18.19.07.2017. Venera u trigonu sa Jupiterom, kvadratu sa Neptunon, Mars u kvadratu sa Uranom i td

Ići dole

18.19.07.2017. Venera u trigonu sa Jupiterom, kvadratu sa Neptunon, Mars u kvadratu sa Uranom i td

Počalji  Astrotanja taj Uto Jul 18, 2017 2:28 pm

Kakav je danas 18.07. divan dan, sa divnim mogućnostima da se doživi nešto zaista dobro,za većinu od nas. Venera u Blizancima je u trigonu sa Jupiterom u Vagi i ovo je dan kada istina, pravda i ljubav se dešavaju lako. Venera u Blizancima donosi i dve mogućnosti, dve šanse, posebno jer je ona danas i u kvadratu sa Neptunom u Ribama, a tu ima mogućnosti da ulepšano vidite stvarnost, da kao kroz ružičaste naočare nešto vidite,što sada izgleda lepše. To može dovesti i do zaljubljivanja, jer tada ne vidimo osonu onakbi kakva jeste. Pod ovim tranzitom, može biti i velikih zavođenja, ali i nekih obamana ili finanasijskih prevara.

Mesec je u Biku u sekstilu sa Neptunom u jutarnjim satima, pojačavajući osećaj zadovoljstva, uživanja u čulnim slastima, bilo to poljubcima, dodirima, zagrljajima i milovanju, bilo u hrani, ukusima koji baš gode. Za stvaralštvo svih vrsta ovo je pravo vreme. Muzika se tada gotovo oseća, mašta je prisutna, koja pomaže u svim vidovima stvaranja. Ima i intuicije i osećaja za emocije drugih.
Ipak najlepši aspekt je Venera u Blizancima u trigonu sa Jupiterom može vam doneti splet okolnosti koji dovode do ljubavne razmene u kojoj ima iskrenosti, lakog i velikodušng pokazivanja osećanja, ili do susret susreta, ljubavnih poznastava, širenje ljubavi u vezama koje već postoje. Optimizam i lepo raspoloženje takođe se lako širi na druge.

Ovo je dan kada možete osetiti u sebi više dobrote,velikodušnosti, zato budite otvoreni da dajete i dobijate. Ovoga puta to će ići lakše. Otuda je ovo dan i dobitaka, koji će pospešiti i Mesec u Biku, koji povoljno utiče na finansije, obilje, posebno oko podneva 11.-13. kada je u trigonu sa Plutonom.
To je povoljno vreme da nešto započenete, jer će doći do povoljnih promena, koje donosi Pluton, ili transformacija nečega, što je podstaknuto jako željom za ostvarenje nečega za vas važnog.
Udahnite punim plućima, dopustite sebi danas da doživite nešto lep. Ako vas drugi ne obraduju, obradujte sami sebe nečim i uživajte u nečemu što vas čini radosnim.

Neki će danas biti skloni i avanturama, rizicima i naglim i nepromišljenim postupcima, jer je Mars u kvadratu sa Uranom. Pažljivi budite ako u natalu imate ovaj aspekt, jer postoji mogućnost nezgoda ili nesreća sa njim. Adrenalin će nekima biti pojačan, razdražljivost takođe. Pokušajte da se smirite, da ne reagujete naglo i brzo, da obuzdate ljutnju ako se pojavi, jer može da vodi ka sukobima koji nisu laki. Na sreću, što je dispozitor Marsa Mesec u Biku, koji teži miru i sigurnosti, ponekad i inaćenju, ali tokom većeg dela dana je u dobrim tranzitima. Najboljim oko ponoći i nakon ponoći u prvim satima 19. 08. kada će biti u sekstilu sa Suncem u Raku, te će doneti skladne odnose i dobro raspoloženje.

19.08. Mesec će u ranim jutarnjim satima oko 5-7. biti i dalje u sektilu sa Suncem, te će najviše dobra doneti ranoraniocima. Nakon toga ulazi u sekstil sa Marsom koji je na poslednjem stepenu Raka i tada je bolje nešto završavati, biti aktivan, ali ne započinjati. Mars će već 20. 07. u i u Lava i tada će mnogima doneti olakšanje u porodičnim odnosima, a više mogućnost da energiju koristite na pozitivan način, bilo kroz ljubavne strasti i osvajanja, bilo kroz sportska takmičenja itd.
Ipak, ovo je jedan dan kada će više biti prisutan faktor sreće koji može da povoljno deluje i ublaži i pomogne dobrim ishodima. Neke će obradovati lepi dobici, ili pokloni, ili ono što je nezamenljivo osećaj sreće kroz ljubav, ili prijateljstvo.

Želim vam lep dan suncem i ljubavlju obasjan!

Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Iseljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu