21-23.07. Mesec u Raku i Lavu Mlad Mesec

Ići dole

21-23.07. Mesec u Raku i Lavu Mlad Mesec

Počalji  Astrotanja taj Pet Jul 21, 2017 9:57 pm

21., 22-23.07.2017 u 10.40. Mesec je u Raku, a zatim ulazi u Lava, gde će biti Mlad Mesec
Mesec je u Raku i ako osetite navalu emocija, ako ste više brižni prema svojim najmilijima, ili ste promenljivog raspoloženja, povremeno ćudljivi ili brižni,ili na momente usplaihireni, ili histerični, to je zbog uticaja Meseca u Raku. On opada i mogući su emocije koje mogu da uznemire, ili pak da naadhnu, ispune vas nežnošću i saosećanjem. Mesec u Raku donosi da se ipak osećanja brzo menjaju. Porodični odnosi i domaća pitanja su prisutna. Samo sada je vreme da nešto završavate , a ne da započinjete novo.Napetost je juče 20. i danas 21. bila kod mnogih pojačana u nekom područiju, jer su Sunce i Uran u kvadratu i bilo je i neizvesnosti, ili neočekivanih dešavanja, stresa kod nekih i sl. to će od 22. popustiti.Ovi dan nisu bili za rizike, početke. Nadam se da vam nisu doneli nezgodu neku. Polako će tenzija od noćas popuštati,a od sutra još više, jer Sunce ulazi u Lava i doneće Lavovima u narednom periodu značajne događaje, zajedno sa Marsom.Više aktivnosti, novine, više strasti, više dokazivanja, ili neki vid borbe, nadmetanje, kao i hrabrost i osvajanje.
Novine ostavite za dolazak Mladog Meseca u Lavu u konjukciji sa Marsom koji je 23.07. u 11.46.
Pripremite se za Mlad Mesec, završite ono što ste radili i odmarajte se za vikend, jer su to poslednji lunarni dani, kada je dobro biti pasivan i odmarati se, umereno trošiti energiju. 22. 07. dok je Mesec u Raku mašta i intuicija su jače, kao i psihičke sposobnosti kao što je vidovitost i sl. Kod nekih i kroz snove, koje treba pratiti, kao i znake i simbole. Na njih obratite pažnju. Predviđenje budućnosti je najbolje kada Mesec opada.
Mesec u Raku je vezan za vodu. Znamo već da voda čisti, upija,odnosi... Vodom je dobro da i sami sebe "očisitite", ali da to bude namensko čišćenje, prečišćavanje i iznutra ka napolje, nešto poput ritualnog čišćennja. Mesec će biti u pre podnevnim satima 23.07.ranim 5.-9. u kvadratu sa Uranom i nemir i napetost je mogućau jutarnjim strastima. Moguće je pojačana ćudjivost, histeričnost, uznemirenost, ili napetost u porodičnim odnosima. Dobro je da se opuštate, duboko dišete, meditirate... Preporučujem da u pre podnevnim satima 23. posebno 9.-11. da se tuširate, ili kupate i zamišljate da voda odnosi sve što je loše iz vašeg života, a zatim da u pre podnevnim satima 23.07. radite vizualizaciju, zamišljate, ono što želite da vam donese Mlad Mesec koji će biti u Lavu u konjukciji sa Marsom, kakve akciju, kakve aktivnosti, kakvi dinamični godišnji odmori, letovanja, ili kakve strasti koje želite da privučete.
Mesec u Raku je vezan za vodu. Znamo već da voda čisti, upija,odnosi... Vodom je dobro da i sami sebe "očisitite", ali da to bude namensko čišćenje, prčišćavanje i iznutra ka napolje, nešto poput ritualnog čišćennja. Mesec će biti u pre podnevnim satima 23.07.ranim 5.-9. u kvadratu sa Uranom i nemir i napetost je mogućau jutarnjim strastima. Moguće je pojačana ćudjivost, histeričnost, uznemirenost, ili napetost u porodičnim odnosima. Dobro je da se opuštate, duboko dišete, meditirate... Preporučujem da u pre podnevnim satima 23. posebno 9.-11. da se tuširate, ili kupate i zamišljate da voda odnosi sve što je loše iz vašeg života, a zatim da u pre podnevnim satima 23.07. radite vizualizaciju, zamišljate, ono što želite da vam donese Mlad Mesec koji će biti u Lavu u konjukciji sa Marsom, kakvu akciju, kakve aktiivnostil ili kakve strasti koje želite da privučete.
Dobro je ukoliko vam ne ide vizualizacija da uzmete svesku ,ili na vašem mobilnom napravite plan sa novinom koju želite da učinite, a od 24. drugog lunarnog dana krenete da je sprovodite. O tome imate u mom video spotu o Mladom Mesecu ispod ovog teksta, u kojem govorim šta će svakom od nas doneti ovaj Mlad Mesec i kako je najbolje da iskoristite njegove pozitivne uticaje, ili na šta treba da obratite pažnju, ako vam pravi napete aspekte.
Ukoliko želite da saznate više naručite: natalni, godišnji., mesečne, elekcione, uporedne horoskop.
PRATITE me na Yu TUBE https://www.youtube.com/channel/UCn256j9haw9tuj4oi6z6vXw
Radim tarot konsultacije.
Iseljujem teslinim talasima.
TEEFON ZA KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4223
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu