4-31.07.2017. VENERA U BLIZANCIMA- Zavodi i izražava ljubav rečima

Ići dole

4-31.07.2017. VENERA U BLIZANCIMA- Zavodi i izražava ljubav rečima

Počalji  Astrotanja taj Pon Jul 10, 2017 11:41 pm

Venera je od 4. 07. 2017. u Blizancima i donosi više vedrine i lepote,ili radosti kroz komunikaciju. Ljubav i zarada ,zadovoljstva su pod uticajem Venere. U Blizancima ona će doneti više sreće u odnosima sa drugima. Srećnici su ovoga puta vazdušni znaci, kao i osoba koje imaju planete u vazdušnim znacima: Blizancima,Vagi i Vodoliji, zatim i vatrenim, u Lavu i Ovnu. Venera u Blizancima utiče na ljubavnu komunikaciju. Na izražavanje ljubavi kroz reči, poruke,stihove. Reči su te koje nas mogu približiti i zbližiti sa drugima,ili udaljiti ako nisu prikladne u određenoj situaciji.
U periodu dok je Venera u Blizancima se najbolje mogu biranim , lepim rečima, ljubavnim stihovima, ljubavnim porukama izražavaju na najlepši način ljubavna osećanja. Ona nas mogu zbližiti, oduševiti, ispuniti dušu. Ovo je vreme kada se miluje rečima. Reči , odabrane reči koje izražavaju su te koja budu ljubavnu nakonost. Njima se zavodi. One su te koje će probuditi do ljubavnih osećanja. Kako će od 6.07. Merkur biti u Lavu, onda će ljubavna komunikacija biti naročito izražna. Komunikacija će nas povezivati sa drugima. Zato birajte reči koje ćete upućivati drugima,jer one mogu biti te koje će ostaviti utisak, ili osvojiti vas.

Dok je Venera u Blizancima reči donose ljubav, bude radost. Ovo je vreme kada ćete se više šaliti,kada ćete se od srca sejati.
Dobar dan za ljubav je kada je Venera u sekstilu sa Mesecom 10.07. u noćnim satima, kao i kada je Venera u trigonu sa Jupiterom u Vagi 18.07.,kada će ljubav da donosi radost, za neke velikusreću i zadovoljstvo.

Osobama sa podznakom u OVNU Venera će tranzitirati trećom kućom i doneti bolje odnose sa prijateljima, sreću u školi, ispitima,zatim u mentalnim aktivnostima i u kretanju. Imaćete više prilike za izlaske, sastancima ili druženju na kratkom putovanju, izletu, ili ekskurziji, gde možete upoznati nekog sa kim ćete se brzo zbližiti i možda i zaljubiti.

Pokušajte sada da lepim gestovima, ponašanjem, izražavanjem rešite probleme u komunikaciji, poboljšate odnose sa drugima odabranim rečima, uz više fleksibilnosti, tolerancije i uvažavanja tuđeg mišljenja, koja je moguća dok su Venera u Blizancima.

Biće i onih koji ali i u druženju, komunikaciji, aktivnostima vezanim za medije. Neki će imati sreće u kupovini i prodaji, jer ćete doći i do boljih informacija, posebno kako sada Merkur ide direktno. Venera je planeta koja deluje najviše na osobe koje imaju podznak u Biku i Vagi.

Osobama koje imaju podznak u BIKU će ona doneti da se više usmerite na zaradu, sticanje novca. i trošenje novca. Nekima će povoljno delovati na finansije, doneti i neke nove dobitke, odnosno mogućnost da novac dođe sa više strana. Povoljno je vreme za i za neki dodatni način sticanja novca. To zahteva više komunikacije i obaveza, ali će uvećati prihode. Novac ćete više i trošiti. Tada budite oprezan sa novcem oko 15, 16. Kada je Venera u kvadratu sa Neptunom. Neki od vas će tada imati finansijske poteškoće. Obratiti pažnju na grlo, disajne organe tih dana i ishranu.

Ukoliko vam je podznak u BLIZANCIMA , Venera će uticati povoljno na vaš izgled. Prolepšaćete se. Povoljno je vreme da se više doterujete. Vi ćete sada svojom lepšom spoljašnjošću, šarmom ili koketarijom, privući ljubav, biti vedri i zanosni. Plenićete pažnju svuda gde se pojavite.
Ako vam je podznak u Raku, vama sada sreća, ili ljubav, ili zadovoljstvo dolazi sa nekom osobom koja je udaljena. Biće i onih koji će ući u neku tajna veza. Neki od vas će skrivati svoja osećanja. Nekima će se sreća osmehnuti te će imati priliku da otputuju na neko jako daleko putovanje, na drugi kontinent, ili će imati komunikaciju sa osobama koje su jako udaljene od njih. Moguća je za neke i ljubav preko interneta.

Ukoliko vam je podznak u LAVU onda ćete imati prilike da ostvarite neke svoje želje. Neki će imati priliku da iz prijateljske veze pređu u ljubavnu,ili  obrnuto. Drugi će kroz karijeru da dolaze do novca i imati prilike da im novac dolazi od više poslova.

DEVICAMA u podznaku će Venera pomoći u ostvarenju životnih ciljeva, kroz podršku osobe koja je prijateljska prema njima. Takođe je moguće da ćete imati više poslove, ili dvostruku poslovnu aktivnost. Vama je u ovom periodu karijera veoma važna i kroz nju možete doživeti izvesnu sreću, ili uspeh.

Osobe sa podznakom u VAGI će Venera u 9. doneti da zadovoljstva, ili ljubav sa osobama koje su daleko od vas u inostranstvu, ili na fakultetu za one koje studiraju. Za one koji trebaju da upišu fakultet i Venera pravi povoljne tranzite sa natalnim planetama doneće više sreće nego drugima. Nekima će doneti i mogućnost da putuju i inostranstvo, ili imaju lepe odnose ili neku vid radosti i zadovoljstva preko osoba koje su daleko. Povoljno deluje i na rodbinske odnose. Biće više životne radosti.

Ukoliko vam je podznak u ŠKORPIJI, finansijsku podršku, novac će vam dolaziti od drugih, od više osoba. To će vas obradovati, jer ćete sada više trošiti novca, kupovati, ili ulaziti u neke veće investicije. Šaputanje  ljubavnih  reči  na jastuku i  više  senzualnosti u ljubavnim  zadovljstvima, erotiici.

Osobama u poznakom u STRELCU , Venera će vam doneti mogućnost da kroz lepu komunikaciju, zabavu i druženje poboljšaju partnerske odnose, brak. Ukoliko ste sami oko 18. pojaviće se prilika da uđete u neku novu partnerstvo, ili brak.
Ako vam je podznaku JARCU doći će do poboljšanja poslovnih prilika, odnosa sa kolegama, a ukoliko ste nezaposleni dok je Venera u Blizancima povoljno vreme za novi posao,ili neku priliku za zaradu.

Ako imate podznak pri kraju Jarca i VODOLIJI, imaćete više mogućnosti da na ljubavnom planu doživite nešto lepo, prijatno . Novine, nova ljubav, ili neka promena na u ljubavi su posebno moguća krajem jula oko 28-1.08 , pa tokom sledećih nedelja naročito se može dogoditi. Roditelji će imati neke novine promene vezane za odnos sa decom. Osobe sa podznakom u drugoj dekadi Vodolije, ili treće dekade Vodolije će doživeti promene, novine i poboljšanje vezane za dom, porodične odnose, a neki i preseljenje, koje će im popraviti raspoloženje. Nekima će Venera u 4. doneti ulepšavanje, dekorisanje doma.
Osobe sa podznakom u RIBAMA će u ovom periodu dok je Venera u Blizancima imati više susreta i druženja, a u drugoj polovini juna i oni će moći da imaju više sreće kroz porodicu, dom i porodične odnose, posebno od 17. 06. Kada Venera uđe u Raka i poboljša emotivne odnose u porodici.
Venera u Blizancima je razigrana Venera, koja zavodi rečima, ljubavni izjavama koje se pamte, ili gestovima koji izražavaju osećanja, rečima i pokretima koje su usklađene kao dok plešemo. Niko tako lako ne ume da flertuje i zavodi rečima, ponekad i obećanjima, kao Venera u Blizancima. Posebno oko 16, 17. kada Venera bude u kvadratu sa Neptunom u Ribama. Onda je vreme ljubavnih zavođenja, zanosa, ali i ljubavnih iluzija, kod nekih i obmana, lažnih nada i obećanja, koja se mogu dati.

Venerino delovanje pod uticajem Merkura u Lavu, pa će razmenjujući energiju sa njim doneti da se još uvek zadovoljstvo nalazi u zabavi, na odnmoru, letovanju, putovanju , ili sastancima koji su romantični, uživanja uz neku lepi susret, uz muziku i reči pesmama, koje bude ljubavna osećanja. Muzika i ples, smeh i ljubavni razgovori , ljubavna šaputanja povezivaće zaljubljene. Sada ako želite da zavedete nekog, pevušite mu ljubavnu pesmu, koja će učiniti da ljubavna osećanja procvetaju, ili mu šaljite ljubavne poruke koje će sa radošću iščekivati,jer su to poruke ljubavi.

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Iseljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu