13. i 14. Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom, sekstilu sa Plutonom, trigonu sa Suncem i Marsom

Ići dole

13. i 14. Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom, sekstilu sa Plutonom, trigonu sa Suncem i Marsom

Počalji  Astrotanja taj Pet Jul 14, 2017 12:41 am

13. i 14.07.2017. Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom,sekstilu sa Plutnoom,trigonu sa Suncem i Marsom
Dok ovo pišem Mesec je u Ribama u konjukciji sa Neptunom i optimizam i vera u bolje me ispunjavaju. Tako to biva kada se sretnu Mesec u Ribama, sa verom u nemoguće, sa verom da su čuda moguća i Neptun. Kod nekih to dovede do sklonsti ka impresijima, utiscima, emocijama koje se prelivaju kao voda. Kod nekih nemir i potreba za beskstvom od stvarnosti, kod drugih potreba za lepšom stvarnošću, koja čini da se uživa u muzici, filmu, ili nekoj drugoj stvarnosti.

Ako vam se probudi mašta ili intuicija, pa osetite promene, onda je to od ovog čudesnog Meseca u Ribama. On je kao stvoren da se bavite nečim što nisu svakodnevne stvari, nečim što nema praktičnost sebi. Navodi vas na drugačiji pristup stvarnosti i bavljenje nečim što je vezano i za jedan vid ispoljavanja osećanja, ili na nešto što je kreativno, ili pak što je tajnovito, skriveno, čudesno.

Samo pazite da ne potpadnete pod uticaj drugih sada, nekog ko će vas uvesti kao u paukovu mrežu pod svoje, nametnuti vam suptilno nešto, bilo to neko svoje uverenje, ili svoj stav. Zato pažljivi budite. Obmane i samoobmane su moguće. Dobro je za imaginaciju, vizualizaciju i privlačnje kroz njih.
14. 07. Mesec u Ribama je najpre u pre podnevnim satima sa Plutonom i to je povoljno vreme za promene,transformacije, jer će jake želje neke pokrenuti na ostvarnje nečega, a onda u večernjim satima oko 17.-20 u trigonu sa Suncem u Raku. Energija je tada pozitivna i povoljna da se uključe emocije u ono što radite, da vas vode ka ostvarenju onoga što želite i u šta verujete. Porodični odnosi i razumevanje je bolje.
U toki noći, kako se bliži ponoć tako će 14.07. Mesec napraviti trigon sa Marsom i dovesti do pojačane privlačnosti, do suptilne energije, koja ima u sebi mogućnost da se nešto preduzme što dovodi do ostvarenja. Povoljno je vreme i za isceljivanje, posebno duhovno isceljivanje, ali i fizičko.
Smelo uđite u nešto što želite i verujete u noći 14. 07. i to ima veliku mogućnost ostvarenja.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu