29.-2.06. 2017. Šta nam donosi ova nedelja- Venera u konjukciji sa Uranom, Merkur u trigonu sa Plutonom, Mars u opozcijic sa Satrunom i sekstilu sa Uranom

Ići dole

29.-2.06. 2017. Šta nam donosi ova nedelja- Venera u konjukciji sa Uranom, Merkur u trigonu sa Plutonom, Mars u opozcijic sa Satrunom i sekstilu sa Uranom

Počalji  Astrotanja taj Pon Maj 29, 2017 4:35 pm

29. 05. je peti lunarni dan koji je pored drugog jedan od najznačajnijih dana Mladog Meseca, jer novine,ili promene koje ste započeli, a koje mogu da omoguće da obezbedite kvalitetniji život. Neke probleme je ovih dana pravi u nekim stvarima Mars, planeta akcija, borbe, strasti, koji je bio u opoziciji sa Saturnom retrogradnim u Strelcu. Bilo je ometajućih okolnosti, prepreka, koji će se još danas osećati, a od večeras će se smanjivati i u sledećih dva dana još pomalo osećati. Mars pravi iz Blizanaca i sekstil sa Uranom, te aktivnosti koje su nove, ili neoubičajene, ili posebne, ili spefične i vezane za savremenu tehnologiju, ili komunicaju mogu dobro da se odvijaju, ako ste sa njima krenuli.

Mesec u posle podnevnim satima oko 14. sati prelazi u Lava i donosi promenu raspoloženja i promenu emocija. Mesec u Lavu je dobar za ljubav, zabavu, hobije, proslave, javna dešavanja i sve ono što se radi sa strašću, što voli da se radi, ili što pokreće potrebu za dokazivanjem. Kako je sunce u Blizancima povoljno deluje na komunikaciju, razmenu, druženje, mentalne aktivnosti. Lav uzdiše, ali i veliča. Preterivanja i dramatizaciju u iskazivanju emocija je prisutno. On ovog 5 lunarnog dana je dobar da se javno pokažu osećanja, stavovi,, opredeljenje za nešto ili nekog. U praznom je hodu, sve do noćnih sati, nešto pre ponoći, kada pravi sekstil sa Suncem u Blizancima, što će povoljno da deluje na razmenu emotivnu tokom noći i na usklađenost u odnosima, ili u nama samima.

30.05. nešto pre 10. započinje lunarni dan koji je jedan od najboljih za predkazivanje budućnosti. To je 6. lunarni dan Gamajan, koji je u Rusiji bila sveta ptica koja je predkazivala budućnost. Ovo je idelan za gledanje u tarot i za otkrivanje nepoznatog kroz razne načine predviđanja budućnosti.
30.05. nešto pre 10. započinje lunarni dan koji je jedan od najboljih za predkazivanje budućnosti. To je 6. lunarni dan Gamajan, koji je u Rusiji bila sveta ptica koja je predkazivala budućnost. Ovo je idealan za gledanje u tarot i za otkrivanje nepoznatog kroz razne načine predviđanja budućnosti.
Ovo je povoljan dan i za ljubav, jake i pozitivne ljubavne strasti, posebno što je Mesec u Lavu u noćnim satima između 30. i 31.05. i u toku 31. 05. u trigonu sa Venerom u Ovnu. Kako je Venera ujedno u konjukciji sa Uranom, što će se osećati cele ove nedelje, biće puno zanosa, oduševljenja, radosti življenja, ali i novina u ljubavi. Neki ćeimati priliku da uđu iznenada u ljubavnu vezu i sve će se odvijati veoma brzo. Venera će ujedno praviti i trigon sa Saturnom u Strelcu. Neki će uneti promene u svoju već postojaću vezu, ali će je i produbiti. Neki će biti razapeti izmešu želje za starim i novim.
Na finansijskom planu će to ova nedelje nekima doneti iznenadne, ili brze dobitke,ili mogunost poboljšanja finansijsske situacije. Moguća su razna iznenađenja i dešavanja, koja donose da izađete iz koletočine svakodnevnog i običnog.Svi oni koji željno čekaju novine, dobro je da krenu u njih.
31., 01, 2. 06. Mesec će biti u Devici, radnom znaku, a Merkur u trigonu sa Plutonom, te su ovi dani povoljni za poslovne dogovore, ili finansijske. Komunikacija će biti značajna i može dovesti do većih pozitivnih promena u odnosima. Snaga misli i moć reči su velike i one mogu da dovedu do velikih poztivnih transformacija.Veliki zemljani trigon biće u posle podnevnim i večernjim satim 31. 01. kada će Mesec u Devici biti u trigonu sa Mekrurom u Biku i Plutonom u Jarcu. Ovo je idelano vreme da započnete nešto što će se dovesti do uspešnih aktivnosti, posebno dobrih za zemljane znak:Bika, Devicui Jarca, a ond ai za vodene, kao i sve one koji imaju neku planetu oko 19. stepena. Promene koje su konretne, koje će biti vidljive, koje su praktične ikoje mogu u velikoj meri da izmene situaciju, da je poboljša.
Veoma zanimljiva nedelja je pred nama, koja može da donese značajne promene.

Srećno!
Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Isceljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu