u 3.,4.,5..6.08. Dani pred LUNARNU EKLIPSU- Obratite pažnju šta osećate i šta vam se dešava

Ići dole

u 3.,4.,5..6.08. Dani pred LUNARNU EKLIPSU- Obratite pažnju šta osećate i šta vam se dešava

Počalji  Astrotanja taj Pet Avg 04, 2017 9:32 am

Mesec je pri kraju Strelca i u noćnim satima biće u trigonu sa Uranom. Raste Mesec i bliži se Pomračenje Meseca. Mnogi će već osećati intuitivno promene, samo neće znati kakve će one tačno biti. Posebno će noćas biti jaka intuicija, osećaj nadolazećeg. Mogu iskrnuti i neočekivono i naglo situacije koje su povoljne, te je dobro biti otovren za njih i prihvatiti. Osećaj slobode i potreba za slobodom u nečemu može se osetiti jače. Mesec u Strelcu vuče i ka kretanju, putovanjima, kontaktima sa ljudima iz daleka i one mogu da dođu iznenada, neočekivano. Dobro je da neke stvari ovih dana privudite kraju, završite do 7.08. kada je pomračenje Meseca. Ako vi ne završite svesno i planirano, završtetak može doći sam po sebi, jer je on ono što se dešava kada je u pitanju pomračenje. To može biti kraj neke vaše navike, koja nije bila dobra za vas, ili kraj nečega što je trajalo dosta dugo, jer se pomračenje Meseca, kao i Sunca bilo u Vodoliji i Lavu 1999. i 2000. godine u Vodoliji. Razmislite šta vam se tada dešavalo.
Ako u narednim danima imate pojačan strah, posebno dok Mesec prolazi kroz Jarca 4. i 5. nastojte sa tim da se suočite i koristite nešto protiv straha ili anksioznosti ako se pojavi, ili protiv neraspoloženja, nemira. Bitno je da budeta aktivni tih dana, da neke obavezeili osećaj dužnosti, ili sigurrnosti ako osetite nastojite da ispunite, ili do njega dođete.

Rad na sebi, dok je u Strelcu jačanje vere, entuzijazma, a u Jarcu reda, mere, ili discpline, ogovornosti. Kada uđe u Vodoliju već će biti pojačan nemir, kod nekih sklonost ka uzbuđenjima, napetost, nervoza. Neka sudbinska dešavanja su moguća i ona se dešavaju u periodu pomračenja Meseca, što su znali još stari Vavilonci. Dobro je da se za njih pripremite, da ne reagujete ishitreno i naglo, posebno ako imate svetlo, Sunce, Mesec, ili podznak, vrh 7. , ili 4. i 10. kuće oko 14. stepenu u fiksnim znacima: Vodoliji, Lavu, Škorpiji, ili Biku. Što ste više spremni da prihvatite da se nešto menja, da smo deo prirode i da trebamo da se uskladimo, prilagodimo njenim zakonima i u skladu sa njima ponašamo. Svesnost o tome, kao i svesnost da su promene deo života, će vam biti olakšati da ako se i pojavi nešto nepovoljno nakon toga svojom voljom, svojim mentalnim
sposobnostima idete dale, ka novinama za koje ste otvorili prostor, a koje će doći sa pomračenjem Sunca u Lavu 21.08. Novine dolaze sa razlogom i kada im je vreme, a to će biti od 21.08, pa u narednih nedelju dana od toga.

Želim vam srećne promene!
Detaljno o pomračenjima imate na mom Astro Tanja kanalu, na You tube.
avatar
Astrotanja

Broj poruka : 4220
Godina : 53
Datum upisa : 22.10.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.astrotanja.rs

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu