalog simbolizuje i nasilje, nagli uspeh i katastrofu. Rečeno ukazuje na popularnog vrhunskog motociklistu koji je bio profesionalni učesnik vrhunskih trka motora. Vrh VIII kuće je u Ovnu (povreda glave) a vladar Mars je na 8° (stepen VIII kuće i Škorpije - fatalno, opasno po život) na početku X kuće (vrhunac, karijera) znaka Raka (popularnost) što ukazuje da je stalno bio izložen životnim opasnostima (8°) sa mogućim povredama glave i grudnog koša (znak Raka).U njegovoj karti za vreme udwsa tranzitna konjunkcija Urana i Merkura je bila na početku VIII kuće, sa natalnim Plutonom iz I kuće je bila u teškoj opoziciji, tranzitno Sunce je sa kraja VIII kuće bilo u opoziciji sa natalnim Uranom sa vrha III kuće a tranzitni Mars je iz znaka Blizanaca bio u opoziciji sa natalnim Neptunom iz III kuće i znaka Strelca. Treba navesti i da je tranzitni Saturn bio na natalnom Neptunu.

Sve skupa je mnogo pokazatelja onoga što se nesrećnom Niki Hejdenu dogodilo u Italiji.


logos

Broj poruka : 596
Datum upisa : 29.01.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu