31.05.Venera u konjukciji sa Uranom i u velikom trigonu sa Mesecom i Saturnom, Merkur u trigonu sa Plutonom

Ići dole

31.05.Venera u konjukciji sa Uranom i u velikom trigonu sa Mesecom i Saturnom, Merkur u trigonu sa Plutonom

Počalji  Astrotanja taj Sre Maj 31, 2017 12:30 pm

Od 09.-13.sati Mesec je Lavu i pravi veliki trigon sa Venerom u Ovnu i Uranom u Ovnu i Saturnom u Strelci. Venera je izložena trostrukim uticajem uz to konjukciji sa Saturnom i trigonu sa Uranom.Danas je dan kada će biti predivnih dešavanja, kako u ljubavi,jer je Mesec u Lavu, a Venera izožena
poztivnim uticajima. Vatreni znaci treće dekade sa planetama oko 25. stepena će ovo najviše osetiti. Mesec u Lavu je dobar da budete aktivni, on podstiče da učinite nešto da bi ste doživeli radost, ljubav ili dobitke, došli do pozitivnih promena i ostvarenja želja. Oni koji imaju neku planetu oko 25-26.Ovna, Lava, Strelca biće dobro raspoloženi i pozitivno raspoloženje će omogućiti da im se nešto stvarno veoma dobro dešava. Biće tu zbog uticaja Urana i iznenađenja, neočekivanih povoljnih sitauacija, koje mogu u momentu da iskrsnu i donesu novine.

Kako je danas 7.lunarni dan kada je uticaj reči posebno izražen,kada se ono što kažemo može lako ostvariti,a uz to je Merkur u Biku u trigonu sa Plutonom, obratite pažnju šta mislite i izgovarate. Moć reči i misli je danas velika i utiče na tok dešavanja. Imamo čak tri trigona na nebu i ovo bi mogao da bude značajan dan, dan pozitivnih promena.

Obratite pažnju šta govorite, kome govorite. Dogovori i kontakti , susreti i sastanci biće značajni. Mnogi preko reči mogu poboljšati svoju situaciju, uspeti u nečemu. Bilo da polažete ispit, bilo da sklapate poslovni dogovor, a posebno ako imate ljubavni sastanak, ili kontakt jer i Venera, koja vlada Merkurom u Biku je u tigonu sa Mesecom i Saturnom i konjukciji sa Uranom je izložena uticajima koje dovode do značajnih promena.Ovo će osetiti mnogi znaci povoljno: Ovnovi,Lavovi,Strelci,ali i Bikovi, Device,Blizanci, ali i Škorpije u podznaku, Vage i Bikovi u podznaku.
Iskorsitie ovaj dan za ostvarenje nečeg za vas važnog. Afirmacije danas imaju takođe izuzetno pojačano dejstvo,te ih treba izgovarati ako želite da puno lakše privučete pozitivna dešavanja.

Dobar je dan i za stvaralaštvo i zanimanja koja podrazumevaju neki vid izražavanja, ili komunikacije.

Dobar i uspešan dan vam želim!

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Iseljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu